sota36 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Witamy Was GROCHOLKI!!!!!! psssss w Twym ulubionym pink:) Trza Ci dogadzac! Quote
Iv_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cześć Strączkowa :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cześć Madzialeno, jak się dziś czujecie z Wielorybkiem? Quote
clockwork Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 cze dziewczynki :hand: serio serio... nie mam czasu na kompa :roll: i nie za bardzo chce mi sie siedzieć przed nim.....:oops: niewygodnie mi... tak sie nażarłam że aż mnie wysadziło..... :evil_lol: więc siedzenie jest męczące.... wole poleżeć :loveu::loveu: no to PA! jakby co to czytam ;) Kloc też OK! śpi całe dnie .... dziadunio pełną gębą :placz: nooo chyba że wyspacerujemy sie na oponce .... ooooo DEMON NIE PIES! lata do upadłego!!! potem do domu na czworaka :p a propos... oponki... łapła go Policja... dostał mandat... za brak zimówki :eviltong::eviltong: jechał na letniej...:roflt::roflt: Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Biedny Klocuś .... Cioteczka podeśle na każdą pogodę , tak co byś nie miał już kłopotów :razz::razz: Quote
ice_t Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cze dziewczynki :hand: [/FONT] [FONT=Arial]Kloc też OK![/FONT] [FONT=Arial]śpi całe dnie .... dziadunio pełną gębą :placz:[/FONT] [FONT=Arial]nooo chyba że wyspacerujemy sie na oponce .... ooooo DEMON NIE PIES! lata do upadłego!!! potem do domu na czworaka :p[/FONT] [FONT=Arial]a propos... oponki...[/FONT] [FONT=Arial]łapła go Policja... dostał mandat... [/FONT] [FONT=Arial]za brak zimówki :eviltong::eviltong:[/FONT][FONT=Arial] jechał na letniej...[/FONT][FONT=Arial]:roflt::roflt:[/FONT] Madzia trzeba było powiedziec że chłopak opon nie ma na zimę, zrobiły byśmy zrzute i kupiły mu komplecik zimówek :eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witam się we wtorek, trzeciego lutego. Pogoda nie bardzo, coś niby prześwituje spomiędzy chmur, ale zimno i wiatr wieje nieprzyjemny. Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Arial]To mało powiedziane pogoda nie teges ...rano o 6 padało coś pomiedzy deszczem i sniegiem i bolało jak uderzyło w zaspaną twarz :placz:[/FONT] [FONT=Arial]BERECZEK ..... :calus: kto nie musi niech nie wychodzi ;)[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]To mało powiedziane pogoda nie teges ...rano o 6 padało coś pomiedzy deszczem i sniegiem i bolało jak uderzyło w zaspaną twarz :placz:[/FONT] [FONT=Arial]BERECZEK ..... :calus: kto nie musi niech nie wychodzi ;)[/FONT] Nie musisz? Quote
ice_t Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]To mało powiedziane pogoda nie teges ...rano o 6 padało coś pomiedzy deszczem i sniegiem i bolało jak uderzyło w zaspaną twarz :placz:[/FONT] [FONT=Arial]BERECZEK ..... :calus: kto nie musi niech nie wychodzi ;)[/FONT] U mnie dzis nawet Rano słoneczko świeciło :) nic nie pada z nieba, na chodnikach tylko biały snieg leży Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Nie musisz? [FONT=Arial]no ja już teraz nie ... Madzia chyba też nie ;)[/FONT] [quote name='ice_t']U mnie dzis nawet Rano słoneczko świeciło :) nic nie pada z nieba, na chodnikach tylko biały snieg leży [FONT=Arial]u mnie padało o 6 :cool1:.... teraz jest oki ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']A ja muszę wrócić do domu...... :( [FONT=Arial]a pomyśl jak będzie miło jak wrócisz :loveu::loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a pomyśl jak będzie miło jak wrócisz :loveu::loveu:[/FONT] Nooooo...... Coś wkąszę, a potem przyjdzie Anusia i pójdziemy się szwendać z psami mimo pogody ;) Quote
emdziolek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cześć Madzialenko :loveu: To MY :loveu: Przyszłysmy oblukać co u Ciebie słychować :) Dla mnie śnił sie dzisiaj Klocek który mnie chciał zagryźć:placz: A ja przecież byłam grzeczna.:placz: Ale ciocia wie że to tylko sen, że Klocus to by muchy nie skrzywdził:diabloti: 3maj sie cieplutko i zdrowo Madziu:loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Nooooo...... Coś wkąszę, a potem przyjdzie Anusia i pójdziemy się szwendać z psami mimo pogody ;) [FONT=Arial] ale to czapeczkę załóż :p a co smacznego będziesz wkąszać :razz::razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='emdziolek']Cześć Madzialenko :loveu: To MY :loveu: Przyszłysmy oblukać co u Ciebie słychować :) Dla mnie śnił sie dzisiaj Klocek który mnie chciał zagryźć:placz: A ja przecież byłam grzeczna.:placz: Ale ciocia wie że to tylko sen, że Klocus to by muchy nie skrzywdził:diabloti: 3maj sie cieplutko i zdrowo Madziu:loveu: [FONT=Arial]no to mam niemiłą niespodzianke.... muchy zeżera bez mrugnięcia okiem.... morduje, wyrywa krzydełka i na końcu pożera .... :diabloti: wierzysz w prorocze sny???? :cool3::cool3::diabloti: czeeeeee dziołszki!!!!!:hand: witam we wtorek po poniedziałku przed środą :roll::roll: wpadłam poczytac jak tam zimno i strwierdzam że ide se pod kołderke :diabloti: :angryy::angryy: jakiś papug mi skrzeczeć zaczął :mad::mad::mad: wypcham !!!! i potem sie rzuce do wyra :loveu::loveu:[/FONT] Quote
emdziolek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no to mam niemiłą niespodzianke.... muchy zeżera bez mrugnięcia okiem.... morduje, wyrywa krzydełka i na końcu pożera .... :diabloti: wierzysz w prorocze sny???? :cool3::cool3::diabloti:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] :crazyeye: Nie wierze w prorocze sny, Klocuś by ciotki nie zjadł przecie:placz: :diabloti::diabloti: Mam taką nadzieje...:evil_lol: [FONT=Arial][/FONT][quote name='clockwork'] [FONT=Arial] :angryy::angryy: jakiś papug mi skrzeczeć zaczął :mad::mad::mad: wypcham !!!! i potem sie rzuce do wyra :loveu::loveu:[/FONT] NIe rzucaj -, lepiej się połóż bo jeszcze się połamiesz:diabloti: Dbaj o się kobieto:loveu: Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] :angryy::angryy: jakiś papug mi skrzeczeć zaczął :mad::mad::mad: wypcham !!!! i potem sie rzuce do wyra :loveu::loveu:[/FONT] oddaj mi papuga:roll::roll::roll::roll: Quote
ice_t Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no to mam niemiłą niespodzianke.... muchy zeżera bez mrugnięcia okiem.... morduje, wyrywa krzydełka i na końcu pożera .... :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]wierzysz w prorocze sny???? :cool3::cool3::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]czeeeeee dziołszki!!!!!:hand:[/FONT] [FONT=Arial]witam we wtorek po poniedziałku przed środą :roll::roll:[/FONT] [FONT=Arial]wpadłam poczytac jak tam zimno i strwierdzam że ide se pod kołderke :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:angryy::angryy: jakiś papug mi skrzeczeć zaczął :mad::mad::mad: wypcham !!!! i potem sie rzuce do wyra :loveu::loveu:[/FONT] mój łapał muchy dopóki go osa nie użądliła, teraz juz od much trzyma sie z daleka :)) A co do papuga- daruj mu życie, wypchane zwierzaki są okropne :)) Quote
lolka75 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 lo rajku...mi tez sie snila Klockowa i Klocus:loveu: Magda kazala mi przyjechac i wyprowadzic Klocusia na spacer bo oni z Pawciem wyjezdzaja nad jezioro:roll:. Ja wyprowadzilam Klocka ale jak wracalismy to Klocek urodzil astmana:mdleje:. Magda wrocila znad jeziora i kazala mi ubrac takie rekawy szkoleniowe zeby maly astman mogl sie uczyc kontrolowanego ataku:roll:.... Magda wybierasz sie nad jezioro:roll:???? czesc:loveu::multi::loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='lolka75']lo rajku...mi tez sie snila Klockowa i Klocus:loveu: Magda kazala mi przyjechac i wyprowadzic Klocusia na spacer bo oni z Pawciem wyjezdzaja nad jezioro:roll:. Ja wyprowadzilam Klocka ale jak wracalismy to Klocek urodzil astmana:mdleje:. Magda wrocila znad jeziora i kazala mi ubrac takie rekawy szkoleniowe zeby maly astman mogl sie uczyc kontrolowanego ataku:roll:.... Magda wybierasz sie nad jezioro:roll:???? czesc:loveu::multi::loveu:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
clockwork Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='evaxon']oddaj mi papuga:roll: [FONT=Arial]CHCESZ???? :modla::modla: kurde gdyby sie trafił ktoś gdzie byłabym pewna że mu bedzie dobrze- oddałabym go.... u nas mi go szkoda- boi sie nas, Klocka, siedzi biedaczek w tej klateczce, ani nie polata:shake::roll: nie był planowanym zakupem ... sie trafił, se został..... :roll: [/FONT][quote name='ice_t']mój łapał muchy dopóki go osa nie użądliła, teraz juz od much trzyma sie z daleka :)) A co do papuga- daruj mu życie, wypchane zwierzaki są okropne :)) [FONT=Arial]Kloca też uwaliła osa... miał uczulenie- wyglądał jak szarpej :cool1:... ale łapie dalej... CZASEM reaguje na NIE! jak goni muche.... :roll: chyba zapomniał już jak bolało :mad: [/FONT][quote name='lolka75']lo rajku...mi tez sie snila Klockowa i Klocus:loveu: Magda kazala mi przyjechac i wyprowadzic Klocusia na spacer bo oni z Pawciem wyjezdzaja nad jezioro:roll:. Ja wyprowadzilam Klocka ale jak wracalismy to Klocek urodzil astmana:mdleje:. Magda wrocila znad jeziora i kazala mi ubrac takie rekawy szkoleniowe zeby maly astman mogl sie uczyc kontrolowanego ataku:roll:.... Magda wybierasz sie nad jezioro:roll:???? czesc:loveu::multi: [FONT=Arial]właśnie miałam pytać.... kto został by mi z Klocem... bo my wyjeżdżamy.... na mazury, nad jezioro :grins: widze loluś że jednak pojawisz sie w Polsce ... i to u mnie :razz::razz: [/FONT][FONT=Arial] P.S. weź rękaw szkoleniowy :diabloti: [/FONT][FONT=Arial] hahahhah.. Kloc zrobił qpe i otworzyły sie oczka :multi::multi: astmanik :multi::multi::loveu: WYSPANA! :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]CHCESZ???? :modla::modla: kurde gdyby sie trafił ktoś gdzie byłabym pewna że mu bedzie dobrze- oddałabym go.... u nas mi go szkoda- boi sie nas, Klocka, siedzi biedaczek w tej klateczce, ani nie polata:shake::roll: nie był planowanym zakupem ... sie trafił, se został..... :roll: [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT] ten no Rosołek tez sie nas bał:roll: i tez nie latał (no bo nie umiał:evil_lol: ) Tigry sie nie bał walczył z nia:evil_lol: achhhh jak mi go brak:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='evaxon']ten no Rosołek tez sie nas bał:roll: i tez nie latał (no bo nie umiał:evil_lol: ) Tigry sie nie bał walczył z nia:evil_lol: achhhh jak mi go brak:placz::placz::placz::placz::placz: [FONT=Arial]żeeee... że jak.... że ci go brak.... :oops::oops::oops: nie masz rosołka???? :crazyeye::crazyeye: :oops::oops: [/FONT] Quote
Recommended Posts