apple Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Klocuszkowa, Klocuszku i Pwciu życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku....samych dobrych dni ;)i nocy:evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 :razz::razz:Podobno jaki Nowy Rok taki cały rok :evil_lol:...oj prześpią ...prześpią ;) coś Ci przyniosłam ...... Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witam serdecznie noworocznie :)) Oby Nowy był lepszy niż stary :) Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Alicja :razz::razz:Podobno jaki Nowy Rok taki cały rok :evil_lol:...oj prześpią ...prześpią ;-) coś Ci przyniosłam ...... oooooojjjjjj czy to to o czym myśle że to to:razz: :multi::loveu: Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Tradycyjnie z Dzień Doberkiem wpadłam ... i powiedziec , że gospodyni zapracowana na maxa ..... Pozdrawiamy z Panem C. Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Alicja']Tradycyjnie z Dzień Doberkiem wpadłam ... i powiedziec , że gospodyni zapracowana na maxa ..... Pozdrawiamy z Panem C. A czymże ona taka zajęta straszliwie:roll: Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='apple']oooooojjjjjj czy to to o czym myśle że to to:razz: :multi::loveu: :roll: jak widzisz pudełko klocków to dobrze widzisz :evil_lol:... Pan C. obiecał klocki ...tylko nie wiem czy takie oldschool'owe czy LEGO :roll::evil_lol: ale TO nie TO Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='apple']A czymże ona taka zajęta straszliwie:roll: pracą ..... Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Alicja']:roll: jak widzisz pudełko klocków to dobrze widzisz :evil_lol:... Pan C. obiecał klocki ...tylko nie wiem czy takie oldschool'owe czy LEGO :roll::evil_lol: ale TO nie TO Eeee Klockowa to pewno chciała takie z krecikiem jak kiedys w przedszkolu były....taki z układanką:evil_lol: aha:roll: Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='apple']Eeee Klockowa to pewno chciała takie z krecikiem jak kiedys w przedszkolu były....taki z układanką:evil_lol: aha:roll: ale z tych się układa wyrazy i działania :p i można se pokolorować :eviltong: Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Alicja'] pracą .....To Madzia pracuje?:crazyeye: Chyba jestem w plecy:cool1: Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='apple']To Madzia pracuje?:crazyeye: Chyba jestem w plecy:cool1: nooooo przeca że pracuje :razz: Quote
bonsai_88 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bo przy klockach to ciężka praca jest :evil_lol: Quote
apple Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Alicja']nooooo przeca że pracuje :razz:No to straszliwe tyły mam:crazyeye::cool1: Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='apple']No to straszliwe tyły mam:crazyeye::cool1: no przeca cały czas pracowała :p Quote
apple Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Alicja'] no przeca cały czas pracowała :pKaj?:crazyeye:Przeca coś zamknęli:roll: Quote
jbk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Witaski :) Ale przecież nie samą pracą człowiek żyje...... Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :multi: tu nie było milion stron do nadrabiania - witam się noworocznie :eviltong: Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :multi::multi::multi: są fotaski Magdy wśród NAJLEPSZYCH :multi::Rose: USA w INTERIA.PL - polonia w USA, zielona karta, wizy Quote
basia2202 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witamy Was w Nowym Roku! :laola: życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;) życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:) wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaków :loveu: :tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1: :cunao::cunao::cunao: Quote
halbina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi: są fotaski Magdy wśród NAJLEPSZYCH :multi::Rose: USA w INTERIA.PL - polonia w USA, zielona karta, wizy gratulacje! :multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :razz::razz: U nas sypie śniegiem ......może byśta wstali i dali jakieś fotaski Dzień dober Quote
clockwork Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 berek..... :multi::multi: tak sie jakoś składa że fotaski som ale na karcie w aparatu :grins: wyście som laski wytrwałe.:loveu::loveu:... piszeta, piszeta... mimo że mie nie ma :roll::oops:, DZIĘKUJĘ że mimo wszystko o mnie pamiętacie :oops: eeee.... Ala.. a ten link to....?????? dostane w nagrode zieloną karte do JU ES EJ ??:roll: faaaaajnie... chciałabym JESZCZE RAZ jechać do hameryki :multi:;) dziękuję za oddane głosiki :loveu::loveu::loveu: japkowa.... zamkli my sklepa ale xięgowość... nadal muszę robić :angryy: a że zaległości SIE troszke :roll: narobiło.... tysz Was koffom :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts