clockwork Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [FONT=Arial]pokaże pokaże... kiedyś tam... na razie kto mnie nie widział na żywca to uzna że ... JAKI BRZUCH???? a z mojego anorektycznego wklęśnięcia brzucha :diabloti: serio serio że już z bęben rośnie... tera wyglądam jak NORMALNA BABA :diabloti: a tera z innej beczki.... właśnie zadzwoniła do mnie znajoma....[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]szuka na gwałt domu dla 3 szczeniaków............. sąsiadki czy kogoś[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]tłukła jej sterylke... NIE! [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]tera ma 4 młode (suka nie sąsiadka):roll:[/FONT] jednego sobie zostawi bo KOCHA ZWIERZĘTA:angryy: [FONT=MS Shell Dlg 2]mają 3 miesiące.. na 3 kolejne nie ma chętnych i podjęła decyzje o UTOPIENIU![/FONT] a jej suki teraz już 2 przy kolejnej cieczce.... zaś miot ;] bo sterylka jest NIE PO KATOLICKU TAK :angryy::angryy: [FONT=MS Shell Dlg 2]znajoma z nią walczy! ale czy da rade??[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]ja nie jestem w stanie znaleźć na dziś domu .. NIKT NIE JEST W STANIE......... kazałam sąsiadke zawieźć do weta i uśpić szczeniory.... dam jej kase.... zostało z jastrzębskich psiaków, a sunia od wczoraj na 100% ma dom... w tej stadninie.... zostaje :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Arial]Sąsiadce znajomej to ....:mad::mad::mad: A Sunię już usuń z podpisu ...i napisz w wątku o domeczku bo nas jeszcze oskarżą o przehandlowanie :diabloti: I cieszkam straszecznie ze Sunieczka tam zostaje , bo to psi raj[/FONT] :loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]ino dojazd dla niepoznaki jak do piekła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]szuka na gwałt domu dla 3 szczeniaków............. sąsiadki czy kogoś[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]tłukła jej sterylke... NIE! [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]tera ma 4 młode (suka nie sąsiadka):roll:[/FONT] jednego sobie zostawi bo KOCHA ZWIERZĘTA:angryy: [FONT=MS Shell Dlg 2]mają 3 miesiące.. na 3 kolejne nie ma chętnych i podjęła decyzje o UTOPIENIU![/FONT] a jej suki teraz już 2 przy kolejnej cieczce.... zaś miot ;] bo sterylka jest NIE PO KATOLICKU TAK :angryy::angryy: [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Głupia cipa:angryy::angryy::angryy: Witaj ciężarówa:multi: Quote
Alicja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Arial]Wpadłam w odwiedzinki ;)[/FONT] Quote
apple Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Century Gothic]Przeczytałam.....brak mi słów:shake: Witaj Madzia.......ślę miziaczki do twojego brzuszka:loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [FONT=Georgia]witam :loveu::multi: ja też chcę kulig ! :) [/FONT] Quote
jbk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Co za głupia baba, normalnie mózg w pionie staje..... Cześć Madzialeno z normalnym brzuchem :) Quote
Alicja Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Arial]Zajrzałam ;) jak przewracasz się na 2gi boczuś :grins:[/FONT] [FONT=Arial]śpij dalej nie przeszkadzam już :calus:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]Witanko :calus: Przyniosłam śniadanko [/FONT] [FONT=Arial]a na deserek [/FONT] Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a ja mogę jedną kanapeczkę, mogę? :modla: :modla: :modla: tak wyglądają apetycznie :multi: no i na arbuzka też ślinka cieknie :evil_lol: Alu, Ty nie przynoś tu takich śniadań, bo nie wytrzymie i będę Madzialenie podjadać :roll: :oops: :cool3: Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja sie nie witam, bo Madzialeny i tak nie ma :placz: Quote
clockwork Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]jestem jestem kochaniutkie :loveu::loveu: ino czasu brak..... bo... albo jem, albo drzemie, albo jem..... :roll::diabloti:, a tera mnie Pawcio obudził telefonem, bo wysyła mi tu jakiegoś przystojnego faceta ..... do naprawy pralki bo... mam powodzie przy praniu :mad: tak to jest jak sie nie używa Calgonu.... to tak jakby mój syn jeździł bez kasku ... NIGDY!! :evil_lol::evil_lol: ino paczałam na opakowaniu Calgonu- i POLAR nie rekomenduje tegoż specyfika :niewiem: nooo... relacji koniec... ide sie pomalować, bo nigdy nie wiadomo cóż ten pan za usługi jeszcze świadczy :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]Alaaaaaaaaaaa :mad::mad: jesteś bezlitosna z tym arbuzem :mdleje: wiesz jak uwielbiam i jak czekam na sezon :placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]kanapeczki mniam... prawda Iv?? :razz::razz:[/FONT] Quote
sota36 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]Alaaaaaaaaaaa :mad::mad: jesteś bezlitosna z tym arbuzem :mdleje: wiesz jak uwielbiam i jak czekam na sezon :placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]kanapeczki mniam... prawda Iv?? :razz::razz:[/FONT] za zolte! Za zolte! Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]jestem jestem kochaniutkie :loveu::loveu: ino czasu brak..... bo... albo jem, albo drzemie, albo jem..... :roll::diabloti:, a tera mnie Pawcio obudził telefonem, bo wysyła mi tu jakiegoś przystojnego faceta ..... do naprawy pralki bo... mam powodzie przy praniu :mad: tak to jest jak sie nie używa Calgonu.... to tak jakby mój syn jeździł bez kasku ... NIGDY!! :evil_lol::evil_lol: ino paczałam na opakowaniu Calgonu- i POLAR nie rekomenduje tegoż specyfika :niewiem: nooo... relacji koniec... ide sie pomalować, bo nigdy nie wiadomo cóż ten pan za usługi jeszcze świadczy :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahaha....wpadaj częściej z takimi przemyśleniami- proszę Cię:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]Alaaaaaaaaaaa :mad::mad: jesteś bezlitosna z tym arbuzem :mdleje: wiesz jak uwielbiam i jak czekam na sezon :placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]to poczekamy razem ;)[/FONT] [FONT=Arial]kanapeczki mniam... prawda Iv?? :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]no to cieszkam że Wam smaczkowały :p:loveu:...kawa Iv też smaczyła bo wysiorbała ;) [/FONT] Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Klocuś skoro już jesteś, to ja ciebie pomęczę... ostatnio [no, jakiś miesiąc temu] w sklepie widziałam... arbuzy :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 bonsai_88 napisał(a):Klocuś skoro już jesteś, to ja ciebie pomęczę... ostatnio [no, jakiś miesiąc temu] w sklepie widziałam... arbuzy :evil_lol:nooooooooooooooo my kupili i sa slodkie, jak bulgarskie! Quote
Recommended Posts