ice_t Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Madzia a ty śpisz jeszcze po tym powrocie z Englanda?????? Nie śpij już, wstawaj , fotki dawaj :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Zareklamuję Bazarek dla Aścików dużo muzyki różnej na hotelik dla astków ... Zeuska, Rokiego i Nuki - do 10 kwietnia Quote
Alicja Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 A Klocuś dziś został wybuziaczkowany:loveu: i dostał ogonek świński wędzony ;) smakowy prezencior :evil_lol:...i znowu nikt fotasków mu nie zrobił :cool1:niech się ta zima skończy to ciotka zacznie aparata wozić :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 :hand: już wstałam :grins: herbatko....... ale ja nie mam więcej zdjęć...:roll::oops: 8 dni siedzieliśmy w lincoln... znaczy u znajomych- nie w areszcie :evil_lol: ale fot nie cykałam bo tam INO TA KATEDRA którą już wstawiałam w listopadzie :roll: dziś zaczynamy remonta pokoju, więc jakiś czas bede off-line :look3: czy ktoś spotkał wiosne?? :talker: 21 marca :placz::placz: do kurny nędzy :lmaa: Quote
Alicja Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 :multi:wstałaś już :grins: Pójdę dopiero poszukać wiosny :razz::razz::razz: zabiorę mordulca , bo pogonił zimę :diabloti: Quote
apple Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ja widziałam wiosne Ja Ja Ja widziałam:multi: Na National Geographic:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 apple napisał(a):ja widziałam wiosne Ja Ja Ja widziałam:multi: Na National Geographic:diabloti::evil_lol: ja widziałam :p w książeczce ABC 5 latka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ja, ja spotkałam dzisiaj wiosnę :multi:... nawet zrobiłam Birmie zdjęcie wśród kfiatuszków :loveu: Quote
Tengusia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 a ja spotkalam dzisiaj Birme :loveu: ktora probowala zjesc moje dwa amstaffy za to ze zbytnio sie zaprzyjaznic chcialy z Bonsai :evilbat: zarcik oczywiscie :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Tengusia... tak tylko.... gdzie ten żart :diabloti:? Quote
Alicja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dzień doberek wpadłam na chwilkę na klachy i zobaczyć czy już pomalowane .... i czy pomóc malować czy sprzątać ... Quote
Alicja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ukradłam Bili z Kurnika .....ale musiałam ....leje JAK UPRAWIAJĄ SEKS... ;) BANKIER - na raty ALPINISTA - zawsze na górze INŻYNIER - zgodnie z planem LISTONOSZ - dochodzi szybko POLITYK - kończy na obietnicach DENTYSTA - wiadomo zawsze oralnie ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu POLICJANT - twarda pałka z kajdankami SZACHISTA - bije konia nawet przy królowej DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom. padłam na tym ostatnim Quote
e.v.a Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Alicja napisał(a):Ukradłam Bili z Kurnika .....ale musiałam ....leje JAK UPRAWIAJĄ SEKS... ;) BANKIER - na raty ALPINISTA - zawsze na górze INŻYNIER - zgodnie z planem LISTONOSZ - dochodzi szybko POLITYK - kończy na obietnicach DENTYSTA - wiadomo zawsze oralnie ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu POLICJANT - twarda pałka z kajdankami SZACHISTA - bije konia nawet przy królowej DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom. padłam na tym ostatnim :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 hahahaah Ala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madz jak tam remoncik? :cool3: Quote
Alicja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Remoncik się robi :roll: póki co Magda bez neta , kompa nie widać :evil_lol:...kiedyś wróci ;) Quote
clockwork Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 remonciki są BE :angryy: a tera Wam opowiem historie pewnego miłego stworzonka ....:angryy: odkąd wróciliśmy z Englanda, pod blokiem, na każdym kroku widać szczury ..... w czwartek strzeliło nam kolanko pod kranem, woda się lała.... - se myśle stare- wypieprzone- czas zmienić ..... zmieniliśmy....(dziś już wiem że w kanalizacji zadomowiły sie szczury i przegryzały sie do nas) wczoraj zaś nam sie lało, ale nie od nas , cofało wode jak sąsiedzi puszczali - czyli kanaliza była zatkana, a z racji że my na parterze... wsjo wybijało u nas.... wieczorem w łazience pospadały nam butelki z półek- mydła, płyny.... se pomyślałam że po prostu.... duch :diabloti: a w nocy, 0:30 budzi mnie Pawcio, bo zaś coś spadało w łazience i woła.... Madzia!!! chodz!!!! lece....... :crazyeye::mdleje: ŁAZIENKA ... z racji że PARTER...... zaczynają sie rozłazić po domach :placz::placz: nic sie dziad nie bał :shake: a ja wręcz przeciwnie..... QFFA!!!! :placz: dalszej historii oraz fot....:roll: z życia "myszki" Wam nie przedstawię ponieważ jest zbyt wczesna godzina na drastyczne opowieści.... powiem tylko że ta emota -->:mad: w pełni odzwierciedla Pawcia :cool1: stanął chłop na wysokości zadania :roll::loveu: dodam jeszcze że wcale z nim nie dyskutował..... nie poprosił grzecznie o opuszczenie lokalu ....:diabloti: a ja tera siedze i oczy na około głowy :placz: administracja powiadomiona, ale czy ich to wzruszy?? :niewiem: zobaczymy.... ponoć mamy plagę wokół bloku ..... Quote
clockwork Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 O! a to widok z mojego okna :roll: śpi??? :roll: Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 http://images6.fotosik.pl/442/1de2569119ee3fa2.jpg oj to zwierzątko wybitnie mi nie pasi :roll: Quote
clockwork Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Alicja napisał(a):http://images6.fotosik.pl/442/1de2569119ee3fa2.jpg oj to zwierzątko wybitnie mi nie pasi :roll: przykro mi, ale liczyłam że zechcesz adoptować i już wysłałam ci milaczka kurierem.... :diabloti: pokochasz.... wierze w Ciebie :razz::razz: P.S. troche plaskaty ale doprowadzisz go do stanu używalności :diabloti: Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 clockwork napisał(a):przykro mi, ale liczyłam że zechcesz adoptować i już wysłałam ci milaczka kurierem.... :diabloti: pokochasz.... wierze w Ciebie :razz::razz: P.S. troche plaskaty ale doprowadzisz go do stanu używalności :diabloti: :obrazic: dlaczemu mi posyłasz jakieś apfale plackate z żółtymi zębami ...mogłas mu chociaż umyć ryjok w Corega Tabs :diabloti: a tu zdecydowanie bardziej odpowiadał mi widok petów pod oknem :diabloti::roll: http://images6.fotosik.pl/442/09c42798e25d4ba7.jpg aniżeli ten Quote
clockwork Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Alicja napisał(a)::obrazic: dlaczemu mi posyłasz jakieś apfale plackate z żółtymi zębami ...mogłas mu chociaż umyć ryjok w Corega Tabs :diabloti: i co jeszcze??? :crazyeye: może napierdzieć w oponki??? :roll::roll::diabloti: a tu zdecydowanie bardziej odpowiadał mi widok petów pod oknem :diabloti::roll: http://images6.fotosik.pl/442/09c42798e25d4ba7.jpg aniżeli ten aaa pety... prosze... też ci wyśle.:evil_lol:... pozostałości po zimie... pewnie od sąsiadki która drze ryjoka że psy srają na trawie :diabloti::diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :razz::razz:a zwłok mojej ulubionej sąsiadki z 1szego pod oknem nie było :razz:ino kiepy zostały :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
jonQuilla Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :crazyeye::crazyeye: scurasek mam nadzieję że on tylko udaje trupka :roll: witam :multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 jonQuilla napisał(a)::crazyeye::crazyeye: scurasek mam nadzieję że on tylko udaje trupka :roll: witam :multi::loveu: :razz::razz: ja se mysle że lepiej jak by nie udawały a były trupkami ...jak ja mam jechać do Klockowej i nie iść do wazienki na siq przez całą wizytę :placz::placz::placz:a jak pójde i mi sraczem wyskoczy :placz: Quote
Recommended Posts