apple Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='clockwork']:B-fly::B-fly::B-fly: [FONT=Arial]wpadłam poczytać między posiłkami :ylsuper::ylsuper::ylsuper: [/FONT][FONT=Arial]P.S.[/FONT] [FONT=Arial]wolałabym sie ożigać raz, drugi, trzeci, sześćsetsześciesiątyszósty.... może bym rzuciła palenie :roll::roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Palisz?:crazyeye::mad::mad::mad: Magda! No!:mad: [/FONT] Quote
lolka75 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ja nie wiedzialam ze palisz:roll: lepiej nie pal.....dzidzius bedzie zdrowszy:p ja rzucilam przed ciaza i juz do palenia nie wrocilam......za to gruba jestem jak wieprz:shake: Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]Ja se tam myśle , że przyjdzie moment i ochota na papierocha sama przejdzie .... Moze dam wam przykład ... moja siostra ...dziewczyna prawie janioł ...nie paliła , nie piła .... jedzonko w ciąży pierwszy zort ...ciąża była dystroficzna , synuś urodził się z niedowagą niecałe 2800 i chyba jakieś 50cm ... maleńki , z napieciem mięśni , z uszkodzeniem plamki żółtej w oku ...z zespołem oczopląsu ... chłopak jest nieprzeciętnie zdolny ale z perspektywą ślepoty w ciągu najbliższych lat .... kuzynka ...ćmiła jak smok ... w czasie ciąży zaliczyła rejs statkiem do Afryki , a aby nie oddawać hołdu Neptunowi w czasie rejsu wiadomo co robią na statkach ... latała se samolotami ...do męzai od meza Norwega ...synuś urodził się długi 60 cm waga kole 3800 zdrowy jak rydz.... nie ma reguły ...[/FONT] Quote
ice_t Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ja se tam myśle , że przyjdzie moment i ochota na papierocha sama przejdzie ....[/FONT] [FONT=Arial]Moze dam wam przykład ... moja siostra ...dziewczyna prawie janioł ...nie paliła , nie piła .... jedzonko w ciąży pierwszy zort ...ciąża była dystroficzna , synuś urodził się z niedowagą niecałe 2800 i chyba jakieś 50cm ... maleńki , z napieciem mięśni , z uszkodzeniem plamki żółtej w oku ...z zespołem oczopląsu ... chłopak jest nieprzeciętnie zdolny ale z perspektywą ślepoty w ciągu najbliższych lat ....[/FONT] [FONT=Arial]kuzynka ...ćmiła jak smok ... w czasie ciąży zaliczyła rejs statkiem do Afryki , a aby nie oddawać hołdu Neptunowi w czasie rejsu wiadomo co robią na statkach ... latała se samolotami ...do męzai od meza Norwega ...synuś urodził się długi 60 cm waga kole 3800 zdrowy jak rydz.... nie ma reguły ...[/FONT] i ja w tym miejscu zgodze się z Tobą, na to nie ma reguły. Quote
jbk Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='clockwork']:B-fly::B-fly::B-fly: [FONT=Arial]wpadłam poczytać między posiłkami :ylsuper::ylsuper::ylsuper:[/FONT] [FONT=Arial]P.S.[/FONT] [FONT=Arial]wolałabym sie ożigać raz, drugi, trzeci, sześćsetsześciesiątyszósty.... może bym rzuciła palenie :roll::roll:[/FONT] Ja rzuciłam w szóstym miesiąu, jak mnie ginekolog opieprzył. Notabene to była moja pierwsza u niego wizyta ;) Młody miał 56 cm i 3850 g wagi :)) Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A ja w ciąży nie paliłam, przed i owszem nawet sporo. Miałam takie tam różne problemy ciążowe, ale młoda urodziła się zdrowa(ze mną było gorzej) 58 cm długości i 4.250 wagi :grins::grins::grins: ale szczerze powiem, że gdy możemy coś wykluczyć, bo od nas samych to zależy to po prostu zróbmy to. Na nic nie ma reguły - to fakt. Każdy jest inny i inaczej reaguje, ale w myśl zasady......"lepiej spróbować i żałować, czy lepiej nie spróbować i żałować?" każdy musi podjąć decyzje sam ;) Czeeeeeee Madzialena :loveu: zafasolkowana :cool1: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a ja nie pale :p i w ciazy chyba tez nie jestem :roll::lol: czesc fasolkowa mamo:loveu: Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='evaxon']a ja nie pale :p i w ciazy chyba tez nie jestem :roll::lol: czesc fasolkowa mamo:loveu:[/quote] Efffffaaaa :cool1: "chyba" ;) :cool3: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Iv_']Efffffaaaa :cool1: "chyba" ;) :cool3: :evil_lol:[/quote] :grin: no wiesz wpadki chodzą po ludziach :lol: nie no nie jestem bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :look3: Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [FONT=Arial]Melduję się u Was i dziś :loveu:[/FONT]:multi: [FONT=Arial]A Klocuś[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial] mi dziś nosił patyczki :multi:[/FONT] Quote
apple Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ja se tam myśle , że przyjdzie moment i ochota na papierocha sama przejdzie .... Moze dam wam przykład ... moja siostra ...dziewczyna prawie janioł ...nie paliła , nie piła .... jedzonko w ciąży pierwszy zort ...ciąża była dystroficzna , synuś urodził się z niedowagą niecałe 2800 i chyba jakieś 50cm ... maleńki , z napieciem mięśni , z uszkodzeniem plamki żółtej w oku ...z zespołem oczopląsu ... chłopak jest nieprzeciętnie zdolny ale z perspektywą ślepoty w ciągu najbliższych lat .... kuzynka ...ćmiła jak smok ... w czasie ciąży zaliczyła rejs statkiem do Afryki , a aby nie oddawać hołdu Neptunowi w czasie rejsu wiadomo co robią na statkach ... latała se samolotami ...do męzai od meza Norwega ...synuś urodził się długi 60 cm waga kole 3800 zdrowy jak rydz.... nie ma reguły ...[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie ma reguły ale nie ma co ryzykować:shake:......ja tam wierze że Madź rzuci;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cute Cartoon Creator on acapela.tv Jakie My ładniuśkie :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
ice_t Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Cute Cartoon Creator on acapela.tv[/FONT] [FONT=Arial]Jakie My ładniuśkie :loveu::loveu::loveu:[/FONT] no śliczniusie jesteście tylko jakies takieś mało mówne :) Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='ice_t']no śliczniusie jesteście tylko jakies takieś mało mówne :) [FONT=Arial]:oops: my tak zawsze ;):loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [FONT=Arial]...nie wiem jak Wy możecie o TEJ porze spać [/FONT][FONT=Arial]............................Bry dziś ........ za oknem ........ZIMA [/FONT] Quote
Iv_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]...nie wiem jak Wy możecie o TEJ porze spać [/FONT] [FONT=Arial]............................Bry dziś ........ za oknem ........ZIMA [/FONT] :crazyeye: Ala, a jak można o TEJ porze nie spać? :evil_lol: Dzień dobry :multi: a u mnie za oknem wiosna :loveu: Quote
bonsai_88 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Przyszłam powiedzieć Bry :loveu:... palaczko :mad: Quote
Alicja Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: Ala, a jak można o TEJ porze nie spać? :evil_lol: Dzień dobry :multi: a u mnie za oknem wiosna :loveu: [FONT=Arial]ja mogłabym :loveu:......ino nie pozwolił budzik :cool3:[/FONT] [FONT=Arial] Jadę się popodłączać do prądu ;)[/FONT].... :hand: Quote
Medorowa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='clockwork'] [FONT=Verdana]Dzwoni tato do córki będącej na studiach zagranicznych w Irlandii - Cześć córeczko, co słychać? - Zostałam prostytutką - Co? Jak mogłaś...... Ty szmato, Ty k........, Ty..... - [/FONT][FONT=Verdana]Ależ tato! Tato: Ty wiesz ile ja mam teraz ciuchów? Mam czesne i studia opłacone już do końca. Jeżdżę jaguarem. Siostrę zapraszam do mnie na wakacje, a Wam z mamą wykupiłam miesięczne wczasy na Majorce i kupiłam najnowszą Omegę - już tam czeka na Was... [/FONT][FONT=Verdana] - Czekaj, czekaj........to mówisz, że kim zostałaś ? - Prostytutką - AAAAA, to przepraszam. Początkowo zrozumiałem, że protestantką..[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajtaa:loveu: Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Arial]heloł.........tady my som tukej ....nikto ne je doma ......[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Alicja przetłumacz co ty tutaj do nas gadasz :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='bonsai_88']Alicja przetłumacz co ty tutaj do nas gadasz :evil_lol: [FONT=Arial]heloł.........tady my som tukej ....nikto ne je doma ......[/FONT] [FONT=Arial]no jak to ....grzecznie pomachałam łapką , zawołałam heloł, poskakałam żeby mnie było widać i wołałam że tu jestem ...bo ja mam tylko 160cm , powydurniałam się troszeczkę i stwierdziłam zmartwiona że chyba nikogo nie ma w domecku .... to tyle [/FONT]:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ala... pismo obrazkowe to ja jeszcze rozumiem :evil_lol:. Tego po między obrazkami to już gorzej :oops: Quote
Iv_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 :loveu: Czeeee Madzialena z pasażerem na gapę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts