Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']Ala... pismo obrazkowe to ja jeszcze rozumiem :evil_lol:. Tego po między obrazkami to już gorzej :oops:
[FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol:naumisz się ;)
[/FONT][FONT=Arial]poczekaj jak Smok zacznie grypsować ;)[/FONT]

[quote name='Iv_']:loveu: Czeeee Madzialena z pasażerem na gapę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[FONT=Arial]
o dżisys a ja myślałam że On legalnie
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']:roll: oj jak legalnie, jak ukrywa się jeszcze :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
[FONT=Arial]
On po Mamusi:loveu: taki nieśmiały:oops:zapewne ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:naumisz się ;)[/FONT][FONT=Arial]poczekaj jak Smok zacznie grypsować ;)[/FONT]

[FONT=Arial]o dżisys a ja myślałam że On legalnie [/FONT]
:roll: oj jak legalnie, jak ukrywa się jeszcze :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Bo My nie zaposiadaliśmy tego twora jakim jest Dogo :diabloti:[/FONT]
mnie się poprostu udało wbic w odpowiednim momencie :)

Posted

RUDA ŚLĄSKA,Pozwólmy im normalnie leczyć zwierzęta-PODARUJ IGŁE,STRZYK.WENFLON
Jak wiecie są Schroniska,którym nigdy nic nie brakuje i to mnie zadziwia...są też takie,które otwarcie mówią, że brakuje coś konkretnego i potrafią prosić o pomoc...

Jest między nimi jedna różnica-Ci ,którzy proszą- leczą psy i dbają o ich zdrowie.Wydają niesamowite pokłady pieniędzy na leki,strzykawki,igły i wenflony

SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ I WOLONTARIUSZE zwracają się z prośbą o darowizne w postaci strzykawek,igieł,wenflonów,opatrunków i żeli....To wszystkie idzie jak woda i ciagle tego brakuje.Może ktoś ma jakieś znajomości w przychodniach itd...liczą się nawet przeterminowane...

Wydaje się, że to nie jest drogie,jednak po przeliczeniu ilości trafiających psów i kotów,to bajońskie sumy...

każdy potrafi odmówić sobie batonika,czekolady i zasponsorować choć 1 przydatną w leczeniu "rzecz"

NIE WE WSZYSTKICH SCHRONISKACH ZWIERZĘTA SĄ LECZONĄ, W TYM ZAWSZE- NAWET NAJTRUDNIEJSZE PRZYPADKI,JAK NP.OSKALPOWANA SUNIA.WESPRZYJMY ICH W TYM I
POZWÓLMY NORMALNIE LECZYĆ PSY I KOTY ...

POTRZEBNE:
IGŁY
STRZYKAWKI
WENFLONY
KOŁNIERZE
ŚRODKI NA PCHŁY
WITAMINY
ŚRODKI na kleszcze

Posted

Cześć cześć cześć Madzialena :loveu: :loveu: :loveu:

u mnie też śnieżno i zimowo jest :roll: ale nie za zimno, widok piękny to jakoś jeszcze to przeżyję ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja tak tylko przelotem bo wiem że i tak cię pewnie nie ma bo opróżniasz lodówkę:diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Witajcie :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Witajcie :loveu::loveu::loveu:
[/FONT][FONT=Century Gothic]Co Cię tak rozbawiło Alu:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:roll:..... Mła :hmmmm: .... radosna po prostu jestem :grins:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Właśnie widzę......a co ty w lotokotka trafiłaś?:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Właśnie widzę......a co ty w lotokotka trafiłaś?:razz:[/FONT]

[FONT=Arial]:shake:....................... skoda no nie :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake:....................... skoda no nie :razz::razz:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Skodę kupiłaś....noooooo to gratuluję:loveu::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Skodę kupiłaś....noooooo to gratuluję:loveu::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]
:obrazic: ... skoda ze nie wygrałam :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja tak tylko przelotem bo wiem że i tak cię pewnie nie ma bo opróżniasz lodówkę:diabloti:[/FONT]
buahahahahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: