Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 clockwork napisał(a):a tu deszcz... ale we englandu to chyba nie dziwne :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to skorzystaj z tego parasola co z Herbatką zostawiłyśmy :grins: POPACZAJTA !!!!!...jest FOTA !!!!! http://www.dogomania.pl/forum/11926458-post23795.html Quote
malawaszka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 wow!!! REWELACJA!!!! :klacz: za cyknięcie :loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 A mi sie nie wyswietla zadna fota:placz::placz: Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 malawaszka napisał(a):wow!!! REWELACJA!!!! :klacz: za cyknięcie :loveu::loveu::loveu: :razz::razz:no ta ... Waszka by nie cyknęła , bo ma oki zamkinione :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 furciaczek napisał(a):A mi sie nie wyswietla zadna fota:placz::placz: qrdwa zaś fotoszit :angryy::angryy::angryy: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 serducha na polu :loveu: to pewnie też dzieło ufolców :) Quote
furciaczek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Alicja napisał(a):qrdwa zaś fotoszit :angryy::angryy::angryy: Pokrzyczalas i widze:evil_lol::evil_lol: Swietna ta fota:loveu: Ja nie widze takich cudow jak lece bo zakladam berecik i sie modle ze stachu:shake::lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 furciaczek napisał(a):Pokrzyczalas i widze:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: chocoaż fotoszit sie mnie boi :diabloti: Swietna ta fota:loveu: Ja nie widze takich cudow jak lece bo zakladam berecik i sie modle ze stachu:shake::lol: moherowy :roll::razz: ?? we wtorek wrzucisz jakieś foto co ??... dziś pada deszcz ...zmokłam ...ale ponoć od deszczówki się ma ładną cere Przesyłamy buziory Quote
furciaczek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No moherowy a jaki:cool1::diabloti: Madzialeno, widzisz...przyjechalabys do Londka to bys miala sloneczko, a tak ani Ty ani Ala nie macie:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 furciaczek napisał(a):No moherowy a jaki:cool1::diabloti: nooo nie ...no nie miałam wątpliwości , ze ten jedyny słuszny beret :diabloti::grins: Madzialeno, widzisz...przyjechalabys do Londka to bys miala sloneczko, a tak ani Ty ani Ala nie macie:eviltong::evil_lol::evil_lol: no , ale to mi byłoby żal :cool1: Magda ;)....co byś powiedziała na łazanki :razz::razz: , wpadnij jutro do Polski na obiadek ;) Quote
ice_t Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Doberek, jaka tu cisza, przez dobe nikt nie napisał ani słowa :)) Quote
Iv_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ice_t napisał(a):Doberek, jaka tu cisza, przez dobe nikt nie napisał ani słowa :)) no właśnie :crazyeye: cisza była jakaś ;) Dzień dobry Madzialena :multi: :loveu: i Wszyscy Odwiedzający wątek :multi: :evil_lol: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Madzialena.............helllołł:multi: How are You today;) Quote
clockwork Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 dobry :grins: eeeeeeeeeeeee..... nie siedze na kompku :roll::roll: w anglii kryzys wiec musze podreparowac ich budzet :diabloti:.... GROSZEK zaopatrzony do roku czasu :roll::oops:nogi mnie bolá od latania po miescie :evil_lol::evil_lol:dresior w CZACHY zaqpiony :eviltong: aaaaaa.... i mam milion PRZEPALONYCH fot :eviltong::eviltong: dobra..... poszpanowalam... ide do P... pilnowac go bo wlasnie zaczyna bzykac* :roll::roll: jakás laseczke *czyt. dziarac ;) rozgosccie sie... nie krepujcie sie- wpadne tu zas ;) Quote
Alicja Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 no dawa fote dresa w czachy ... :mdleje: plissssssss:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dobra ...już nie sępię .... ale to ino skuli kryzysa w Englandzie ;)...a drecha se obacze w naturze :evil_lol:.... buziaki Robacki :calus: Quote
bonsai_88 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Klocuś tylko pilnuj Pawła przy tym bzykaniu :evil_lol:... a w englandzie fajne rzeczy dla maluchów mają, mój Smok też ma wszystko tam kupowane :cool3: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 clockwork napisał(a):dobry :grins: eeeeeeeeeeeee..... nie siedze na kompku :roll::roll: w anglii kryzys wiec musze podreparowac ich budzet :diabloti:.... GROSZEK zaopatrzony do roku czasu :roll::oops:nogi mnie bolá od latania po miescie :evil_lol::evil_lol:dresior w CZACHY zaqpiony :eviltong: aaaaaa.... i mam milion PRZEPALONYCH fot :eviltong::eviltong: dobra..... poszpanowalam... ide do P... pilnowac go bo wlasnie zaczyna bzykac* :roll::roll: jakás laseczke *czyt. dziarac ;) rozgosccie sie... nie krepujcie sie- wpadne tu zas ;) Poka foty z bzykania:razz::diabloti: Quote
ice_t Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 no Poka foty z bzykania no i dresior w czachy też :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 zaistalowalam SE photofiltra :diabloti: na razie jedna fota, bo ida sie drzemnác... jak znajde czas, poprzegladam co sie nadaje do publikacji :roll::oops: sorki za byle kadr ale robilam fote na szybko podczas jazdy autobusem :cool1: nie chcial sie dziad zatrzymac i musialam w biegu robic :mad: :multi::multi:TADAM!!!!! :multi::eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 clockwork napisał(a):zaistalowalam SE photofiltra :diabloti: na razie jedna fota, bo ida sie drzemnác... jak znajde czas, poprzegladam co sie nadaje do publikacji :roll::oops: sorki za byle kadr ale robilam fote na szybko podczas jazdy autobusem :cool1: nie chcial sie dziad zatrzymac i musialam w biegu robic :mad: :multi::multi:TADAM!!!!! :multi::eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na wasz przyjazd przygotowani bezbłędnie ;):multi::multi: Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jejku ale ten nasz Klocus sławny:evil_lol: http://images6.fotosik.pl/429/2e623040845bec04.jpg Quote
ice_t Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na wasz przyjazd przygotowani bezbłędnie ;):multi::multi: dokładnie i nawet literówki nie zrobili :) Quote
Recommended Posts