Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 sota36 napisał(a):nooooooooooooooo my kupili i sa slodkie, jak bulgarskie! [FONT=Arial]to bier tego arbuza i kierunek Jebie .... :razz::razz:[/FONT][FONT=Arial]...u nas nie ma :shake:[/FONT] Quote
sota36 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]to bier tego arbuza i kierunek Jebie .... :razz::razz:[/FONT][FONT=Arial]...u nas nie ma :shake:[/FONT]Darecki zezarl!!!!! Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 sota36 napisał(a):Darecki zezarl!!!!! [FONT=Arial]Darecki :mad::mad::mad:do ukarania ...i jak teraz powiemy to Madzi ... no jak :placz: [/FONT] Quote
clockwork Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]wredne babska :placz::placz::placz::placz:[/FONT] Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wredne babska :placz::placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ja nie zabierałam głosu w dyskusji:roll:[/FONT] Quote
lolka75 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wredne babska :placz::placz::placz::placz:[/FONT] nic sie nie martw Madz, jak Ci nie dadza arbuza to im myszy wsio pogryza, bo nie wolno odmawiac ciezarowce:diabloti: czesc:loveu: zrob fotke ladnemu panu pralkowemu:cool3:....nie badz chitra:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]ja nie zabierałam głosu w dyskusji:roll:[/FONT] [FONT=Arial] to chociaz daj arbuza... albo truskaffke... :roll: jesooo jak ja uwielbiam owocowy sezon :oops::oops:[/FONT] Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] to chociaz daj arbuza... albo truskaffke... :roll: jesooo jak ja uwielbiam owocowy sezon :oops::oops:[/FONT][FONT=Century Gothic]A proszzzz Cię bardzo:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] to chociaz daj arbuza... albo truskaffke... :roll: jesooo jak ja uwielbiam owocowy sezon :oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]truskaffki mam ...mrożone :roll: to mogę Ci dać [/FONT] Quote
sota36 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]truskaffki mam ...mrożone :roll: to mogę Ci dać [/FONT]i jo tyz! WLASNE!!!! NA KONSKIM GOWNIE!!!! Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 sota36 napisał(a):i jo tyz! WLASNE!!!! NA KONSKIM GOWNIE!!!! [FONT=Arial]Joluś ...własne na końskim goownie to ....prawie mezalians :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] :oops: jo mom w zamrażarce [/FONT]:grins: Quote
clockwork Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 lolka75 napisał(a): zrob fotke ladnemu panu pralkowemu:cool3:....nie badz chitra:evil_lol: [FONT=Arial]fffcale nie był ładny .... i nie naprawił....:obrazic: bo sie jej zgniło :talker: i koszt naprawy byłby taki że WOW :crazyeye::crazyeye: a Kloc chciał go zeżreć :diabloti: i dobrze mu tak:diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]fffcale nie był ładny .... i nie naprawił....:obrazic: bo sie jej zgniło :talker: i koszt naprawy byłby taki że WOW :crazyeye::crazyeye: a Kloc chciał go zeżreć :diabloti: i dobrze mu tak:diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:posłuchał Cioteczki ...mowiłam że ma się panu do doopy dobrać :p[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 :multi:Witaj Clocusiowa ,jak przystało na babę w ciąży jesz i śpisz to dobrze twój fasolionek rośnie ,ty trochę tyż :razz:. A ja idę na kolacyjkę bo tu takie dobroci :eviltong::eating: może zaś w ciąży jestem:hmmmm: Trzymcie się ciepło . Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Truskaweczki też żarłam jak ogłupiała :evil_lol:.... tylko kiedy to było :roll: Quote
sota36 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jo tam truskawki caly czas zera i zera! Quote
ice_t Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 hej dziewczyny, chwile mnie nie było a stron do czytania że hoho........ Od razu widac że Madzia była na dłużej na dogo :evil_lol::evil_lol: Tez lubię arbuziki i truskawy ale o tej porze to strasznie drogie, a czesto smakuje jak trawa Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]:roflt: właśnie przeczytałam Twój opis na GG :evil_lol:[/FONT] Quote
rufusowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Cześć Ciotka :loveu: dawno mnie tu nie było i przegapiłam radosną nowinę :placz: ale...gratuluję Ci (z pewnością) ciut większej niż ta fasolka http://images6.fotosik.pl/372/182108aca522819e.jpg dziecinki :loveu: :loveu::loveu::loveu: obstawiam, że to dziewczynka i bedziecie ją stroić w różową ramoneskę :evil_lol: a Pawcio będzie chciał jeszcze chłopca i tak dobijecie do trójeczki, bo druga też będzie dziewczynka :fadein: :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 rufusowa napisał(a):Cześć Ciotka :loveu: dawno mnie tu nie było i przegapiłam radosną nowinę :placz: ale...gratuluję Ci (z pewnością) ciut większej niż ta fasolka http://images6.fotosik.pl/372/182108aca522819e.jpg dziecinki :loveu: :loveu::loveu::loveu: obstawiam, że to dziewczynka i bedziecie ją stroić w różową ramoneskę :evil_lol: a Pawcio będzie chciał jeszcze chłopca i tak dobijecie do trójeczki, bo druga też będzie dziewczynka :fadein: :mdleje: :shock::shock: dziewczynkom i różowi mówimy stanowcze nie :grins: a pozatym i ja witam Panie uprzejmnie :loveu::loveu: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 clockwork napisał(a)::mdleje: :shock::shock: dziewczynkom i różowi mówimy stanowcze nie :grins: a pozatym i ja witam Panie uprzejmnie :loveu::loveu:Ty to se akurat możesz mówić nie:evil_lol: Quote
rufusowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 clockwork napisał(a)::mdleje: :shock::shock: dziewczynkom i różowi mówimy stanowcze nie :grins: taaak taaak oczywiście :p a potem będzie: zobacz jaka sukienusia! cudna! coprawda mamy już 10 różowych no ale co zrobić jesli ona tak ładnie wygląda w różu :niewiem: :evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 clockwork napisał(a)::mdleje: :shock::shock: dziewczynkom i różowi mówimy stanowcze nie :grins: a pozatym i ja witam Panie uprzejmnie :loveu::loveu: No co ty Magda :) dziewczynki to tylko w różowym :loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ice_t napisał(a):No co ty Magda :) dziewczynki to tylko w różowym :loveu::loveu: pewnie dlatego woli chopaka :p Quote
Recommended Posts