jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cześć Madzia ;) Jak się czujecie z wielorybkiem?? Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Arial]Ja już dziś zacznę :evil_lol:jutro dostawa w naturze ;) Pączek dla Ciebie - AlicjaeR przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
clockwork Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [FONT=Arial]elooooo ....????? :loveu::loveu::loveu: dziołszki odezwe sie za JAKIŚ czas :diabloti::diabloti: prawie nie siedze na kompku bo połknęłam arbuza i mnie wydęło... i chwilke posiedze to mi niewygodnie.... :roll::roll::oops:[/FONT] [FONT=Arial]Alll... fenx za pączka... masz jeszcze?? :evil_lol::evil_lol: ino to mnie zastanawia...[/FONT] Aby spalić jednego pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE: 25 minut pływać 30 minut skakać na skakance 35 minut biegać 1,5 godziny jeździć na rowerze 2 godziny robić makijaż 4 godziny sprzątać pokój [FONT=Arial]no to ida se bachnąć ten mejk ap :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti: nooo chyba że posprzątam pokój... ale do 24tej??? :crazyeye::crazyeye: OOO NIE! :shake: [/FONT] Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Arial]Ponczkóff jutro dowiozę ;) tak że zarezerwuj całą noc na robienie makijażu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
ice_t Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 OOOOOO Madzia się pojawiła :)) Arbuz mówisz ci zaszkodził :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pączków kochana to jutro dostaniesz tyle, że braknie Ci miejsc do robienia makijażu ;)) Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :obrazic: ... skoda ze nie wygrałam :diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic]Ojjjj no nie fochaj....:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]elooooo ....????? :loveu::loveu::loveu: dziołszki odezwe sie za JAKIŚ czas :diabloti::diabloti: prawie nie siedze na kompku bo połknęłam arbuza i mnie wydęło... i chwilke posiedze to mi niewygodnie.... :roll::roll::oops:[/FONT] [FONT=Arial]Alll... fenx za pączka... masz jeszcze?? :evil_lol::evil_lol: ino to mnie zastanawia...[/FONT] Aby spalić jednego pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE: 25 minut pływać 30 minut skakać na skakance 35 minut biegać 1,5 godziny jeździć na rowerze 2 godziny robić makijaż 4 godziny sprzątać pokój [FONT=Arial]no to ida se bachnąć ten mejk ap :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti: nooo chyba że posprzątam pokój... ale do 24tej??? :crazyeye::crazyeye: OOO NIE! :shake: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Poka tego arbuzika.....widać usz? Poka:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='ice_t']OOOOOO Madzia się pojawiła :)) Arbuz mówisz ci zaszkodził :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]pewnie ni słuchała że skórkę trzeba ściągnać :grins:[/FONT] Quote
e.v.a Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 czesc wydęta :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
ice_t Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]pewnie ni słuchała że skórkę trzeba ściągnać :grins:[/FONT] Pewnie nie a teraz drzewo arbuzowe hoduje :):evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Madzialena pewnie po tym 4-godzinnym make apie z sił opadłaś no to Ci pączusie przyniesłam :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]ooojjjjjjjjjjjjjjjjj tam GRUBA od razu ... dopiero 11% mnie więcej :roll: i.... przez ostatnie 4 miechy kupiłam se ze :hmmmm: 6 par spodni...... W ŻADNE NIE WCHODZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::eviltong:[/FONT][FONT=Arial]........ w cycniki tysz :placz::placz:[/FONT][FONT=Arial] musze kupić 2 spadochrony :diabloti:[/FONT] hihihihihiiiiii [FONT=Arial]a jo mom foty legwana-demolki.... ale pokłóciłam sie z fotoszitem :diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
sota36 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Łoj ty kreplu moj kochany tyś we tuszczu łokompany Jo mom smaka durś na Ciebie Jak Cie wcinom to żech w niebie A twoj filong z marmeladom Na kolana przed nim padom Możesz być popudrowany A najlepi lukrowany Jo i tak Cie kreplu zjym We ten czwortek to już wiym! Quote
bonsai_88 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Madzialena... przyszłam odwiedzić :cool3: Ale już nie przeszkadzam, bo pewnie dalej robisz aktywne make-up'y po tych poczkach :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:masz ochotę na ........... [/FONT][FONT=Arial]pastę rybną ;):evil_lol:.....[/FONT] Quote
Alicja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooojjjjjjjjjjjjjjjjj tam GRUBA od razu ... dopiero 11% mnie więcej :roll: ładniutko wygląda :loveu: i.... przez ostatnie 4 miechy kupiłam se ze :hmmmm: 6 par spodni...... W ŻADNE NIE WCHODZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::eviltong:[/FONT][FONT=Arial]........ w cycniki tysz :placz::placz:[/FONT][FONT=Arial] musze kupić 2 spadochrony :diabloti:[/FONT] hihihihihiiiiii [FONT=Arial] mam namiot 4 osobowy :roll:pożyczę podzielisz na 2 ;) a co do spodnie :hmmmm: zawsze można ubrać .....sukienkę[/FONT] :roflt: [FONT=Arial]a jo mom foty legwana-demolki.... ale pokłóciłam sie z fotoszitem :diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]kłamczuszkasz ..... legwan grzeczny DZIŚ był :p[/FONT] Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooojjjjjjjjjjjjjjjjj tam GRUBA od razu ... dopiero 11% mnie więcej :roll: i.... przez ostatnie 4 miechy kupiłam se ze :hmmmm: 6 par spodni...... W ŻADNE NIE WCHODZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::eviltong:[/FONT][FONT=Arial]........ w cycniki tysz :placz::placz:[/FONT][FONT=Arial] musze kupić 2 spadochrony :diabloti:[/FONT] hihihihihiiiiii [FONT=Arial]a jo mom foty legwana-demolki.... ale pokłóciłam sie z fotoszitem :diabloti::diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic]No poka brzusio:razz: Prosem:loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No poka brzusio:razz: Prosem:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]NI MAM FOTY :diabloti: ale jak działa Ci wyobraźnia to zacytuje kolesia.... "hihi ... wyglądasz jak pająk.... KULKA na cienkich nóżkach, tera ino ten odwłok bedzie ci rósł" :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]NI MAM FOTY :diabloti: ale jak działa Ci wyobraźnia to zacytuje kolesia.... "hihi ... wyglądasz jak pająk.... KULKA na cienkich nóżkach, tera ino ten odwłok bedzie ci rósł" :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]kłamczuszkasz ;) Wyglądasz ładniutko :loveu:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]NI MAM FOTY :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]ale jak działa Ci wyobraźnia to zacytuje kolesia.... "hihi ... wyglądasz jak pająk.... KULKA na cienkich nóżkach, tera ino ten odwłok bedzie ci rósł" :eviltong::eviltong:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]kłamczuszkasz ;) Wyglądasz ładniutko :loveu:[/FONT] :cool3: musisz dać jednak tą fotę, żebyśmy mogli skonfrontować kto mówi prawdę :diabloti: Cześć Klocusiowa :loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Iv_']:cool3: musisz dać jednak tą fotę, żebyśmy mogli skonfrontować kto mówi prawdę :diabloti: Cześć Klocusiowa :loveu: [FONT=Arial]jak możesz wątpić w mą obiektywność i praffdomówność :razz::razz:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak możesz wątpić w mą obiektywność i praffdomówność :razz::razz:[/FONT] Och Alu ja nie wątpię, nawet przez chwilę :loveu: tylko chciałam Madzialene sprowokować do pokazania nam jak teraz wygląda :cool1: :cool3: :evil_lol: razem z Wielorybkiem :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts