clockwork Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 kuku :razz::razz: przybyłam sie z Wami wyślimtać bo w nocy jadymy se :diabloti: zajrzę... jeżeli zostane dopuszczona :roll: KWM!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 clockwork napisał(a):kuku :razz::razz: aha :grins: przybyłam sie z Wami wyślimtać bo w nocy jadymy se :diabloti: zajrzę... jeżeli zostane dopuszczona :roll: i se jadą ... wypchnij dziecka od kompa ...powiedz że to im zaszkodzi :diabloti: KWM!!!!! :loveu::loveu::loveu: i ze wzajemnością i będziemy czekać Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 truskawki ponoć uczulają ... prosze mi klockowej tyle ich nie dawac:mad: Quote
ice_t Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Doberek , no to ja tu sobie grzecznie przycupne i poczekam na Madzię:loveu: Quote
Alicja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ice_t napisał(a):Doberek , no to ja tu sobie grzecznie przycupne i poczekam na Madzię:loveu: To może potrwać :cool1:... cosik nie wierzę , że się dopcha we w tym Englandzie do neta :shake:... to se tu poczekamy Quote
Alicja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Napiszę Wam tylko , ze w Englandzie jest pioruńsko zimno :angryy:i mamy Klockową i Groszka mrożonego :roll: Quote
ice_t Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Alicja napisał(a): To może potrwać :cool1:... cosik nie wierzę , że się dopcha we w tym Englandzie do neta :shake:... to se tu poczekamy No trudno to poczekamy :) Quote
Alicja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ice_t napisał(a):No trudno to poczekamy :) może zainwestujemy w parasol :razz::razz: Quote
ice_t Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Alicja napisał(a):może zainwestujemy w parasol :razz::razz: chyba trzeba bedzie, może ogrodowy to i sie z krzesełkiem zmiescimy :) Quote
Alicja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ice_t napisał(a):chyba trzeba bedzie, może ogrodowy to i sie z krzesełkiem zmiescimy :) voile ... mówisz masz ;) Quote
Alicja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 napisałabyś coś jak tam na antypodach :grins: ...jaka fota by się przydała ...chyba masz aparata :hmmmm: pewnie nawet za Nami nie tęskni Quote
apple Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 I jak tam Madzialenko?:loveu: Może jakas foteczka co?:razz: Quote
clockwork Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 good morning :grins: bylam tu wczesniej... widzialam ze wy pod parasolem... a tak lau deszcz ze nie bylo szans do was dotrzec :grins: oczywiscie ze wzielam aparata.... mam fotecki, z lotu ptaka ;) ino we w tym englandzie taka bida ze nie maja programu do przerabiania/zmniejszania fotek.... nikaj my jeszcze nie byli.... Pawcio byl zarobiony po pachi... dzis jedziem do kumpla z ktorym sie nie widzielim ze 5 lat....do Bristolu, na 2 dni wiec planujemy pozwiedzac... we wtorek dalsze tourne->Lincoln i tam zas P. ma full dziaranka ... :roll: i coz jeszcze.... Kloc u tescia.... nie spia juz 2 noce, bo sasiadka Candy (blabladorka) ma cieczke :diabloti: .... ja bym go juz wypchala :diabloti: PAWCIO ZYCZY WSZYSTKKIM DZIOUCHOM WSZYSTKIEGO NAJ.... i polskich czcionek :roll: bo nas dopadl kryzys.... ukradli ogonki ....:roll: zimno mi tu :placz: i leb mnie boli juz trzeci dzien.... cisnionko .... :shake: Quote
sota36 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cze Madza! Wracaj! Pierdziel ten England - i choc na setke w Dniu Kobit! Rajtki i gwozdzika dostaniemy! Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 noooo nareszcie , bo My się tu już stęsknili A My byli w Jebiu :p było wcześniej napisać to by my wpadli do teścia Klotza wy ****ć ..........................................[czytaj :miziać] :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Głowa jak boli to ponoć poopa rośnie :roll:.... no dobra wierze że ciśnionko bo mi też globus doskwierał wczoraj :roll: Pawcia wycmokaj za życzonka ... i daj se też buziaka od Pana C. , Qby i liźnij się od Ozzulka :loveu: Cykaj fotaski , bo poogladał by se człek trochę świata ;)....i wracaj !!!!! a C.miał urodzinki 6 marca :eviltong: Na NK masz wiadomość ;) Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Madzialena :loveu: trzym się u tych fajfoklokóf :diabloti: ale one zacofane som :roll: nie mają programów i ogonków :evil_lol: a Pawciowi podzękuj za życzenia ;) :multi: Quote
ice_t Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No nareszcie madzie w tym englandzie dopuscili do kompika Heloł :loveu::loveu: Przyjmijcie życzenia Babki kochane od drugiej baby z samego rana, niech Wasz dzień cały będzie radosny. Trzymajcie sie babeczki byle do Wiosny :)) Quote
clockwork Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 jako ze tu nie maja programuffff do przerabiania fot (czyt. pomniejszenia) wyslalam Alicji fote od NAS dla babeczek.... ;) Alutka przerobi i wciepie tu w naszym imniu ;) HA! jam jom robila :p Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Od Pawcia i Madzi dla[SIZE=3] Wsiech Pań odwiedzających Blogaska :loveu: z lotu ptoka :p nie mogłam się zdecydować w jakiej pozycji dać :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Alicja napisał(a):Od Pawcia i Madzi dla[SIZE=3] Wsiech Pań odwiedzających Blogaska :loveu: z lotu ptoka :p dzienkuje Alus za pomoc .... :loveu::loveu::loveu: z lotu wizzaira :evil_lol: nie mogłam się zdecydować w jakiej pozycji dać :evil_lol: tysz zawsze mam problem ... w jakiej pozycji :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 A fotka zaje2bista :loveu::multi:....ale ktoś ma pozytywnego świra , bo samo się tak nie usioło ;) clockwork napisał(a):tysz zawsze mam problem ... w jakiej pozycji :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: myślałam że ino jo od razu mi lepiej widze ze one oprócz programóff do fot nie mają nawet innych emotków Quote
clockwork Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Alicja napisał(a):myślałam że ino jo od razu mi lepiej widze ze one oprócz programóff do fot nie mają nawet innych emotków kryzys to sie nazywie :cool1::cool1: Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 clockwork napisał(a):kryzys to sie nazywie :cool1::cool1: no taaaaa ni ma to jak u Nas w dobrobycie :grins: Madzia wracaj suonko wyszło zza chmuruff Quote
clockwork Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 a tu deszcz... ale we englandu to chyba nie dziwne :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts