basia2202 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 witaj Madzialeno na obczyźnie :cool3: Quote
clockwork Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 :hand: nie dopuszczają mnie do kompka :mad::mad: a poza tym to ZIMNO :placz: nudno, beznadzieja w tych nimcach.... i do tego nie wzięłam aparatu!!!! :placz::placz: jutro wracam do domecku :multi::multi: nooo porwali mnie- musita wysłac 666 tys ojro- NA MOJE KONTO :grins: dilerowa- wstawiaj wode na kaff... biegne :loveu::loveu: to ino czysta kilometrów... jak tera wyjde bede za jakieś :hmmmm: 3 miechy :razz::razz: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Alicja napisał(a)::razz::razz:porwali ...... dla okupu:crazyeye: To po ile ściepa?:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 clockwork napisał(a)::hand: nie dopuszczają mnie do kompka :mad::mad: przemocą :mad::mad:ich a poza tym to ZIMNO :placz: nudno, beznadzieja w tych nimcach.... i do tego nie wzięłam aparatu!!!! :placz::placz: a godają że w tych Nimcach taki haj lajf :roll: jutro wracam do domecku :multi::multi: urrrraaaaaaaa:multi::multi: nooo porwali mnie- musita wysłac 666 tys ojro- NA MOJE KONTO :grins: :hmmmm: a nie mogliby my na Moje :razz::razz: dilerowa- wstawiaj wode na kaff... biegne :loveu::loveu: to ino czysta kilometrów... jak tera wyjde bede za jakieś :hmmmm: 3 miechy :razz::razz: ić samolotem :p apple napisał(a):dla okupu:crazyeye: To po ile ściepa?:razz::diabloti: poczeka ...przekalkuluje ;) Quote
Alicja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='agbar']Idziesz babo:razz::diabloti: usz w Polsce :multi::multi::loveu::multi::multi: Quote
agbar Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Alicja']usz w Polsce :multi::multi::loveu::multi::multi: :cool1: chlorkowo ci sie popierdulilo...ta kawa to ja tu w niemcach mom...i na co jo ta woda stawiala?heee:razz::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='agbar']:cool1: chlorkowo ci sie popierdulilo...ta kawa to ja tu w niemcach mom...i na co jo ta woda stawiala?heee:razz::diabloti::evil_lol::evil_lol: ale u Nas cieplej :p....bardziej swojsko:loveu: ...cho Ty lepiej do Nas .....;):loveu: Chlorkowa usz doma :bigcool: :multi::bigcool::loveu::bigcool: Quote
agbar Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Alicja']ale u Nas cieplej :p....bardziej swojsko:loveu: ...cho Ty lepiej do Nas .....;):loveu: U mla tez cieplo:grins: wczoraj nawet okienka mylam:roll: Quote
clockwork Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='agbar']Idziesz babo:razz::diabloti: eeeeeee........... :roll::roll: szłam szłam.... i nikaj nie było strzałki na Annelsbach... wszystkie zjazdy z autobany były na.... AUSFAHRT :diabloti: :hmmmm: jakieś duże miasto to musi być :roll::cool1: buuhahhaha.... :eviltong::evil_lol:każda droga prowadzi do ausfahrt :diabloti: nooo i szłam i dojszłam do domciu :multi::multi: puć Ty do mła na kaff :razz::razz: wszędzie dobrze ale w domciu NAJ!!!!! :multi::multi::loveu: Quote
clockwork Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='malawaszka']ale Cie nosi po tym świecie :shake: jest okazja to sie jedzie... kiedy jak nie tera??? :roll: Quote
agbar Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='clockwork']eeeeeee........... :roll::roll: szłam szłam.... i nikaj nie było strzałki na Annelsbach... wszystkie zjazdy z autobany były na.... AUSFAHRT :diabloti: :hmmmm: jakieś duże miasto to musi być :roll::cool1: buuhahhaha.... :eviltong::evil_lol:każda droga prowadzi do ausfahrt :diabloti: nooo i szłam i dojszłam do domciu :multi::multi: puć Ty do mła na kaff :razz::razz: wszędzie dobrze ale w domciu NAJ!!!!! :multi::multi::loveu: Musi bylas jednak niedaleko od mla...tez mam wszedzie blisko do Ausfahrt:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='agbar']Musi bylas jednak niedaleko od mla...tez mam wszedzie blisko do Ausfahrt:evil_lol::evil_lol: no masz... :shake: tak blisko i nie dotarłam :roll::roll::oops::placz::placz: z centrum Ausfahrt pewnie były już strzałki na Annelsbach:splat::splat: :megagrin::megagrin::megagrin::eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='clockwork']jest okazja to sie jedzie... kiedy jak nie tera??? :roll: a mnie wszystkie okazje koło nosa przejeżdżają - pewnie pojechały do Ausfahrt :errrr: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Słuchy mnie doszły ze wróciłas z obczyzny.....no:cool1: NARESZCIE:multi: Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 :razz::razz:... to jo ni mom tak dobrze :roll:... u mje albo strzałki na TESCO , Rybnik , albo Jebie :evil_lol::evil_lol: Bereczek przy polskiej kawie :loveu::multi: Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 .................................. jadziem z Panem C. na kaff ...do wiosny dojadziem Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple']Tylko uważajcie na fotoradary:evil_lol: Witaj Madzialena:loveu: no taaaaa Jebie miasto monitorowane :razz::razz: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Alicja'].................................. jadziem z Panem C. na kaff ...do wiosny dojadziem Tylko uważajcie na fotoradary:evil_lol: Witaj Madzialena:loveu: Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 posprzątałam TU troszeczkę i teraz czekam może jakieś fotaski Klocusia :loveu: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja']może jakieś fotaski Klocusia :loveu: że niby MOŻE SKĄD????? :roll::roll::diabloti: Quote
Recommended Posts