ice_t Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:roll:...no dobra, no już nie będę ...no ...miałam ciężki dzień ....szefowa była ...nawet z nią nie rozmawiałam , a humor mi zrąbała ...sam widok jej potrafi wprowadzić w stan wymagający potem długoczasowych terapii :razz:[/FONT] No dobra jak to przez szefową to ci wybaczamy sześcio i ośmiokatne gwiazdki :)):evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='clockwork']************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** [FONT=Century Gothic]jeju...zaszyfrowane ale i tak wiem, że to wiadmość do mnie:loveu::multi:[/FONT] [FONT=Arial]:shake: ja nie .... inni piją swojaka ;-)[/FONT][FONT=Century Gothic]Ales ty pamiętliwa...jak do mnie przyjedziesz to Ciem poczestuję i nawet dostaniesz na drogę:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='ice_t']No dobra jak to przez szefową to ci wybaczamy sześcio i ośmiokatne gwiazdki :)):evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]....................... :Rose:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [FONT=Arial]...............sorka ........znów te c***e :splat: nie trafili w Moje nr w LOTTO :diabloti:...idę do pracy :roll:...............:hand:[/FONT] Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Co się tutaj dzieje?? [FONT=Arial]:shake: ja nie .... inni piją swojaka ;-)[/FONT] A jaki pyszny był...... PALCE LIZAĆ :) Quote
lolka75 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Czesc Madz:loveu::multi: to kiedy nad to jezioro:p jak sie czujesz? zgage masz?:loveu: Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] no cho no .....:razz::razz: [/FONT] Quote
ice_t Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Doberek dziewczynki dopiero wróciam do domu ze szkolenia i padam na twarz.................. miłego weekendu i dobrej nocy :loveu: Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='ice_t']Doberek dziewczynki dopiero wróciam do domu ze szkolenia i padam na twarz.................. miłego weekendu i dobrej nocy :loveu: [FONT=Arial]a wzajemnie ;)[/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [FONT=Century Gothic]Bryyyy:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bryyyy:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: ... Bryyyy:loveu:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bryyyy:loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: ... Bryyyy:loveu:[/FONT] :diabloti:...Bryyyy :loveu: Quote
clockwork Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bryyyy:loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: ... Bryyyy:loveu:[/FONT] [quote name='Iv_']:diabloti:...Bryyyy :loveu: [FONT=Arial]a u nas cieplutko :loveu::loveu::loveu::diabloti: czuje sie MASAKRYCZNIE...................... DOBRZE :diabloti: nadal NIC mi nie ma :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
apple Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a u nas cieplutko :loveu::loveu::loveu::diabloti: czuje sie MASAKRYCZNIE...................... DOBRZE :diabloti: nadal NIC mi nie ma :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT][FONT=Century Gothic]I gdzie tu sprawiedliwość.....ja pierwsze trzy miechy spedziłam w objęciach muszli klozetowej:placz: Nie wspomnę już o krzakach i innych takich:placz: Zazdraszczam:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a u nas cieplutko :loveu::loveu::loveu::diabloti: czuje sie MASAKRYCZNIE...................... DOBRZE :diabloti: nadal NIC mi nie ma :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]a powiem jeszcze ze wygląda kwitnąco ...TEN stan Madzi służy :loveu:;)[/FONT][FONT=Arial]...oby Pawciowi się nie zapodobała w stanie odmiennym aż tak bo ręków nam braknie do pomocy ;)[/FONT] Quote
lolka75 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a u nas cieplutko :loveu::loveu::loveu::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]czuje sie MASAKRYCZNIE...................... DOBRZE :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]nadal NIC mi nie ma :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] rzygalam jak kot:shake:....dostawalam zastrzyki przeciwymiotne...... a zgaga to bylo moje drugie imie:shake: ciesz sie laleczko ze Ci sluzy:loveu::multi: a jak wygladasz kwitnaco to bedziesz miala syneczka:multi: Quote
clockwork Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 :B-fly::B-fly::B-fly: [FONT=Arial]wpadłam poczytać między posiłkami :ylsuper::ylsuper::ylsuper: [/FONT][FONT=Arial]P.S.[/FONT] [FONT=Arial]wolałabym sie ożigać raz, drugi, trzeci, sześćsetsześciesiątyszósty.... może bym rzuciła palenie :roll::roll:[/FONT] Quote
clockwork Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Dzwoni tato do córki będącej na studiach zagranicznych w Irlandii - Cześć córeczko, co słychać? - Zostałam prostytutką - Co? Jak mogłaś...... Ty szmato, Ty k........, Ty..... - [/FONT][FONT=Verdana]Ależ tato! Tato: Ty wiesz ile ja mam teraz ciuchów? Mam czesne i studia opłacone już do końca. Jeżdżę jaguarem. Siostrę zapraszam do mnie na wakacje, a Wam z mamą wykupiłam miesięczne wczasy na Majorce i kupiłam najnowszą Omegę - już tam czeka na Was... [/FONT][FONT=Verdana] - Czekaj, czekaj........to mówisz, że kim zostałaś ? - Prostytutką - AAAAA, to przepraszam. Początkowo zrozumiałem, że protestantką..[/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='clockwork'] [FONT=Verdana]Dzwoni tato do córki będącej na studiach zagranicznych w Irlandii - Cześć córeczko, co słychać? - Zostałam prostytutką - Co? Jak mogłaś...... Ty szmato, Ty k........, Ty..... - [/FONT][FONT=Verdana]Ależ tato! Tato: Ty wiesz ile ja mam teraz ciuchów? Mam czesne i studia opłacone już do końca. Jeżdżę jaguarem. Siostrę zapraszam do mnie na wakacje, a Wam z mamą wykupiłam miesięczne wczasy na Majorce i kupiłam najnowszą Omegę - już tam czeka na Was... [/FONT][FONT=Verdana] - Czekaj, czekaj........to mówisz, że kim zostałaś ? - Prostytutką - AAAAA, to przepraszam. Początkowo zrozumiałem, że protestantką..[/FONT] [FONT=Arial] teraz już wiem czemu tak gremialnie uciekają do Irlandii Klockowa cho..... piekę murzynka ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]Klocusiowa ...zaśmiecę :oops: Prosiłam u Mnie , ale bez echa ... może i tu wrzucę podnieście proszę , bo inaczej nie jesteśmy w stanie pomóc Tyśkowej http://www.dogomania.pl/forum/f96/aleksandrow-lodzki-zaginal-husky-131141/#post11758917[/FONT] Quote
Recommended Posts