Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]elooooo ....????? :loveu::loveu::loveu:

dziołszki odezwe sie za JAKIŚ czas :diabloti::diabloti: prawie nie siedze na kompku bo połknęłam arbuza i mnie wydęło... i chwilke posiedze to mi niewygodnie.... :roll::roll::oops:
[/FONT]

[FONT=Arial]Alll... fenx za pączka... masz jeszcze?? :evil_lol::evil_lol:

ino to mnie zastanawia...
[/FONT]
Aby spalić jednego pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE:

• 25 minut pływać
  • 30 minut skakać na skakance
  • 35 minut biegać
  • 1,5 godziny jeździć na rowerze
  • 2 godziny robić makijaż
  • 4 godziny sprzątać pokój

[FONT=Arial]no to ida se bachnąć ten mejk ap :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:

nooo chyba że posprzątam pokój... ale do 24tej??? :crazyeye::crazyeye: OOO NIE! :shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]elooooo ....????? :loveu::loveu::loveu:

dziołszki odezwe sie za JAKIŚ czas :diabloti::diabloti: prawie nie siedze na kompku bo połknęłam arbuza i mnie wydęło... i chwilke posiedze to mi niewygodnie.... :roll::roll::oops:
[/FONT]

[FONT=Arial]Alll... fenx za pączka... masz jeszcze?? :evil_lol::evil_lol:

ino to mnie zastanawia...
[/FONT]
Aby spalić jednego pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE:

• 25 minut pływać
  • 30 minut skakać na skakance
  • 35 minut biegać
  • 1,5 godziny jeździć na rowerze
  • 2 godziny robić makijaż
  • 4 godziny sprzątać pokój

[FONT=Arial]no to ida se bachnąć ten mejk ap :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:

nooo chyba że posprzątam pokój... ale do 24tej??? :crazyeye::crazyeye: OOO NIE! :shake:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Poka tego arbuzika.....widać usz? Poka:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='ice_t']OOOOOO Madzia się pojawiła :))
Arbuz mówisz ci zaszkodził :evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]pewnie ni słuchała że skórkę trzeba ściągnać :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]pewnie ni słuchała że skórkę trzeba ściągnać :grins:[/FONT]
Pewnie nie a teraz drzewo arbuzowe hoduje :):evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]ooojjjjjjjjjjjjjjjjj tam GRUBA od razu ... dopiero 11% mnie więcej :roll:

i.... przez ostatnie 4 miechy kupiłam se ze :hmmmm: 6 par spodni...... W ŻADNE NIE WCHODZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::eviltong:
[/FONT][FONT=Arial]........ w cycniki tysz :placz::placz:[/FONT][FONT=Arial] musze kupić 2 spadochrony :diabloti:[/FONT] hihihihihiiiiii

[FONT=Arial]a jo mom foty legwana-demolki.... ale pokłóciłam sie z fotoszitem :diabloti::diabloti:[/FONT]

Posted

Łoj ty kreplu moj kochany
tyś we tuszczu łokompany
Jo mom smaka durś na Ciebie
Jak Cie wcinom to żech w niebie
A twoj filong z marmeladom
Na kolana przed nim padom
Możesz być popudrowany
A najlepi lukrowany
Jo i tak Cie kreplu zjym
We ten czwortek to już wiym!

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooojjjjjjjjjjjjjjjjj tam GRUBA od razu ... dopiero 11% mnie więcej :roll:

ładniutko wygląda :loveu:

i.... przez ostatnie 4 miechy kupiłam se ze :hmmmm: 6 par spodni...... W ŻADNE NIE WCHODZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::eviltong:
[/FONT][FONT=Arial]........ w cycniki tysz :placz::placz:[/FONT][FONT=Arial] musze kupić 2 spadochrony :diabloti:[/FONT] hihihihihiiiiii
[FONT=Arial]
mam namiot 4 osobowy :roll:pożyczę podzielisz na 2 ;)
a co do spodnie :hmmmm: zawsze można ubrać .....sukienkę
[/FONT] :roflt:

[FONT=Arial]a jo mom foty legwana-demolki.... ale pokłóciłam sie z fotoszitem :diabloti::diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]kłamczuszkasz ..... legwan grzeczny DZIŚ był :p[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooojjjjjjjjjjjjjjjjj tam GRUBA od razu ... dopiero 11% mnie więcej :roll:

[FONT=Arial]a jo mom foty legwana-demolki.... ale pokłóciłam sie z fotoszitem :diabloti::diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic]No poka brzusio:razz: Prosem:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No poka brzusio:razz: Prosem:loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]NI MAM FOTY :diabloti:

ale jak działa Ci wyobraźnia to zacytuje kolesia.... "hihi ... wyglądasz jak pająk.... KULKA na cienkich nóżkach, tera ino ten odwłok bedzie ci rósł" :eviltong::eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]NI MAM FOTY :diabloti:

ale jak działa Ci wyobraźnia to zacytuje kolesia.... "hihi ... wyglądasz jak pająk.... KULKA na cienkich nóżkach, tera ino ten odwłok bedzie ci rósł" :eviltong::eviltong:
[/FONT]

[FONT=Arial]kłamczuszkasz ;) Wyglądasz ładniutko :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]NI MAM FOTY :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]ale jak działa Ci wyobraźnia to zacytuje kolesia.... "hihi ... wyglądasz jak pająk.... KULKA na cienkich nóżkach, tera ino ten odwłok bedzie ci rósł" :eviltong::eviltong:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]kłamczuszkasz ;) Wyglądasz ładniutko :loveu:[/FONT]

:cool3: musisz dać jednak tą fotę, żebyśmy mogli skonfrontować kto mówi prawdę :diabloti:

Cześć Klocusiowa :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: musisz dać jednak tą fotę, żebyśmy mogli skonfrontować kto mówi prawdę :diabloti:

Cześć Klocusiowa :loveu:

[FONT=Arial]jak możesz wątpić w mą obiektywność i praffdomówność :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak możesz wątpić w mą obiektywność i praffdomówność :razz::razz:[/FONT]
Och Alu ja nie wątpię, nawet przez chwilę :loveu: tylko chciałam Madzialene sprowokować do pokazania nam jak teraz wygląda :cool1: :cool3: :evil_lol: razem z Wielorybkiem :loveu: :diabloti: