Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]pokaże pokaże... kiedyś tam... na razie kto mnie nie widział na żywca to uzna że ... JAKI BRZUCH???? a z mojego anorektycznego wklęśnięcia brzucha :diabloti: serio serio że już z bęben rośnie... tera wyglądam jak NORMALNA BABA :diabloti:

a tera z innej beczki....
właśnie zadzwoniła do mnie znajoma....
[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]szuka na gwałt domu dla 3 szczeniaków............. sąsiadki czy kogoś[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]tłukła jej sterylke... NIE! [/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]tera ma 4 młode (suka nie sąsiadka):roll:[/FONT]
jednego sobie zostawi bo KOCHA ZWIERZĘTA:angryy:
[FONT=MS Shell Dlg 2]mają 3 miesiące.. na 3 kolejne nie ma chętnych i podjęła decyzje o UTOPIENIU![/FONT]
a jej suki teraz już 2 przy kolejnej cieczce.... zaś miot ;] bo sterylka jest NIE PO KATOLICKU TAK :angryy::angryy:
[FONT=MS Shell Dlg 2]znajoma z nią walczy! ale czy da rade??[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]ja nie jestem w stanie znaleźć na dziś domu .. NIKT NIE JEST W STANIE.........

kazałam sąsiadke zawieźć do weta i uśpić szczeniory.... dam jej kase.... zostało z jastrzębskich psiaków, a sunia od wczoraj na 100% ma dom... w tej stadninie.... zostaje :loveu:
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]Sąsiadce znajomej to ....:mad::mad::mad:
A Sunię już usuń z podpisu ...i napisz w wątku o domeczku bo nas jeszcze oskarżą o przehandlowanie :diabloti:
I cieszkam straszecznie ze Sunieczka tam zostaje , bo to psi raj
[/FONT] :loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]ino dojazd dla niepoznaki jak do piekła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]szuka na gwałt domu dla 3 szczeniaków............. sąsiadki czy kogoś[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]tłukła jej sterylke... NIE! [/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]tera ma 4 młode (suka nie sąsiadka):roll:[/FONT]
jednego sobie zostawi bo KOCHA ZWIERZĘTA:angryy:
[FONT=MS Shell Dlg 2]mają 3 miesiące.. na 3 kolejne nie ma chętnych i podjęła decyzje o UTOPIENIU![/FONT]
a jej suki teraz już 2 przy kolejnej cieczce.... zaś miot ;] bo sterylka jest NIE PO KATOLICKU TAK :angryy::angryy:
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]

Głupia cipa:angryy::angryy::angryy:

Witaj ciężarówa:multi:

Posted

a ja mogę jedną kanapeczkę, mogę? :modla: :modla: :modla: tak wyglądają apetycznie :multi:
no i na arbuzka też ślinka cieknie :evil_lol:
Alu, Ty nie przynoś tu takich śniadań, bo nie wytrzymie i będę Madzialenie podjadać :roll: :oops: :cool3:

Posted

[FONT=Arial]jestem jestem kochaniutkie :loveu::loveu: ino czasu brak..... bo... albo jem, albo drzemie, albo jem..... :roll::diabloti:, a tera mnie Pawcio obudził telefonem, bo wysyła mi tu jakiegoś przystojnego faceta ..... do naprawy pralki bo... mam powodzie przy praniu :mad: tak to jest jak sie nie używa Calgonu.... to tak jakby mój syn jeździł bez kasku ... NIGDY!! :evil_lol::evil_lol: ino paczałam na opakowaniu Calgonu- i POLAR nie rekomenduje tegoż specyfika :niewiem:

nooo... relacji koniec... ide sie pomalować, bo nigdy nie wiadomo cóż ten pan za usługi jeszcze świadczy :evil_lol::evil_lol::eviltong:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Alaaaaaaaaaaa :mad::mad: jesteś bezlitosna z tym arbuzem :mdleje: wiesz jak uwielbiam i jak czekam na sezon :placz::placz::placz:[/FONT]

[FONT=Arial]kanapeczki mniam... prawda Iv?? :razz::razz:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]Alaaaaaaaaaaa :mad::mad: jesteś bezlitosna z tym arbuzem :mdleje: wiesz jak uwielbiam i jak czekam na sezon :placz::placz::placz:[/FONT]

za zolte! Za zolte!

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]jestem jestem kochaniutkie :loveu::loveu: ino czasu brak..... bo... albo jem, albo drzemie, albo jem..... :roll::diabloti:, a tera mnie Pawcio obudził telefonem, bo wysyła mi tu jakiegoś przystojnego faceta ..... do naprawy pralki bo... mam powodzie przy praniu :mad: tak to jest jak sie nie używa Calgonu.... to tak jakby mój syn jeździł bez kasku ... NIGDY!! :evil_lol::evil_lol: ino paczałam na opakowaniu Calgonu- i POLAR nie rekomenduje tegoż specyfika :niewiem:

nooo... relacji koniec... ide sie pomalować, bo nigdy nie wiadomo cóż ten pan za usługi jeszcze świadczy :evil_lol::evil_lol::eviltong:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahaha....wpadaj częściej z takimi przemyśleniami- proszę Cię:evil_lol:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

[FONT=Arial]to poczekamy razem ;)[/FONT]

[FONT=Arial]no to cieszkam że Wam smaczkowały :p:loveu:...kawa Iv też smaczyła bo wysiorbała ;)
[/FONT]

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Klocuś skoro już jesteś, to ja ciebie pomęczę... ostatnio [no, jakiś miesiąc temu] w sklepie widziałam... arbuzy :evil_lol:
nooooooooooooooo my kupili i sa slodkie, jak bulgarskie!