bonsai_88 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mnie raz koleżanka nazwała tirówką :mad:. Ponieważ jak to baba w ciąży drażliwa byłam to jej zrobiłam taką haje, że chyba cały Śląsk słyszał :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 bonsai_88 napisał(a):Mnie raz koleżanka nazwała tirówką :mad:. :evil_lol:ja na moją sis tak mówię od kilku miesięcy :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/377/fd78a04251e0a798.jpg hahaha słoń morski :turn-l: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No ładnie....kolejny dzien z rzędu ich nie ma.......ehhh:shake: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 :hand: jestem :multi::multi::multi: ....lekarz powiedział że będę żyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i że mam oszczędzać TEJ PRAWEJ ręki :evil_lol::evil_lol: więc mu mówię ....że mnie boli lewa :oops::roll: no to stwierdził że ma prawo sie pomylić jak siedzę po przeciwnej stronie biurka ... :razz::razz: przyznałam mu rację ze jakbyśmy usiedli razem po tej samej stronie biurka to było by nam ciasno :roll::oops: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Alicja napisał(a)::hand: jestem :multi::multi::multi: ....lekarz powiedział że będę żyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i że mam oszczędzać TEJ PRAWEJ ręki :evil_lol::evil_lol: więc mu mówię ....że mnie boli lewa :oops::roll: no to stwierdził że ma prawo sie pomylić jak siedzę po przeciwnej stronie biurka ... :razz::razz: przyznałam mu rację ze jakbyśmy usiedli razem po tej samej stronie biurka to było by nam ciasno :roll::oops: mnie lekarz powiedzial ze ...wezły chlonne sie zmniejszyly jedynie ten lewy jesio troche powiekszony ...a ja mialam JEDEN wezel powiekszony ale z pozycji gardłowej go jie widac hihih bo to akurat ten obojczykowo-sutkowy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:.........olałam go i poszlam do szpecjalisty .. doberek gruba kobitkooo z pasazerem na gape :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):mnie lekarz powiedzial ze ...wezły chlonne sie zmniejszyly jedynie ten lewy jesio troche powiekszony ...a ja mialam JEDEN wezel powiekszony ale z pozycji gardłowej go jie widac hihih bo to akurat ten obojczykowo-sutkowy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:.........olałam go i poszlam do szpecjalisty .. nie no lekarz nasz oki ..ino tak się zakręcił jak zaczęłam mu tłumaczyć co i jak mnie boli że potem już nie wiedzia po co przyszłam :roflt: doberek gruba kobitkooo z pasazerem na gape :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Jestem............................:calus: Quote
Tengusia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 do dzisiejszej wizyty u Madzi nie wiedzialam ze jest tyle okreslen na kobiety w ciazy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyszlam sie pobawic zabawka od Ali Quote
e.v.a Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alicja napisał(a)::hand: jestem :multi::multi::multi: ....lekarz powiedział że będę żyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i że mam oszczędzać TEJ PRAWEJ ręki :evil_lol::evil_lol: więc mu mówię ....że mnie boli lewa :oops::roll: no to stwierdził że ma prawo sie pomylić jak siedzę po przeciwnej stronie biurka ... :razz::razz: przyznałam mu rację ze jakbyśmy usiedli razem po tej samej stronie biurka to było by nam ciasno :roll::oops: :grin: buahahahah:evil_lol: czesc Madzia :multi: Quote
sota36 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Wstalam o 3 58 , ale nie chcialam Was budzic! Bo pewno Kloc mialby taka mine. Kloca sie nie bajam, ale podejrzewam, ze mina by byla takowa u Pana P. A tego to juz ho - ho.... http://images6.fotosik.pl/377/57843cd34e12aa8c.jpg Quote
basia2202 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 trochę za późno zmienać opony na zimówki, jak już snieg dawno spadł :razz: :cool3: :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/377/ab3bad9626788ca8.jpg witam Cię zafasolkowana Madzialeno!! :multi::multi::multi: Quote
Kiłi Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Heloł! Widziałam Kloca diabełka czarnuśkiego:loveu: Fajowe foty śniegowe:loveu: Więcej! Pozdrawiam:diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 witam :multi::loveu: tak sobie przyszłam się wylansować u Ciebie :evil_lol: Quote
apple Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Cześć przyszłam Ci zrobić instruktaż z karmienia:razz: Quote
apple Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Alicja napisał(a):eeeee na początku to tak ....... No wiem przecież ale ni chciałam jej tu gołymi cycami po galerii machać:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 apple napisał(a):Cześć przyszłam Ci zrobić instruktaż z karmienia:razz: eeeee na początku to tak ....... Quote
BeaC Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 wieki mnie tutaj nie było ale się tutaj porobiło nic tylko fasolka lub fasolek:razz::razz::razz: to pa:loveu: Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 BeaC napisał(a):wieki mnie tutaj nie było ale się tutaj porobiło nic tylko fasolka lub fasolek:razz::razz::razz: to pa:loveu: To Groszek :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts