Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']Nic z tego Japcokowa, tym razem ja byłam szybsza i nic tego nie zmieni :eviltong: :eviltong: :eviltong: żadne wymowne yyyhyyyy i tym podobne :eviltong:
Musisz pogodzić sie z tym O! :p

:diabloti: :loveu:
Dobrze:roll:...............mądrzejszy zawsze wie kiedy ustąpić:diabloti:

Witam WAS wdwupaku:loveu:....

no to się nazywa bliższe spotkanie trzeciego stopnia:evil_lol:
http://images6.fotosik.pl/373/559cb59b393ee850.jpg

Posted

[quote name='clockwork']mamuśki.... polećcie mi coś SKUTECZNEGO na rozstępy :roll:

nie chciałabym być zmuszona do dziarania se płomieni ba brzuchu :evil_lol::evil_lol:

Cześć Klockowa. Po pierwsze to gratulacje :multi:
Ja się smarowałam oliwką w żelu i nie miałam rozstępów, ale nie wiem czy to ma znaczenie że pracowałam prawie do końca i ćwiczyłam sobie w domu to co położna nam pokazywała w szkole rodzenia ;).

Posted

[quote name='Alicja'];) i koniecznie ciepłe czułe ręce do smarowania :loveu:....

zoba po ile jest ten Fissan ....moje obie dwie go stosowały i mają ładne brzuszki :razz::razz:
te ręce to podstawa :evil_lol: :loveu:

Fissan na Allegro jest od 18 do 22 złoty za 100 ml.

Posted

[quote name='Iv_']te ręce to podstawa :evil_lol: :loveu:

Fissan na Allegro jest od 18 do 22 złoty za 100 ml.

no proszę ...niezawodna Iv ;)

a ja smarowałam ...kremem NIVEA i oliwką Johnson's baby :p
musiałm zasięgnąć pamięci TZta :oops::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']napięcie napięcie... po prostu musze znaleźć czas żeby pozmniejszać i wrzucić.... :roll::roll: spręże sie- obiecuje- w tym tyg. powinny być...

tera gonitwa po lekarzach ale jak siedne na dupie :razz::razz: wrzuce... przysięgam :grins:

Madzialena...najlepsza jest Mustela ale jest strasznie droga:cool1:
ja smarowałam się Ziajką....całkiem niezła....a i oczywiście oliwką....tak zamiennie.....ale rozstepy i tak miałam..moze nie takie straszne ale miałam i tak i tak:cool1:

Myślę że jeśli ma się skłonność do rozstępów (tzn jeśli robia ci się bez ciąży) to nie ma co marzyć że w czasie ciąży ich nie bedzie.....nawet najlepsiejszy z najepsiejszych krem nie pomoże....niestety:roll:
W takiej sytuacji krem pomaga tylko uelastycznić skórę żeby włukna kolagenowe tak nie pekały i zmniejszyć ilość ewentualnych rozstępów.....tyle w tym temacie:cool1:

Aaaaaaaaallleee nie martw sie pierdołami;)

Posted

[quote name='Alicja']:bigcool: a ja nie miałam rozstępów ani w ciąży ani po :p.... ale za to jak mi doopa teraz urosła to siem zrobiły :angryy::diabloti::evil_lol::mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje:

no dobra no nie na całym doopalonie ...tylko troszkę :roll: no i kilka na bioderkach :razz::roll:

A tak swoją drogą to ciekawie by wyglądały te płomienie na brzuchu .... skojarzenie mam zobrazowane :diabloti:.....:roflt:

Posted

[quote name='bonsai_88']Fissan dobry jest :p
A z rozstępami jeśli ma się skłonności to i tak wyjdą... ja mam brzuch jakby mnie wesoły rzeźnik dorwał :placz:... a kremiki używałam :-(
hahahahah to możemy sobie podać rekę;)

Posted

[quote name='Alicja']:bigcool: a ja nie miałam rozstępów ani w ciąży ani po :p.... ale za to jak mi doopa teraz urosła to siem zrobiły :angryy::diabloti::evil_lol:

Ala Tobie dupa urosła ? :evil_lol: Chyba padnę normalnie :mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Pandisia']Ala Tobie dupa urosła ? :evil_lol: Chyba padnę normalnie :mdleje::mdleje::mdleje:

no co ....poczekaj jak mnie zobaczysz ...juz nie jestem taka laska jak ostatnio :razz::razz: nawet Klockowa zauważyła ostatnio ze się spasłam :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
no so ty ....musi jeść same smakołyczki
:p

A na rogaliki nie przyszłaś to Klocusiowa zjadła :p

no ale jak bedzie duzo jest to bedzie grubaskiem :roll:

:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='evaxon']i pamietaj klockowa nie jedz za duzo :roll::roll::roll::roll:

no so ty ....musi jeść same smakołyczki
:p

A na rogaliki nie przyszłaś to Klocusiowa zjadła :p