Alicja Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):Byłam:grins::grins: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o Dżapuszko :multi:....a Klocusiowej nie spotkałaś :hmmmm: lolka75 napisał(a):Klocus jakby ciupke schudl? Czesc Madz!:loveu:....robisz swietne fotki:obrazic: :calus::loveu: LOLUŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ!!!!!:p podlinkuj se banera:mad: Quote
lolka75 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Alicja napisał(a): :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o Dżapuszko :multi:....a Klocusiowej nie spotkałaś :hmmmm: LOLUŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ!!!!!:p podlinkuj se banera:mad: nie umiem:placz:...probowlalam juz wszystkiego i atkie cuda i dziwy wychodza ze szok:shake: jestem kompowo cofnieta i ograniczona:placz: Quote
Alicja Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 lolka75 napisał(a):nie umiem:placz:...probowlalam juz wszystkiego i atkie cuda i dziwy wychodza ze szok:shake: jestem kompowo cofnieta i ograniczona:placz: to napisz coś u Cia ...bo Cię znaleść nie mogę i podlinkuję :razz: Quote
apple Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Alicja napisał(a): :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o Dżapuszko :multi:....a Klocusiowej nie spotkałaś :hmmmm: Niet:shake: a szukałam nawet pod kanapą:roll: Quote
Alicja Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 apple napisał(a):Niet:shake: a szukałam nawet pod kanapą:roll: :cool1: pod kanapę to tylko Ja pełzałam w koszulce z zeberką :pza legwankiem :evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Alicja napisał(a)::cool1: pod kanapę to tylko Ja pełzałam w koszulce z zeberką :pza legwankiem :evil_lol: hmmmmmmmm:roll: no coż:roll: I jak było:razz: cześć Madzia:loveu: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Alicja napisał(a)::cool1: ano nie wiem ...to było dawno ...i sen się skończył zanim wpełzłam :roll::evil_lol: cześć Zmarzluszku :p Aha.....ale dobrze że chociaż zdążyłaś kurze powycierac:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):hmmmmmmmm:roll: no coż:roll: I jak było:razz: cześć Madzia:loveu: :cool1: ano nie wiem ...to było dawno ...i sen się skończył zanim wpełzłam :roll::evil_lol: cześć Zmarzluszku :p Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a):Klocuś choo do nas:grins::grins: do nas tez mozesz zawitac Madziu Klocusiowa :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a ja tymczasem zapraszam na bazarki ktore wystawilam dzieki pomocy Madzi i Ali :loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiecznik-podstawka-swieczki-dla-omena-do-17-01-a-128446/index3.html http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazeczki-na-hotel-dla-amstaffa-do-17-01-a-128443/index2.html http://www.dogomania.pl/forum/f99/figurkowy-zawrot-glowy-dla-omena-do-17-01-a-128439/index3.html http://www.dogomania.pl/forum/f99/organizer-komorka-zegarek-dla-omena-do-17-01-a-128441/index2.html zapraszam na zakupy !!! Quote
Alicja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 clockwork napisał(a):guten tag :grins: a jo je w dojczlandzie :grins: i se zapomniałam aparatu :placz::flaming: starość= skleroza, :wallbash: tengusia... życzę dobrej sprzedaży ;) aaaa... a ony tu mają polskie czcionki :grins: dilerowa :razz::razz::eviltong: bo Dilerowa mieszko dalej niz one i tam już polskie nie dochodzą :razz::razz: Jak można zapomnieć aparatu :placz::placz::placz: A jak guma na doopie ???:roll::razz: a w opisie na GG masz sunie :roll:a nie kubraczki :cool1: Quote
clockwork Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 guten tag :grins: a jo je w dojczlandzie :grins: i se zapomniałam aparatu :placz::flaming: starość= skleroza, :wallbash: tengusia... życzę dobrej sprzedaży ;) aaaa... a ony tu mają polskie czcionki :grins: dilerowa :razz::razz::eviltong: Quote
Alicja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 eeeeee ale tam czas Wam zapinkala :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....masz 5 minetek do przodu :razz::razz: Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Latasz i latasz :) Ja też tak chcę :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 MADZIALENA :scream_3: ....cho do Mła na żurek :grins: Quote
jbk Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Medorowa napisał(a):Kuku kuku kukułeczka kuka:grins: Z rana do wieczora, gniazdka sobie szuka ;) Quote
agbar Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 clockwork napisał(a):guten tag :grins: a jo je w dojczlandzie :grins: i se zapomniałam aparatu :placz::flaming: starość= skleroza, :wallbash: tengusia... życzę dobrej sprzedaży ;) aaaa... a ony tu mają polskie czcionki :grins: dilerowa :razz::razz::eviltong: bo ony maja pewnie posputego kompa:grins: Przylatajta do nas na kaw:razz: Alicja napisał(a):eeeeee ale tam czas Wam zapinkala :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....masz 5 minetek do przodu :razz::razz: bo my som blizej rownika...rownleznika...eeeee tej tam lini :diabloti: Quote
Recommended Posts