Alicja Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='apple']Aaaa to przepraszam:roll: widziałam ze już takie maleńkie na pleckach kiełkują ( chyba ze to łopatki odstawali :hmmmm: ).....i na głowie też coś rosło .... może to nie byli różki :grins: Quote
zuzolandia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Alicja']na a jak se myślisz .... jakoś cza se na te janielskie krzidla i janielsko aurelka zarobić dobrymi uczynkami w kościóle :p Przywitać się ściałam :calus: no to tera wyszlo szydło z wora ....:mad: juz wiadomo czamu Ciem plecy bolom i inksze kosci ........z tego koscielnego pokutowanio .......:diabloti::diabloti::diabloti:..... siemanko Klockowo :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='apple']Dober!:multi: A ty kaj? W kościole posadzkę kolanami pucujesz czy co?:roll: aaaaaaaaa myslałam ze to do Cia sie odnosi :diabloti::diabloti: hihihihhi nie zmienia to jednak faktu ze pewnikiem tyz tam zasuwosz ...:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='zuzolandia']no to tera wyszlo szydło z wora ....:mad: juz wiadomo czamu Ciem plecy bolom i inksze kosci ........z tego koscielnego pokutowanio .......:diabloti::diabloti::diabloti:..... siemanko Klockowo :loveu: :crazyeye:ale to Klockowo szmyro po posadzce w kościóle nie jo :p i to mje bolą plecy :evil_lol: i inksiejsiejsze kości :mad: a moze to za to że nie chca pokutować :hmmmm: o pieronie :splat: o tym żech nie pomyślała :roll: Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 dzień doberek ....oć wylizać pałeczki :grins: Quote
teqquila Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 http://img301.imageshack.us/img301/2236/beztytuu4pb6.jpg Quote
rufusowa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Najlepsze życzenia Świąteczne - spokoju, pogody ducha, zdrowia i radości dla Ciebie i Twoich bliskich :loveu: Quote
sota36 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 W radio WYJE Kowalska - Ave maria - jak mozna tak scrzanic te piesn/ madziu - zyczymy Wam spokojnych!!!! Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Cześć Klocusiowa ze swoim BANDOGIEM :) Smaczna rybka była wczoraj? Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 chciałaś śnieżek .....masz .....tak więc zajeżdzam do Ciebie saniami ............jak rybka ....smaczna Quote
clockwork Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 doberek dziewczynki :loveu::loveu: przepraszam że mnie nie było :oops:... DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA ŻYCZONKA :loveu::loveu::loveu: Ja w tym roku nie wysyłałam nikomu:roll::oops:, ale wiecie że ŻYCZĘ WAM tego czego sami sobie życzycie- oby się spełniło ..... a tera z innej bajki.... to blef, że Mikołaj NIE przychodzi do niegrzecznych dzieci :p... ja byłam NIEGRZECZNA, a przyszedł do mnie :cool1:.... HE! mało że przyszedł to jeszcze przyniósł mi prezencik :diabloti: cholera..... czy to znaczy że PROSI MNIE O RĘKE??? zostałam NARZECZONĄ Mikołaja?? :crazyeye::crazyeye: Mikołajowa?? :razz: :mdleje: Quote
lolka75 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='clockwork']doberek dziewczynki :loveu::loveu: przepraszam że mnie nie było :oops:... DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA ŻYCZONKA :loveu::loveu::loveu: Ja w tym roku nie wysyłałam nikomu:roll::oops:, ale wiecie że ŻYCZĘ WAM tego czego sami sobie życzycie- oby się spełniło ..... a tera z innej bajki.... to blef, że Mikołaj NIE przychodzi do niegrzecznych dzieci :p... ja byłam NIEGRZECZNA, a przyszedł do mnie :cool1:.... HE! mało że przyszedł to jeszcze przyniósł mi prezencik :diabloti: cholera..... czy to znaczy że PROSI MNIE O RĘKE??? zostałam NARZECZONĄ Mikołaja?? :crazyeye::crazyeye: Mikołajowa?? :razz: :mdleje: sliczny pierscionek:loveu: ale jak Cie prosil o reke to musisz zmienic imie bo Mikolajowa sie nazywa Merry Christmas:evil_lol: a na serio....czyzby to naprawde zareczynowy:cool3::loveu:? Quote
malawaszka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 aaaaa GRATULUJĘ!!!!!! :laola: Pawcio :klacz: :multi: piękny pierdzionek :loveu::loveu::loveu: i fotecki oceniłam na 5 :loveu: Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :loveu: :loveu: NARESZCIE :loveu: Pawcio :razz::razz: nareszcie męska decyzja :cool2: Quote
clockwork Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 nieśmiało napomkne że TEN jest od ... nie wiem kogo... leżał pod choinką i Pawcio sie upiera że to od Mikołaja :roll: a sam Pawcio dał mi pierścionka.... 10 lat temu :diabloti::diabloti: ale o chajtaniu nie chce słyszeć :mad::mad: ......... :roll: Quote
sota36 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 GRATULUJEMY I RUDO (CO JEJ NET UMARL) I JO!!!!!!! ALE TO ZNACZY, ZE PAWCIO JUZ FORMALNIE NIE DO ODBICIA...:placz: Quote
sota36 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Alicja']że ten tego ..... chyba trzeba zastosować środki przymusu :razz::razz:;):loveu: nO DOBRA MYSL!!! POZYCZA CI AGRESYWNEGO PSA, BO PEWNIKIEM PAWCIO SIE BEDZIEGO BAL!!! Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='clockwork']nieśmiało napomkne że TEN jest od ... nie wiem kogo... leżał pod choinką i Pawcio sie upiera że to od Mikołaja :roll: a sam Pawcio dał mi pierścionka.... 10 lat temu :diabloti::diabloti: ale o chajtaniu nie chce słyszeć :mad::mad: ......... :roll: że ten tego ..... chyba trzeba zastosować środki przymusu :razz::razz:;):loveu: Quote
bonsai_88 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Klocusiowa ja ci mogę złego psa pożyczyć... nawet Pawcio musi wiedzieć, że pudle to wredne i złośliwe bestie :diabloti: Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='bonsai_88']Klocusiowa ja ci mogę złego psa pożyczyć... nawet Pawcio musi wiedzieć, że pudle to wredne i złośliwe bestie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja pisałam o innej perswazji :razz::razz:....ale każdy sposób dobry jak prowadzi do celu ;) Quote
Recommended Posts