Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

oswiadczam wszem i wobec ze w komplecie do jorczka dostalam TIPSY :diabloti:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dzis w nocy do domciu :multi::multi: wszedzie dobrze ale w domu..... :razz::razz:
ino powiedzcie ze u nas juz wiosna :modla::modla::modla: bo tu tak :loveu: i tak sie mi podoba :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

oswiadczam wszem i wobec ze w komplecie do jorczka dostalam TIPSY :diabloti:

poka tipsy :diabloti::diabloti::diabloti:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dzis w nocy do domciu :multi::multi: wszedzie dobrze ale w domu..... :razz::razz:
ino powiedzcie ze u nas juz wiosna :modla::modla::modla: bo tu tak :loveu: i tak sie mi podoba :loveu:

no to siem Klocunia ucieszy , że mu taka fajną zakąskę wieziesz z Englanda :diabloti:pamiętaj ...yorczki są najlepsiejsze na ciepło :diabloti:

tak jest WIOSNA :grins: ............................................. :roll: gdzieś tam se :evil_lol:

Posted

:cool3: wyśpi się, odpocznie to zacznie gadać i opowiadać :evil_lol: i foty wklejać też :razz: np, tych ..............tipsów :cool1:

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: wyśpi się, odpocznie to zacznie gadać i opowiadać :evil_lol: i foty wklejać też :razz: np, tych ..............tipsów :cool1:

o tak ....dokładnie tak ......i futra ......z Yorka :roflt:

Posted

[quote name='agbar']Witam u nas..znaczy u was...eee znaczy TU:diabloti:

to Ja Ciem też TU przywitam :multi::loveu:...bo Klockowa to wróciła do Englanda ....bo tam angielska wiosna :diabloti:

Posted

:razz::razz: se spałam se.... :roll: odespałam nocke a zara ide se spać tak normalnie :eviltong::eviltong:... znaczy nie tak zara... za jakąś godzinke :evil_lol::evil_lol:

nooo.... jutro wracam TAM ... tam gdzie wiosenka, motylki, zielona trawka, pączki na drzewach :placz::placz:

aaaa na lotnisku nam puścili blabladora... on szukał narkotyków a jo go wygłaskała :roll::oops:
... normalnie nie wierzyłam.... zero... zero przemytników :crazyeye::crazyeye:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak w TV mówili że w Pyrzowicach złapali przemytnika jakowegoś to się śmiał że Magda podejrzany bagaż wiozła :evil_lol:...a potem dodali , że to był Pepik :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

aaaa na lotnisku nam puścili blabladora... on szukał narkotyków a jo go wygłaskała :roll::oops:
... normalnie nie wierzyłam.... zero... zero przemytników :crazyeye::crazyeye:
To sie nazywa motanie przeciwnika:diabloti: