clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 BeaC napisał(a):.........................jak to nikt nie wchodzi? a ja???? od ostatniego widzenia Luska nic nie robi tylko wzdycha:roll:...................czyżby za Klockiem;) zapewne za Klockiem... każda sucz wzdycha... ino czemu on nic z tego nie ma :niewiem: tygra napisał(a):no buty już sa a gdzie czapka i kurtka? wiosna przybyła... kurtecki i capecki poszli do safecki :eviltong: Vectra napisał(a):jakie Klocuś ma śliczne lakierki :loveu: :loveu: cudowne... nie prawdaż??? które kolwiek lakierki masz na myśli :cool3: Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 jestem załamana...:angryy: stało się to co się stało...:smhair2: za 15 minut przychodzi koleś i bedzie robił mojemu kompikowi masakrus formatus...:comp26: zostanę odizolowana od kompka, w związku z czym...:grab: moje życie traci sens :placz: a miało być tak pięknie :roll: Quote
Anja33 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 clockwork napisał(a):jestem załamana...:angryy: stało się to co się stało...:smhair2: za 15 minut przychodzi koleś i bedzie robił mojemu kompikowi masakrus formatus...:comp26: zostanę odizolowana od kompka, w związku z czym...:grab: moje życie traci sens :placz: a miało być tak pięknie :roll: KLOCUSIOWA :shake: :shake: :shake: :shake: WRACAJ SZYBCIOREM DZIOŁCHA NIECH MAGIK TAK MYK-MYK ROBI MASAKRUS FORMATUS DO 17 CZEKAM NA TŁA Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Anka12 napisał(a):KLOCUSIOWA :shake: :shake: :shake: :shake: WRACAJ SZYBCIOREM DZIOŁCHA NIECH MAGIK TAK MYK-MYK ROBI MASAKRUS FORMATUS DO 17 CZEKAM NA TŁA do 17tej... nie ma szans...:shake: min. 2 godz... zanim powgrywa te 666 programów na nowo :placz: i co ja mam robic teraz w tej pracy :hmmmm: chyba pójde wcześniej do domu :roll: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 clockwork napisał(a): wiosna przybyła... kurtecki i capecki poszli do safecki :eviltong: no patrzajta ludzie ....poetka;) clockwork napisał(a):do 17tej... nie ma szans...:shake: min. 2 godz... zanim powgrywa te 666 programów na nowo :placz: i co ja mam robic teraz w tej pracy :hmmmm: chyba pójde wcześniej do domu :roll:no tak ...z przerwą na masaż ....nie zdąży:diabloti: clockwork napisał(a):jedziemy na koncert :ylsuper: jesoooo jak on mnie za to nienawidził........... :angryy: Klocuś oć do cioci ciocia przytuli i butków nie bedzie zakładać clockwork napisał(a): A WIESZ JAK JA ŻAŁUJE ŻE NIE UMIAŁAM ZA NIĄ POPEŁZAĆ POD TO ŁÓŻKO :angryy:, i też jej nie widziałam...:placz: :diabloti:boś się nie chciała poświęcić .....ja darłam jak kret pod te sofę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty się zaparłas clockwork napisał(a):UJAWNIŁ!! UJAWNIŁ!! :multi::multi:... ZBOCZEK :angryy: aaaaa... widzisz żadko tu bywam bo tu nudą straszy :p.... rzadko nie żadko -Alu ;) ;)rzadko Jestem ....dziś nieco wcześniej ....i co widzę fotki fotki fotki .....widzę ze sie szykował kompik do formaciku;) Quote
malawaszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 no nooo obejrzałam terapię eee tzn fotki i terapeutów :razz: iii piszę się piszę się zdecydowanie na ten turnus :evil_lol: ino tylko mus poczekać aż Pysiowata zrobi wreszcie to prawo jazdy coby miał mnie potem kto do domu zabrać po wyczerpującej terapii :diabloti: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 malawaszka napisał(a):no nooo obejrzałam terapię eee tzn fotki i terapeutów :razz: iii piszę się piszę się zdecydowanie na ten turnus :evil_lol: ino tylko mus poczekać aż Pysiowata zrobi wreszcie to prawo jazdy coby miał mnie potem kto do domu zabrać po wyczerpującej terapii :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to i mnie by Pysia odstawila do domku:pbo przecie drzewa do lasu się nie wozi i nie będę fatygować TZta:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to i mnie by Pysia odstawila do domku:pbo przecie drzewa do lasu się nie wozi i nie będę fatygować TZta:diabloti: ooo Pysia ale masz teraz zadanie bojowe :evil_lol: tylko nie wiem bo coś nam się Pyusia ostatnio psuje i rozpija - całe pół szklanki piwa wychlała :shake: ja nie wiem co sie z nią dzieje :shake: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='malawaszka']ooo Pysia ale masz teraz zadanie bojowe :evil_lol: tylko nie wiem bo coś nam się Pyusia ostatnio psuje i rozpija - całe pół szklanki piwa wychlała :shake: ja nie wiem co sie z nią dzieje :shake: :cool1:no to Pysia bedzie chyba brała czynny udział w terapii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 mój informatyk / instalator wyszedł do kibelka... zanim wyszedł kazałam mu zainstalować mozile frajerfox, cobym mogła tu wleść... a teraz lece mu zablokować drzwi- niech tam siedzi, bo zaś mnie wygna z kompika :angryy: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='clockwork']mój informatyk / instalator wyszedł do kibelka... zanim wyszedł kazałam mu zainstalować mozile frajerfox, cobym mogła tu wleść... a teraz lece mu zablokować drzwi- niech tam siedzi, bo zaś mnie wygna z kompika :angryy::multi::multi::multi:wypchaj wypchaj ......szybciorkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nagrabił sobie tym masażem......w ostatnim momencie dać znać ....nawet z turbodoopalaczem bym nie zdążyła....;) Quote
malawaszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 a ja mam mozille - troche mi się nie podobała, zainstalowałam opere - którą już popsułam bo coś kliknęłam i nie da sie zdjęć wstawiać na dogo przez opere, a IE mnie wqrza więc generalnie jest fajnie :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kotecek w bucikach :loveu: Jacenty, ja tesh kce takie martensy :loveu: Quote
Pysia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja tradycyjnie przychodzę w czasie nieobecnosci gospodyni :diabloti: Jestem już taka niegrzeczna od urodzenia ;) Quote
Paula Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='clockwork']wiedziałam że wszystkie tu zagladacie... wszystkie te które zaglądają :razz: Ja tez zagladam do rzadko ujawniajacego sie psa :cool3: ino nie za czesto sie odzywam :cool1: bo jak jestem to gospodyniu juz nie ma :placz: po babci taka niegrzeczna jestem :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='paula_z']Ja tez zagladam do rzadko ujawniajacego sie psa :cool3: ino nie za czesto sie odzywam :cool1: bo jak jestem to gospodyniu juz nie ma :placz: po babci taka niegrzeczna jestem :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Pewnie :obrazic: Jak coś nie tak to się na mnie zgania :obrazic: Idę precz :obrazic: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Pysia']Pewnie :obrazic: Jak coś nie tak to się na mnie zgania :obrazic: Idę precz :obrazic::razz:no Pysiu nie bądx taka .....WRACAJ...natychmiast:diabloti: Quote
Pysia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no Pysiu nie bądx taka .....WRACAJ...natychmiast:diabloti: Nigdy :obrazic: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Pysia']Nigdy :obrazic::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:no nie daj się prosić .......:razz: Quote
Pysia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:no nie daj się prosić .......:razz: Nie wiem...Muszę to przemyśleć :diabloti: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Pysia']Nie wiem...Muszę to przemyśleć :diabloti::razz:no przemyśl ...na terapii cie utulkamy;) Quote
Pysia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no przemyśl ...na terapii cie utulkamy;) Boszzzzz zaczynam się bać :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Pysia']Boszzzzz zaczynam się bać :evil_lol: :crazyeye:no wiesz ....czego .....przecież wiesz że im więcej tym ciaśniej będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:no wiesz ....czego .....przecież wiesz że im więcej tym ciaśniej będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A wazelinka będzie? Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Pysia']A wazelinka będzie? :diabloti:no chyba nie wyobrażasz sobie terapii bez wazelinki:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts