Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
kuku :razz::razz:

aha :grins:

przybyłam sie z Wami wyślimtać bo w nocy jadymy se :diabloti: zajrzę... jeżeli zostane dopuszczona :roll:

i se jadą ...

wypchnij dziecka od kompa ...powiedz że to im zaszkodzi :diabloti:

KWM!!!!! :loveu::loveu::loveu:

i ze wzajemnością i będziemy czekać

Posted

ice_t napisał(a):
Doberek , no to ja tu sobie grzecznie przycupne i poczekam na Madzię:loveu:

To może potrwać :cool1:... cosik nie wierzę , że się dopcha we w tym Englandzie do neta :shake:... to se tu poczekamy

Posted

Alicja napisał(a):

To może potrwać :cool1:... cosik nie wierzę , że się dopcha we w tym Englandzie do neta :shake:... to se tu poczekamy

No trudno to poczekamy :)

Posted

good morning :grins:

bylam tu wczesniej... widzialam ze wy pod parasolem... a tak lau deszcz ze nie bylo szans do was dotrzec :grins:

oczywiscie ze wzielam aparata.... mam fotecki, z lotu ptaka ;) ino we w tym englandzie taka bida ze nie maja programu do przerabiania/zmniejszania fotek.... nikaj my jeszcze nie byli.... Pawcio byl zarobiony po pachi... dzis jedziem do kumpla z ktorym sie nie widzielim ze 5 lat....do Bristolu, na 2 dni wiec planujemy pozwiedzac... we wtorek dalsze tourne->Lincoln i tam zas P. ma full dziaranka ... :roll:

i coz jeszcze.... Kloc u tescia.... nie spia juz 2 noce, bo sasiadka Candy (blabladorka) ma cieczke :diabloti: .... ja bym go juz wypchala :diabloti:

PAWCIO ZYCZY WSZYSTKKIM DZIOUCHOM WSZYSTKIEGO NAJ.... i polskich czcionek :roll: bo nas dopadl kryzys.... ukradli ogonki ....:roll:

zimno mi tu :placz: i leb mnie boli juz trzeci dzien.... cisnionko .... :shake:

Posted

noooo nareszcie , bo My się tu już stęsknili

A My byli w Jebiu :p było wcześniej napisać to by my wpadli do teścia Klotza wy ****ć ..........................................[czytaj :miziać] :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Głowa jak boli to ponoć poopa rośnie :roll:.... no dobra wierze że ciśnionko bo mi też globus doskwierał wczoraj :roll:

Pawcia wycmokaj za życzonka ... i daj se też buziaka od Pana C. , Qby i liźnij się od Ozzulka :loveu:

Cykaj fotaski , bo poogladał by se człek trochę świata ;)....i wracaj !!!!!

a C.miał urodzinki 6 marca :eviltong:

Na NK masz wiadomość ;)

Posted

Madzialena :loveu: trzym się u tych fajfoklokóf :diabloti:
ale one zacofane som :roll: nie mają programów i ogonków :evil_lol:
a Pawciowi podzękuj za życzenia ;) :multi:

Posted

No nareszcie madzie w tym englandzie dopuscili do kompika

Heloł :loveu::loveu:

Przyjmijcie życzenia Babki kochane od drugiej baby z samego rana, niech Wasz dzień cały będzie radosny. Trzymajcie sie babeczki byle do Wiosny :))

Posted

jako ze tu nie maja programuffff do przerabiania fot (czyt. pomniejszenia) wyslalam Alicji fote od NAS dla babeczek.... ;) Alutka przerobi i wciepie tu w naszym imniu ;)

HA! jam jom robila :p

Posted

Alicja napisał(a):
Od Pawcia i Madzi dla[SIZE=3] Wsiech Pań odwiedzających Blogaska :loveu:
z lotu ptoka :p

dzienkuje Alus za pomoc .... :loveu::loveu::loveu:

z lotu wizzaira :evil_lol:

nie mogłam się zdecydować w jakiej pozycji dać :evil_lol:

tysz zawsze mam problem ... w jakiej pozycji :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

A fotka zaje2bista :loveu::multi:....ale ktoś ma pozytywnego świra , bo samo się tak nie usioło ;)

clockwork napisał(a):
tysz zawsze mam problem ... w jakiej pozycji :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

myślałam że ino jo od razu mi lepiej

widze ze one oprócz programóff do fot nie mają nawet innych emotków