Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Spoko Klockowa....zanim ten link się otworzy zdążysz chaupę opykać i obiad naszykować......:evil_lol:

no właśnie nie wiem czemu się tak długo otwiera :shake:

Posted

[quote name='Alicja']no właśnie nie wiem czemu się tak długo otwiera :shake:
Mnie się jeszcze nie otworzył....a kliknęłam od razu jak tylko go wstawiłaś do Menrzusia:roll:

Posted

[quote name='Selket']Widziałam:diabloti::diabloti::diabloti: Piękne:diabloti::diabloti::diabloti:
Cześć Klocusiowa:loveu:

:razz:zagłosowała ?? oceniła na 5 gwiazdek :razz::razz: bo tam jakieś laski missski w rankingu się ustawiają :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Alicja']
:razz:zagłosowała ?? oceniła na 5 gwiazdek :razz::razz: bo tam jakieś laski missski w rankingu się ustawiają :mad::mad::mad:
eeeeeeeeeeeeee...................... ja to przeżywałam duchowo a nie klikając :roll: Nie wiedziałam, że to trza klikać w gwiazki........:roll:

Posted

[quote name='Selket']eeeeeeeeeeeeee...................... ja to przeżywałam duchowo a nie klikając :roll: Nie wiedziałam, że to trza klikać w gwiazki........:roll:

na ostatnią gwiazdkę jak klikniesz to oceniasz na 5 :multi::multi::multi: te wszystkie malowane lalki oceniłam na 1:pnie lubiam sztuczności i latexu :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']na ostatnią gwiazdkę jak klikniesz to oceniasz na 5 :multi::multi::multi: te wszystkie malowane lalki oceniłam na 1:pnie lubiam sztuczności i latexu :evil_lol:
A gdzie są te lalki?:diabloti: Ja lubię latex, a wręcz jestem do niego przywiązana :grins: Zwłaszcza do tego żółciutkiego na ręcach :grins: Jak sobie grzebię w mięsku :grins:

Posted

[quote name='apple']Dober!:multi: A ty kaj? W kościole posadzkę kolanami pucujesz czy co?:roll:

na a jak se myślisz .... jakoś cza se na te janielskie krzidla i janielsko aurelka zarobić dobrymi uczynkami w kościóle :p

Przywitać się ściałam :calus:

Posted

[quote name='Alicja']na a jak se myślisz .... jakoś cza se na te janielskie krzidla i janielsko aurelka zarobić dobrymi uczynkami w kościóle :p

Przywitać się ściałam :calus:

Aaaa to przepraszam:roll: