Iv_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Alicja']Przyszłam ze śniadankiem ..................... Noooo Ala :crazyeye: wzięłaś się za podtuczanie Madzi i dzidziusia :loveu: Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Iv_']Noooo Ala :crazyeye: wzięłaś się za podtuczanie Madzi i dzidziusia :loveu: no w końcu nie na darmo kciukasy zaciskałam :razz::razz:;) Quote
clockwork Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Alicja']Zapraszam :razz: rogaliki podane ;) :facelick::sabber: [quote name='apple']Niestety Madzia...ty musisz uważać na kilogramy....Ja nie.....zjadłam twoje:diabloti: eeeee ..... jak były z czekoladą to zwracaj mi je natentychmiast :-x w ramach zadośćuczynienia możesz dorzucić ogórki :grins: [quote name='malawaszka']Madzia :loveu: Pawcio :loveu: trzymam :kciuki: za Was i za małą fasolkę z całej siły!!!!!!! :kciuki: :loveu: a prezencik sobie zrobiliście cudowny - świetny ten album :klacz: czymej i nie puszczaj :kciuki: nooooo... w końcu ktoś zauważył nasz pienkny albumik :loveu: [quote name='zuzolandia']http://images6.fotosik.pl/373/eb66f41471c2afe6.jpg hihihi cusik Ci wyrosło w tej germanii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: obcy :roll::roll: NO I GRATULEJSZYNNN DZIEWCZYNOOOO :multi::multi: NIEWAZNE CZY SIUSIAK CZY BEZSIUSIAK WAZNE BY ZDROWE BYŁO :loveu::loveu::loveu: dobrze godosz... POLAĆ JEJ!!!! mam nadzieje że bydzie okej :loveu: Quote
clockwork Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='zoil']i co? trochu mnie tu nie bylo, a takie nowiny! i nikt mi nie powiedział!:mad: Klocusie, gratulacje z powodu wieloryba [tudziez innego walenia;)]! :multi::multi::loveu: no jak nie... przeca JA mówiłam :evil_lol: walenia powiadasz :hmmmm: :cool1: [quote name='Alicja']Przyszłam ze śniadankiem ..................... tera to idymy na obiad do teściowej :roll:... dobrze że w razie odruchu wymiotnego bede mogła zwalić na mdłości ciążowe :diabloti::diabloti::eviltong: po drodze przeleziemy przez las ... i może uda mi sie jakie foty Klocowi strzelić :roll: [quote name='Iv_']Nic z tego Japcokowa, tym razem ja byłam szybsza i nic tego nie zmieni :eviltong: :eviltong: :eviltong: żadne wymowne yyyhyyyy i tym podobne :eviltong: Musisz pogodzić sie z tym O! :p :diabloti: :loveu: bijcie sie :razz::razz: :olympic: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :hand: Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Weź se woreczki na ...mdłości :p To se tu poczekamy na Klocusiowe fotaski ;) Quote
zoil Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='clockwork'] walenia powiadasz :hmmmm: :cool1: walenie sa/jest faaajne:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='zoil']walenie sa/jest faaajne:evil_lol: jeden/jedno waleń ....dwa walenie .... :roll::evil_lol:.... mam kłopoty z odmianą :grins: A swoją drogą bycie ;) MAMĄ Takiego Wielorybka jest SUPER :loveu::multi:...potem zaczynają się jazdy jak Go słychać ;) Quote
clockwork Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 wrócilim :grins: mam foty, ale nie mam czasu :roll::roll::eviltong: dodam że nawet kilka fot wyszło :roll:... ino niech mi ktoś powie.... dlaczemu mam piach na Klocku na poobiednich fotach :niewiem:.... przeca AŻ TAKI BRUDNY NIE JEST!!! kąpał sie jakieś... :hmmmm: 1,5 roku temu w Wiśle :roll: na razie sztuk cwei.... kiedyś tam :roll: reszta ;) Quote
Iv_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Klocuś super wyszedł :multi::loveu: jest pięknym psem :cool1: http://images6.fotosik.pl/374/9a9803ad9c4aa65c.jpg i jeszcze jedno, na tym zdjęciu śnieg Ci wyszedł niesamowicie taki.......perłowy, śliczny :razz: Quote
Iv_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 a tutaj tym kijem to chyba głębokość śniegu będzie mierzył :diabloti: :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/374/61f2ecec659cc2d0.jpg Quote
zoil Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Iv_ napisał(a):Klocuś super wyszedł :multi::loveu: jest pięknym psem:cool1: swietnie wyszedl, bo jest pieknym psem:diabloti: Quote
jbk Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 http://images6.fotosik.pl/374/9a9803ad9c4aa65c.jpg - uśmiech mordercy ;) Quote
Tengusia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 takie piekne Klocusiowe tylko dlaczego tylko dwie :mad: Quote
jbk Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Tengusia']takie piekne Klocusiowe tylko dlaczego tylko dwie :mad: Klocusiowa nam wydziela po kapce.... Quote
Tengusia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 jbk napisał(a):Klocusiowa nam wydziela po kapce.... ciekawe czy to z oszczednosci czy trzyma nas w napieciu :hmmmm: Quote
jbk Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Tengusia napisał(a):ciekawe czy to z oszczednosci czy trzyma nas w napieciu :hmmmm: Buduje napięcie jak Hitchcock ;) Quote
Tengusia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 jbk napisał(a):Buduje napięcie jak Hitchcock ;) no to czekamy w napieciu :nerwy: :shiny::lol!::mdrmed::biggrina::grins: Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 http://images6.fotosik.pl/374/9a9803ad9c4aa65c.jpg do Cioci biegnie do Cioci :loveu::loveu::loveu: Klocusiowe ludki :loveu: zajęte były :grins: Quote
sota36 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Alicja']http://images6.fotosik.pl/374/9a9803ad9c4aa65c.jpg do Cioci biegnie do Cioci :loveu::loveu::loveu: Klocusiowe ludki :loveu: zajęte były :grins: wiemy!:loveu::loveu::loveu: Wiemy! Efekty sa:):) Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='sota36']wiemy!:loveu::loveu::loveu: Wiemy! Efekty sa:):) nie no Joluś My w tym palców:roll: ani niczego innego :evil_lol::evil_lol:nie maczali :roll:a Klocusiowe byli zajęte kulturalną konwersacją w towarzystwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :bigcool: i ukryte pod odzieniem brzusio z groszkiem ;) widziałam :loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 czesc Madziusia- mamusia:loveu::multi::multi: a Klocus piekny:loveu::-o:loveu: Quote
clockwork Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 napięcie napięcie... po prostu musze znaleźć czas żeby pozmniejszać i wrzucić.... :roll::roll: spręże sie- obiecuje- w tym tyg. powinny być... tera gonitwa po lekarzach ale jak siedne na dupie :razz::razz: wrzuce... przysięgam :grins: Quote
Tengusia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ja mam czas ... posiedzem sobie i poczekam cichutko Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='clockwork']napięcie napięcie... po prostu musze znaleźć czas żeby pozmniejszać i wrzucić.... :roll::roll: spręże sie- obiecuje- w tym tyg. powinny być... ty siem nie sprężaj :razz::razz: tera gonitwa po lekarzach ale jak sie dne na dupie :razz::razz: wrzuce... przysięgam :grins: a tera na czym siedziałaś :razz::razz: Masz info na GG :diabloti:nawet 2 :roll: Quote
Recommended Posts