jonQuilla Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 przyszłam się cieszyć Waszym szczęściem :multi: gratulacje :) :multi::multi: muszę przyznać że na zdjęciu maluch wygląda mi na chłopca :loveu::loveu: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jonQuilla']przyszłam się cieszyć Waszym szczęściem :multi: gratulacje :) :multi::multi: muszę przyznać że na zdjęciu maluch wygląda mi na chłopca :loveu::loveu: To będzie dziewczynka :) Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']kim jest piq :oops::oops::oops: nasz doping z żywieckiego schroniska w czasach sprawy Kudłaczka ;) Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']chłopiec w kółeczku siusiaczek :cool1: buuuhahahhahahha.... oplułam monitora!!!! :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i poraz kolejny DZIĘKI DZIEWUSZKI!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] nasz doping z żywieckiego schroniska w czasach sprawy Kudłaczka ;) nie kojarze... sorki :oops::oops::oops: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='agbar']nie przejmuj sie:loveu:podobno kobietom w ciazy odbiera rozum....:diabloti:gorzej,ze niektorym nie wraca nawet po porodzie:evil_lol: To pisalam ja Dilerowa:loveu::diabloti: :mdleje: nic mi nie odbiera ... bo nigdy go nie miałam :diabloti:.... ale może wróci :roll::roll::evil_lol: Quote
agbar Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']nie kojarze... sorki :oops::oops::oops: nie przejmuj sie:loveu:podobno kobietom w ciazy odbiera rozum....:diabloti:gorzej,ze niektorym nie wraca nawet po porodzie:evil_lol: To pisalam ja Dilerowa:loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='[IMG']file:///C:/DOCUME%7E1/Ewa/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpgAlicja] :roflt: Effunia jesteś bezbłędna :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']buuuhahahhahahha.... oplułam monitora!!!! :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']nie kojarze... sorki :oops::oops::oops: ;) wejdź w profila to pokojarzysz Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] nasz doping z żywieckiego schroniska w czasach sprawy Kudłaczka ;) Masz niesamowitą pamięć ;) Bardzo się zżyliśmy ze schroniskiem żywieckim..... Quote
Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: nie widzisz fasolki???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja bym powiedziała, że to pingwinek, albo od dupy strony patrząc to jest wieloryb:roll::oops: A nie fasolka:shake: Swoją drogą myślałam, że większe będzie:oops: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Selket']Ja bym powiedziała, że to pingwinek, albo od dupy strony patrząc to jest wieloryb:roll::oops: A nie fasolka:shake: Swoją drogą myślałam, że większe będzie:oops: :diabloti: Klocusiowa dlaczemu się nie pochwaliłas , że byliście w Oceanarium :evil_lol: jak ma być większy jak Madzia taka mikra :razz::razz: Quote
BoJa2 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jakie Tu wspaniałe wieści:multi::multi::multi::cool2: Gratulacje od Dulczyńskich i dobrego samopoczucia przez najbliższa miesiące. Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Selket napisał(a):Ja bym powiedziała, że to pingwinek, albo od dupy strony patrząc to jest wieloryb:roll::oops: A nie fasolka:shake: Swoją drogą myślałam, że większe będzie:oops: WIELORYB! Mi też się tak skojarzyło ;) Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 jbk napisał(a):WIELORYB! Mi też się tak skojarzyło ;) wieloryb wielorybem moze i podobny ale ten siusiaczek .... ze niby co wieloryba ogon:roll: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']wieloryb wielorybem moze i podobny ale ten siusiaczek .... ze niby co wieloryba ogon:roll: wielorybki też mają siusiaczki :grins::oops: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']wielorybki też mają siusiaczki :grins::oops: No jako ssaki powinny ;) Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 :mdleje: to ja se może pójde już ..... eee wy nie macie domów?? rodzin?? zajęć??? zaś dzień w dupie ... masakra to dogo :diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']:mdleje: to ja se może pójde już ..... eee wy nie macie domów?? rodzin?? zajęć??? zaś dzień w dupie ... masakra to dogo :diabloti::diabloti: Mamy rodziny ;) Mój syn właśnie z basenu wrócił, mężu domo ogląda, a psy śpią na balkonie ;) Dodam, że tequilę pijemy ;) Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']:mdleje: to ja se może pójde już ..... eee wy nie macie domów?? rodzin?? zajęć??? zaś dzień w dupie ... masakra to dogo :diabloti::diabloti: no jak nie mamy ...mamy :razz::razz: przeca znasz ;)....kolację dostali ... psa wytarłam :roll:podłogi tysz .... Quote
Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']:mdleje: to ja se może pójde już ..... eee wy nie macie domów?? rodzin?? zajęć??? zaś dzień w dupie ... masakra to dogo :diabloti::diabloti: Klosusiowa nie ić...to, że masz wieloryba to nie powód by się fochać:shake: My nadal Cię kofamy :calus: Jak Ci się zmieścił dzień w dupie, skoro Ty masz małą dupę? :grins: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Selket']Klosusiowa nie ić...to, że masz wieloryba to nie powód by się fochać:shake: My nadal Cię kofamy :calus: przeca nikt nie pisał że miłość miedzy gatunkami to zUo :roll: Jak Ci się zmieścił dzień w dupie, skoro Ty masz małą dupę? :grins: może urosła :hmmmm: a ja się tak zastanawiałam gdzie mi się tak dni tracą :razz::razz: jeden za drugim ... a One u Klocusiowej w posladach :diabloti::razz::razz: Quote
Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] może urosła :hmmmm: a ja się tak zastanawiałam gdzie mi się tak dni tracą :razz::razz: jeden za drugim ... a One u Klocusiowej w posladach :diabloti::razz::razz: Może by ich tak tam u niej poszukać??:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Selket']Może by ich tak tam u niej poszukać??:diabloti::diabloti: :diabloti: klikne do Pawcia ....niech szuka :roll:jak znajdzie to odbiorę osobiscie :evil_lol: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dni uciekły? Hmmmm..... Moje są wszystkie na miejscu ;) Quote
Recommended Posts