ice_t Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:przez pączkowanie :roll: eloł śpiąca lub źrąca :loveu::loveu: to dobrze że przez pączkowanie, bo juz myślałam że przywiało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 cześć Madzialenka :loveu: :loveu: proszę na drugie śniadanko :razz: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cześć Madzialena :loveu::loveu: Kanapkę Ci przyniesłam :razz:............... Quote
clockwork Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 PUK PU(n)K.... dooooooobry dzień .... emoty mi nie wchodzą ;/ groszek groszkiem ale zapomniałyśmy/cie o zwierzyńcu :( buuuuuuu..... na przypomnienie....... bydle jakie ale nie mam ostatnio natchnienia do fotek .... ;/ Agula... Alaaaa!!!!! dzięki za wczorajszy dzionek!!! :loveu: grrrrrr... kolorka też nie moge zmienić na blu ... buuuuuu!!!!! text mi sie posrał i foty tysz jakieś durne kody mi sie porobiły i nie wiem czy wyświetli ... ma być 7 .... ;]i wogóle sra sie dogo ;/ Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :multi::multi::multi:są fotasy zwierzyńca :evil_lol::loveu::loveu:sztuk 4 / nie fotasy a zwierzyniec ;)/zabrakło papuga :evil_lol::evil_lol:/ Quote
ice_t Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:są fotasy zwierzyńca :evil_lol::loveu::loveu:sztuk 4 / nie fotasy a zwierzyniec ;)/zabrakło papuga :evil_lol::evil_lol:/ no fakt fotasy zwierzyńca są , a papuga Madzia pewno na rosól wzieła i teraz boi sie przyznać Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :hmmmm: rosół powiadacie .... znamy kogoś kto lubi rosół :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Smok impreze zrobił i nawet na nią nie zaprosił :crazyeye::crazyeye: http://images6.fotosik.pl/415/f4fa0f9ca5bbee8e.jpg ale długi Ci zwisa :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='jbk']Ja też chcem papuga! :hmmmm: na rosół ????:roll: nie starczy do podziału :shake: Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='apple']Przyniosłam Ci zdrowe sniadanko:loveu: a jajeczko na kanapeczce gdzie :hmmmm: Ja przyszłam z Kawą i ciasteczkiem :loveu: Doberek :loveu: Quote
Iv_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :roll: jaka poczułam się tu głodna :mad: Idę kotlety smażyć zanim padnę z głodu, po tych wrażeniach wizualnych :evil_lol: Quote
ice_t Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ala ty wszędzie musisz to cudne swoje ciacho wystawiać :eviltong: i kusić ??? Quote
Alicja Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='ice_t']Ala ty wszędzie musisz to cudne swoje ciacho wystawiać :eviltong: i kusić ??? :evil_lol::evil_lol: :oops: ono to może do najcudowniejszych nie należy ale nieskromnie przyznam , że jest pyszne :loveu:a co najważniejsze łatwe w wykonaniu:p Quote
ice_t Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol: :oops: ono to może do najcudowniejszych nie należy ale nieskromnie przyznam , że jest pyszne :loveu:a co najważniejsze łatwe w wykonaniu:p Wiem uwielbiam murzynka, jeszcze z odpowiednia dawka polewy na górze .....pycha, własnie mówiłam do mojego TZta że dawno nie robiłam i chyba sie przeprosze z piekarnikiem i zrobię :)) Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 aaaa apropos córeczki w różoffym......taka by chyba mogła być co?:cool3::evil_lol: YouTube - Jakarta "One Desire" Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='apple']aaaa apropos córeczki w różoffym......taka by chyba mogła być co?:cool3::evil_lol: YouTube - Jakarta "One Desire" :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :hand: Quote
e.v.a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 buahhahahaa normalnie mini klockowa:oops::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :hand:No soooo:roll:....bomba nie?:cool3: normalnie jak to zobaczyłam w TV dzisiaj rano to mówie nic tylko to tak fasolka Klockowej już się tak promuje:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 A my sie dziś z Magdą posmykały po mieście :p . Polecam w Rybniku na Rynku pyszne zapiekanki :loveu:My dziś zajadałyśmy :p Quote
Medorowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ale dłuuuuuugii:grins: http://images6.fotosik.pl/415/f4fa0f9ca5bbee8e.jpg Quote
Recommended Posts