bonsai_88 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Ala każdego sposobu trzeba się imać :evil_lol:... chociaż myślę, że przez 10 lat Mikołajkowa inne sposoby wykorzystała :diabloti: Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='bonsai_88']Ala każdego sposobu trzeba się imać :evil_lol:... chociaż myślę, że przez 10 lat Mikołajkowa inne sposoby wykorzystała :diabloti: jak to było w pewnej piosence ....szczęściu trzeba czasem pomóc ;):diabloti::evil_lol: Quote
apple Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 No Madzialena....to ja GRATULUJĘ!:multi: Kronos jakby co też jest do wypożyczenia.....postraszysz tymi glutami i zaraz chłopina będzie wiedział co ma zrobić:evil_lol: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='clockwork']nieśmiało napomkne że TEN jest od ... nie wiem kogo... leżał pod choinką i Pawcio sie upiera że to od Mikołaja :roll: a sam Pawcio dał mi pierścionka.... 10 lat temu :diabloti::diabloti: ale o chajtaniu nie chce słyszeć :mad::mad: ......... :roll: U mnie od pierścionka do ślubu też 10 minęło :) No, 9 ;) Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Alicja'] Pobudka ... wstać ... Klocka ...odsikać O to to to! Mi się podoba ;) Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Świąteczny Dzieńdoberek przyniosłam Ci ten list do SM nie mylić ze Straża Miejską w Jebiu :roll: Pobudka ... wstać ... Klocka ...odsikać Quote
jonQuilla Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 no no cóż za pierścionek... zostałaś władcą pierścienia :) a w sumie władczynią i do tego MIKOŁAJOWĄ ... zazdroszcze Ci...będziesz miała dostęp do całej fabryki prezentów i do Rudolfa :placz::placz: zaprosisz mnie kiedyś na herbatkę do Laponii? :) :evil_lol: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='jonQuilla']no no cóż za pierścionek... zostałaś władcą pierścienia :) a w sumie władczynią i do tego MIKOŁAJOWĄ ... zazdroszcze Ci...będziesz miała dostęp do całej fabryki prezentów i do Rudolfa :placz::placz: zaprosisz mnie kiedyś na herbatkę do Laponii? :) :evil_lol: Laponii czy na biegun? Zdania są podzielone ;) Quote
jonQuilla Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='jbk']Laponii czy na biegun? Zdania są podzielone ;) w sumie racja... ale nawet jesli miałaby być to Teneryfa to bardzo proszę o zaproszenie :cool3::cool3: Quote
jonQuilla Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Alicja'] tak myślę , że ta Teneryfa to najkorzystniej by na Nas wpłynęła...pojedziemy Razem ;):evil_lol: tylko czy renifery się nie zagrzeją na Teneryfie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='jonQuilla'] w sumie racja... ale nawet jesli miałaby być to Teneryfa to bardzo proszę o zaproszenie :cool3::cool3: tak myślę , że ta Teneryfa to najkorzystniej by na Nas wpłynęła...pojedziemy Razem ;):evil_lol: Quote
ice_t Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Gratulujemy pani Mikołajowej w takim razie skoro Pawcio upiera się że to od Mikołaja :) Ale to on nie jest zazdrosny Madzia że obcy chłop daje Ci prezenty pd choinkę ???:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 jaki obcy chłop? przecież każdy zna Mikołaja... nawet dzieci wiedzą kim on jest :) Quote
e.v.a Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 gratulacje Madziu a tobie Pawciu współczuję hihi :* Quote
jbk Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='jonQuilla']tylko czy renifery się nie zagrzeją na Teneryfie :evil_lol::evil_lol: Myślę, że zimne drinki rozwiążą ten problem ;) Quote
apple Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No już przestań się tak odwdzięczać za ten pierścionek:diabloti::evil_lol: Oć do nas:razz: SzCzekamy:loveu: Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 wypijmy za to zwykłe szczęście ......w tym ostatnim dniu Starego Roku dziękuję Wam że Jesteście Quote
clockwork Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 dziewczynki, chłopcy i... inni :evil_lol::evil_lol:.... po prostu..... OBY NADCHODZĄCY BYŁ LEPSZY OD MIJAJĄCEGO!!!! życzę tego WAM i sobie również :loveu: Quote
clockwork Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 dziękuję kochani ... tym już przybyłym i tym co dopiero przybędą bo ja spadam z kompecka .... bedziemy robić... Sylwka :roll::diabloti::eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='clockwork']dziękuję kochani ... tym już przybyłym i tym co dopiero przybędą bo ja spadam z kompecka .... bedziemy robić... Sylwka :roll::diabloti::eviltong::evil_lol: albo .... :hmmmm: Sylwestrynkę :grins: Quote
Recommended Posts