zuzolandia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Doberek tak przedświunteczniee :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab :tree1: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja']ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab :tree1: Spoko Klockowa....zanim ten link się otworzy zdążysz chaupę opykać i obiad naszykować......:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']Spoko Klockowa....zanim ten link się otworzy zdążysz chaupę opykać i obiad naszykować......:evil_lol: no właśnie nie wiem czemu się tak długo otwiera :shake: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja']no właśnie nie wiem czemu się tak długo otwiera :shake: Mnie się jeszcze nie otworzył....a kliknęłam od razu jak tylko go wstawiłaś do Menrzusia:roll: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']Mnie się jeszcze nie otworzył....a kliknęłam od razu jak tylko go wstawiłaś do Menrzusia:roll: u Magdy jest inny :p Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja']u Magdy jest inny :p No to próbuję:diabloti: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']No to próbuję:diabloti: u mnie 5 minut i idzie ...ten teraz otwierałam ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja']u mnie 5 minut i idzie ...ten teraz otwierałam ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab No i dupa! Żaden mi się nie otwiera:cool1: spróbuję z pracy.......na razie znikam ..........paaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja']przyniosłam Ci choineczkę ..... Alu nie noś tyle choinczek, bo gdzie się Klockowej zmieszczą?:diabloti: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Selket']Alu nie noś tyle choinczek, bo gdzie się Klockowej zmieszczą?:diabloti: jedną przecie niose :p Quote
Alicja Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :ppopaczta co znalazłam :multi::multi::multi: Katedra w Lincoln - Galerie - Fakty w INTERIA.PL Quote
jbk Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Piękna katedra :)) Klocusiowa ma talenta :) Quote
Alicja Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :evil_lol::evil_lol:a bonsaiowa rozjeżdża stronki :mad: Quote
Selket Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Widziałam:diabloti::diabloti::diabloti: Piękne:diabloti::diabloti::diabloti: Cześć Klocusiowa:loveu: Quote
Alicja Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Selket']Widziałam:diabloti::diabloti::diabloti: Piękne:diabloti::diabloti::diabloti: Cześć Klocusiowa:loveu: :razz:zagłosowała ?? oceniła na 5 gwiazdek :razz::razz: bo tam jakieś laski missski w rankingu się ustawiają :mad::mad::mad: Quote
Selket Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Alicja'] :razz:zagłosowała ?? oceniła na 5 gwiazdek :razz::razz: bo tam jakieś laski missski w rankingu się ustawiają :mad::mad::mad: eeeeeeeeeeeeee...................... ja to przeżywałam duchowo a nie klikając :roll: Nie wiedziałam, że to trza klikać w gwiazki........:roll: Quote
Alicja Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Selket']eeeeeeeeeeeeee...................... ja to przeżywałam duchowo a nie klikając :roll: Nie wiedziałam, że to trza klikać w gwiazki........:roll: na ostatnią gwiazdkę jak klikniesz to oceniasz na 5 :multi::multi::multi: te wszystkie malowane lalki oceniłam na 1:pnie lubiam sztuczności i latexu :evil_lol: Quote
Selket Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Alicja']na ostatnią gwiazdkę jak klikniesz to oceniasz na 5 :multi::multi::multi: te wszystkie malowane lalki oceniłam na 1:pnie lubiam sztuczności i latexu :evil_lol: A gdzie są te lalki?:diabloti: Ja lubię latex, a wręcz jestem do niego przywiązana :grins: Zwłaszcza do tego żółciutkiego na ręcach :grins: Jak sobie grzebię w mięsku :grins: Quote
apple Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dober!:multi: A ty kaj? W kościole posadzkę kolanami pucujesz czy co?:roll: Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='apple']Dober!:multi: A ty kaj? W kościole posadzkę kolanami pucujesz czy co?:roll: na a jak se myślisz .... jakoś cza se na te janielskie krzidla i janielsko aurelka zarobić dobrymi uczynkami w kościóle :p Przywitać się ściałam :calus: Quote
apple Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Alicja']na a jak se myślisz .... jakoś cza se na te janielskie krzidla i janielsko aurelka zarobić dobrymi uczynkami w kościóle :p Przywitać się ściałam :calus: Aaaa to przepraszam:roll: Quote
Recommended Posts