e.v.a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]żeeee... że jak.... że ci go brak.... :oops::oops::oops: nie masz rosołka???? :crazyeye::crazyeye: :oops::oops: [/FONT] och nic nie wiesz??? musiałam go uśpić :placz: Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] kurde... sorki.. nic nie wiem............... :-( rzadko mam czas na galerie, a jak już mam to nie tyle żeby nadrabiać :shake: ojej[/FONT][FONT=Arial]:placz:[/FONT][FONT=Arial]......dlaczemu?? [/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/f791/spojrz-jak-jesien-zloci-listki-czyli-tigroslawskie-zapasy-w-blocie-19820/index2122.html tu wszystko opisane. Quote
clockwork Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='evaxon']och nic nie wiesz??? musiałam go uśpić :placz: [FONT=Arial] kurde... sorki.. nic nie wiem............... :-( rzadko mam czas na galerie, a jak już mam to nie tyle żeby nadrabiać :shake: ojej[/FONT][FONT=Arial]:placz:[/FONT][FONT=Arial]......dlaczemu?? [/FONT] Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Arial]Pojedziesz na Maury :diabloti: to po drodze do Effci zawieziesz Papuga :grins: ...aha ...mozesz zabrać ze sobą Pana C., miałabyś kierowcę , bo też wspominał ze by odwiedził rodzinne strony :diabloti:.... albo niech One se z Pawłem same 2 jadą :razz::razz:[/FONT] Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 cześć Klockowa! :multi: zagląduję... co byś wiedziała, że tu bywam :evil_lol: buziaki przesyłam!:loveu: p.s. jak się czujesz? Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Pojedziesz na Maury :diabloti: to po drodze do Effci zawieziesz Papuga :grins: ...aha ...mozesz zabrać ze sobą Pana C., miałabyś kierowcę , bo też wspominał ze by odwiedził rodzinne strony :diabloti:.... albo niech One se z Pawłem same 2 jadą :razz::razz:[/FONT] ten no jestem za :D zapraszam Pawcia i Pana C. samych :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]Kloca też uwaliła osa... miał uczulenie- wyglądał jak szarpej :cool1:... ale łapie dalej... CZASEM reaguje na NIE! jak goni muche.... :roll: chyba zapomniał już jak bolało :mad:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] mój też ma uczulenie jak go użądliła to pysk miał jak dorodny świniak, na szczęscie po antybiotykach opuchlizna zlazła i wygladał juz normalnie Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Nie wiem, co mojego ugryzło, ale też był spuchnięty na pyszczku ;) Quote
Alicja Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='jbk']Nie wiem, co mojego ugryzło, ale też był spuchnięty na pyszczku ;) [FONT=Arial]jak Mnie kiedyś urąbała meszka w podnosie to powierzchnia podnosna i wargowa zrównała się z nosną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]i dostawałam dodupne zastrzyki :angryy:[/FONT] Quote
ice_t Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak Mnie kiedyś urąbała meszka w podnosie to powierzchnia podnosna i wargowa zrównała się z nosną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]i dostawałam dodupne zastrzyki :angryy:[/FONT] ciągnąc dalej jeszcze temat ugryzien i ukąszeń - i apropos meszek, moją siore kiedyś ugryzła w udo, co niestety skończyło sie szpitalem, bo w dobe po ugryzieniu zebrała sie ropa, noga spuchła jak balon a siostra miała 39 stopni goraczki. Tydzień leżenia w szpitalu na antybiotykach i innych farmakologicznch cudach. Kto by pomyslał takie małe a takie czasem groźne Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [FONT=Century Gothic]Jestem:loveu:......chciałam powiedzieć, że tęskno mi za niebieskim:roll:...ale kogo to obchodzi?:roll:[/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak Mnie kiedyś urąbała meszka w podnosie to powierzchnia podnosna i wargowa zrównała się z nosną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]i dostawałam dodupne zastrzyki :angryy:[/FONT] Pięknie..... Ale za to umiesz sobie wyobrazić zamiast szpiczastego pyszczka dzidziuś miał pyszczek jak boxio :) Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jestem:loveu:......chciałam powiedzieć, że tęskno mi za niebieskim:roll:...ale kogo to obchodzi?:roll:[/FONT] [FONT=Arial]musisz poczekać aż przejdą mgły i wyjdzie niebiewskie niebo i suonko :p[/FONT] Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]musisz poczekać aż przejdą mgły i wyjdzie niebiewskie niebo i suonko :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]:placz::placz::placz: tak długo?:placz: Niebieskie słonko? Piłaś coś?:evil_lol: [/FONT] Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 dziń dybry :lol: :multi: Madzialeno... przyjszłam powiedzieć, że tęskno mi za Tobą... :roll: może byś się tak pojawiła na chwilkę chociaż? :razz: ;):loveu: Quote
clockwork Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]:placz::placz::placz: tak długo?:placz: Niebieskie słonko? [FONT=Arial]:splat: a gdzie ja napisałam ze niebiewskie suonko :mad: no gdzie ...oj widać ześ niewyspana :roll::evil_lol:[/FONT] Piłaś coś?:evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial] :shake: ja nie .... inni piją swojaka ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='clockwork']************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='clockwork']************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** Ale to niebieskie gwiazdki, a nie niebieskie słonka? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='clockwork']************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ooo zdrapka :multi: lubie zdrapki :multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='evaxon']ooo zdrapka :multi: lubie zdrapki :multi::evil_lol: [FONT=Arial]a pod zdrapką ...twój szczęśliwy numerek ;)[/FONT] Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ale to niebieskie gwiazdki, a nie niebieskie słonka? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to śnieg jest! :cool3: Madzia przyszła i nas zaśnieżyła :evil_lol: :diabloti: witaj Madź! :loveu: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ale to niebieskie gwiazdki, a nie niebieskie słonka? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]gwiazdki śniegowe mają po 8 ramion :pa te mają 6 :eviltong:[/FONT] Quote
ice_t Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]gwiazdki śniegowe mają po 8 ramion :pa te mają 6 :eviltong:[/FONT] oj Ala czepiasz się , grunt że gwiazdki i grunt że niebieskie :P Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='ice_t']oj Ala czepiasz się , grunt że gwiazdki i grunt że niebieskie :P [FONT=Arial] :roll:...no dobra, no już nie będę ...no ...miałam ciężki dzień ....szefowa była ...nawet z nią nie rozmawiałam , a humor mi zrąbała ...sam widok jej potrafi wprowadzić w stan wymagający potem długoczasowych terapii :razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts