e.v.a Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 bosz.. i tu tez???same imprezy mnie dzisiaj ominą :cool1: :drink1: zdrowka :loveu: Quote
jbk Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Przyszłam se obejrzeć fotki, co to je wszyscy chwalą, a tu doooopa. Same krzyżyki :placz: Na kogo mam się zdenerwować? :mad: Cześć Madzialeno :) Quote
Alicja Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='agnes1']Alu dziękujemy Ci z całego serducha za życzonka. :loveu::loveu::loveu: Klocuszki takie poprosim w realu, aaaale będzie zabawy :multi::multi::multi: w Realu nie widziałam :evil_lol:...ale zabawa by była ;) znam te spady ..ni ma to jak klocuszki ....pod każdą postacią :cool2: Bezczysławek :loveu::multi::loveu: jeszcze ino 4 dzionki i som eśta u Swojego Klocusia :bigcool: Quote
clockwork Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 dooooooooooooooobrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy:multi::multi: jade na .... zaqpy :roll::roll: czy jakas dobra dusza mog£aby przyjechac po nas i nasze bagaze.... :roll::oops: ni ma opcji zebysmy sie zabrali :evil_lol::evil_lol: no mus przyjechac tu jesio raz :diabloti: IV ... dzieki za sniadanko :loveu: nazar£am sie ...to juz TRZECIE DZIS :shock::oops: wysadzi£o mnie troszku :p nie w£aze w spodnie w kierych tu przyjecha£am :mdleje: Quote
Alicja Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='clockwork']dooooooooooooooobrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy:multi::multi: Dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:multi::multi:i słoneczny :loveu::loveu: jade na .... zaqpy :roll::roll: czy jakas dobra dusza mog£aby przyjechac po nas i nasze bagaze.... :roll::oops: ni ma opcji zebysmy sie zabrali :evil_lol::evil_lol: no mus przyjechac tu jesio raz :diabloti: Pan C. już wyruszył ...ino coś pobłądził :diabloti: IV ... dzieki za sniadanko :loveu: nazar£am sie ...to juz TRZECIE DZIS :shock::oops: wysadzi£o mnie troszku :p nie w£aze w spodnie w kierych tu przyjecha£am :mdleje: stanowczo za dużo jesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rośnij Groszku ...rośnij :loveu: Quote
clockwork Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 uffffffffffffffffffffff... udalo mi sie poprzerabiac troszke fotek z Brystolu :multi::multi: zapraszam na wycieczke ;) :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Szpilka tysz tam byla... ganiala za pilka;) Quote
clockwork Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='ice_t']Fantastyczne zdjęcia :) Herbatko... fantastyczne MIASTO! takie ... ma£oangielskie... niczym :hmmmm: Jastrzebie :evil_lol: foty ... przyznaje sie.. popodciagane... bo ZEPSU£AM :placz::placz: Quote
Tengusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 uwielbiam patrzec na twoje fotaski :loveu::loveu::loveu:, taka piekniejsza strona rzeczywistosci :loveu::loveu::loveu: moze tez kiedys na umiem sie takie fotki pstrykac :eviltong: Quote
Alicja Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 :loveu::loveu: http://images6.fotosik.pl/432/ce01ffdf67482477.jpg zajebiaszcze , ale kaś ty tam wlazła co by cyknąć takie fotaski :loveu: http://images6.fotosik.pl/432/468eff338cb0a484.jpg http://images6.fotosik.pl/432/a484ec861b11031d.jpg Quote
Alicja Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 :multi:prawie jak w Jebiu ;) http://images6.fotosik.pl/432/456a2f4d009903b6.jpg Ale miasteczko naprawdę fajniutkie wygląda ...i piesy mają ;) Quote
Iv_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Piękne zdjęcia :razz: te widoki mmmmmmmmmm całkiem całkiem :p http://images6.fotosik.pl/432/468eff338cb0a484.jpg Quote
clockwork Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Tengusia... przestan...:oops: te foty podciág£am bo spieprzy£am jak ma£olat :placz::placz: lata swietlne zanim opanuje sprzéta :angryy::angryy: ale dziékujé Wam za mi£e s£ówka :loveu: Ala..... ja TAM nie wlaz£am...:shake::shake: tyn most sie husta£.... wola£am nie ryzykowac :roll::oops: Pawcia pos£a£am w otch£anie piekie£ :diabloti: Quote
Alicja Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='clockwork']Tengusia... przestan...:oops: te foty podciág£am bo spieprzy£am jak ma£olat :placz::placz: lata swietlne zanim opanuje sprzéta :angryy::angryy: ale dziékujé Wam za mi£e s£ówka :loveu: Ala..... ja TAM nie wlaz£am...:shake::shake: tyn most sie husta£.... wola£am nie ryzykowac :roll::oops: Pawcia pos£a£am w otch£anie piekie£ :diabloti: wow supcio :multi: taki huśtający most :loveu:.......tysz bym nie wlazła :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='clockwork']Ala..... ja TAM nie wlaz£am...:shake::shake: tyn most sie husta£.... wola£am nie ryzykowac :roll::oops: Pawcia pos£a£am w otch£anie piekie£ :diabloti: :crazyeye: :crazyeye: łoooooo matko :-o ojca swego dziecka posłałaś na taką niebezpieczną misję :mad: :cool3: ale zdjęcia mu super wyszły :razz: chyba przez tą adrenalinę :diabloti: Quote
ice_t Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='clockwork']Tengusia... przestan...:oops: te foty podciág£am bo spieprzy£am jak ma£olat :placz::placz: lata swietlne zanim opanuje sprzéta :angryy::angryy: ale dziékujé Wam za mi£e s£ówka :loveu: Ala..... ja TAM nie wlaz£am...:shake::shake: tyn most sie husta£.... wola£am nie ryzykowac :roll::oops: Pawcia pos£a£am w otch£anie piekie£ :diabloti: Oj Magda daj spokój, :loveu:ja jestem totalnym głabem fotografi uzywam compactu do robienia fot, a Twoje foty są naprawde spoko, a widoki robią wrażenie Quote
Recommended Posts