Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam se obejrzeć fotki, co to je wszyscy chwalą, a tu doooopa. Same krzyżyki :placz: Na kogo mam się zdenerwować? :mad:

Cześć Madzialeno :)

Posted

[quote name='agnes1']Alu dziękujemy Ci z całego serducha za życzonka. :loveu::loveu::loveu:
Klocuszki takie poprosim w realu, aaaale będzie zabawy :multi::multi::multi:

w Realu nie widziałam :evil_lol:...ale zabawa by była ;) znam te spady ..ni ma to jak klocuszki ....pod każdą postacią :cool2:

Bezczysławek :loveu::multi::loveu:
jeszcze ino 4 dzionki i som eśta u Swojego Klocusia :bigcool:

Posted

dooooooooooooooobrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy:multi::multi:

jade na .... zaqpy :roll::roll:
czy jakas dobra dusza mog£aby przyjechac po nas i nasze bagaze.... :roll::oops: ni ma opcji zebysmy sie zabrali :evil_lol::evil_lol: no mus przyjechac tu jesio raz :diabloti:

IV ... dzieki za sniadanko :loveu: nazar£am sie ...to juz TRZECIE DZIS :shock::oops: wysadzi£o mnie troszku :p nie w£aze w spodnie w kierych tu przyjecha£am :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']dooooooooooooooobrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy:multi::multi:

Dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:multi::multi:i słoneczny :loveu::loveu:

jade na .... zaqpy :roll::roll:
czy jakas dobra dusza mog£aby przyjechac po nas i nasze bagaze.... :roll::oops: ni ma opcji zebysmy sie zabrali :evil_lol::evil_lol: no mus przyjechac tu jesio raz :diabloti:

Pan C. już wyruszył ...ino coś pobłądził :diabloti:

IV ... dzieki za sniadanko :loveu: nazar£am sie ...to juz TRZECIE DZIS :shock::oops: wysadzi£o mnie troszku :p nie w£aze w spodnie w kierych tu przyjecha£am :mdleje:

stanowczo za dużo jesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Rośnij Groszku ...rośnij :loveu:

Posted

[quote name='ice_t']Fantastyczne zdjęcia :)

Herbatko... fantastyczne MIASTO! takie ... ma£oangielskie... niczym :hmmmm: Jastrzebie :evil_lol:
foty ... przyznaje sie.. popodciagane... bo ZEPSU£AM :placz::placz:

Posted

uwielbiam patrzec na twoje fotaski :loveu::loveu::loveu:, taka piekniejsza strona rzeczywistosci :loveu::loveu::loveu: moze tez kiedys na umiem sie takie fotki pstrykac :eviltong:

Posted

Tengusia... przestan...:oops: te foty podciág£am bo spieprzy£am jak ma£olat :placz::placz: lata swietlne zanim opanuje sprzéta :angryy::angryy: ale dziékujé Wam za mi£e s£ówka :loveu:

Ala..... ja TAM nie wlaz£am...:shake::shake: tyn most sie husta£.... wola£am nie ryzykowac :roll::oops: Pawcia pos£a£am w otch£anie piekie£ :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']Tengusia... przestan...:oops: te foty podciág£am bo spieprzy£am jak ma£olat :placz::placz: lata swietlne zanim opanuje sprzéta :angryy::angryy: ale dziékujé Wam za mi£e s£ówka :loveu:

Ala..... ja TAM nie wlaz£am...:shake::shake: tyn most sie husta£.... wola£am nie ryzykowac :roll::oops: Pawcia pos£a£am w otch£anie piekie£ :diabloti:

wow supcio :multi: taki huśtający most :loveu:.......tysz bym nie wlazła :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']Ala..... ja TAM nie wlaz£am...:shake::shake: tyn most sie husta£.... wola£am nie ryzykowac :roll::oops: Pawcia pos£a£am w otch£anie piekie£ :diabloti:

:crazyeye: :crazyeye: łoooooo matko :-o ojca swego dziecka posłałaś na taką niebezpieczną misję :mad: :cool3:

ale zdjęcia mu super wyszły :razz: chyba przez tą adrenalinę :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']Tengusia... przestan...:oops: te foty podciág£am bo spieprzy£am jak ma£olat :placz::placz: lata swietlne zanim opanuje sprzéta :angryy::angryy: ale dziékujé Wam za mi£e s£ówka :loveu:

Oj Magda daj spokój, :loveu:ja jestem totalnym głabem fotografi uzywam compactu do robienia fot, a Twoje foty są naprawde spoko, a widoki robią wrażenie