Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Ala każdego sposobu trzeba się imać :evil_lol:... chociaż myślę, że przez 10 lat Mikołajkowa inne sposoby wykorzystała :diabloti:

jak to było w pewnej piosence ....szczęściu trzeba czasem pomóc ;):diabloti::evil_lol:

Posted

No Madzialena....to ja GRATULUJĘ!:multi:

Kronos jakby co też jest do wypożyczenia.....postraszysz tymi glutami i zaraz chłopina będzie wiedział co ma zrobić:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']nieśmiało napomkne że TEN jest od ... nie wiem kogo... leżał pod choinką i Pawcio sie upiera że to od Mikołaja :roll:

a sam Pawcio dał mi pierścionka.... 10 lat temu :diabloti::diabloti: ale o chajtaniu nie chce słyszeć :mad::mad: ......... :roll:

U mnie od pierścionka do ślubu też 10 minęło :) No, 9 ;)

Posted

no no cóż za pierścionek...
zostałaś władcą pierścienia :) a w sumie władczynią i do tego MIKOŁAJOWĄ ...
zazdroszcze Ci...będziesz miała dostęp do całej fabryki prezentów i do Rudolfa :placz::placz:
zaprosisz mnie kiedyś na herbatkę do Laponii? :) :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']no no cóż za pierścionek...
zostałaś władcą pierścienia :) a w sumie władczynią i do tego MIKOŁAJOWĄ ...
zazdroszcze Ci...będziesz miała dostęp do całej fabryki prezentów i do Rudolfa :placz::placz:
zaprosisz mnie kiedyś na herbatkę do Laponii? :) :evil_lol:

Laponii czy na biegun? Zdania są podzielone ;)

Posted

[quote name='Alicja']
tak myślę , że ta Teneryfa to najkorzystniej by na Nas wpłynęła...pojedziemy Razem ;):evil_lol:

tylko czy renifery się nie zagrzeją na Teneryfie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

w sumie racja...
ale nawet jesli miałaby być to Teneryfa to bardzo proszę o zaproszenie :cool3::cool3:

tak myślę , że ta Teneryfa to najkorzystniej by na Nas wpłynęła...pojedziemy Razem ;):evil_lol:

Posted

Gratulujemy pani Mikołajowej w takim razie skoro Pawcio upiera się że to od Mikołaja :)
Ale to on nie jest zazdrosny Madzia że obcy chłop daje Ci prezenty pd choinkę ???:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']tylko czy renifery się nie zagrzeją na Teneryfie :evil_lol::evil_lol:

Myślę, że zimne drinki rozwiążą ten problem ;)

Posted

[quote name='clockwork']dziękuję kochani ... tym już przybyłym i tym co dopiero przybędą bo ja spadam z kompecka .... bedziemy robić... Sylwka :roll::diabloti::eviltong::evil_lol:

albo .... :hmmmm: Sylwestrynkę :grins: