furciaczek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Szukam kogos kto ma talent poetycki:diabloti: Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :diabloti:Cześć:loveu::loveu::loveu: piękne fotoski:diabloti: Ale ja się nie znam na fotografii, więc się nie wypowiadam głębiej:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Kamil właśnie zaczął się ze mną kłócić, że ta fotka to fotoszop :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 witam :multi::loveu: przyszłam pooglądać zdjęcia z wybycia :cool3::cool3: i znalazłam grzesz....sory grzeczne dzieci :) :eviltong: a tego strzelającego z łuku to może przyleciałaś do Polski co? :) http://images6.fotosik.pl/342/032f81f472c9c39d.jpg podoba mi się jego strzała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='bonsai_88']Kamil właśnie zaczął się ze mną kłócić, że ta fotka to fotoszop :evil_lol: zaświadczam że widziałam i to oryginalny zrzut z karty :p Quote
clockwork Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 nooo doooobra.... niech Wam bedzie że ta fota jest OK> przekonałyscie mnie.... już mi sie podobie :roll:;) bonsai :razz: nie mam fotoszopa :p :diabloti: nie bawie sie w przerabianie fotek :cool1::cool1: jedyne co to czasem podkręce na kontraście +/- i to wszystko ;) przekaż Kamilowi .... zazdrości talentu fotograficznego co?? :evil_lol::diabloti: a to orginalik :multi: apropos... nie sztuka opanować fotoszop :razz: funciakowa :razz: JA MAM TALENT POETYCKI :evil_lol::evil_lol: taki że aż swędzą.... :roll::roll::cool1: wstałam ;) Quote
agbar Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Alicja']:roll: nawet kjakejsa :razz::razz::mdleje: nawet:razz: [quote name='furciaczek']Szukam kogos kto ma talent poetycki:diabloti: a ze po co:razz: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Wstałaś:sweetCyb:i jakaś ty skromna z samego rana:mdleje::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Wstałaś:sweetCyb:i jakaś ty skromna z samego rana:mdleje::evil_lol: z natury jestem skromniutka ... i sie ffstydze :oops::oops::roll: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='clockwork']z natury jestem skromniutka ... i sie ffstydze :oops::oops::roll: Taaaaak to już wiemy:evil_lol: Zdążyłyśmy zauważyć:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :multi::multi::multi:też wstałam i się nie chwalę :roll: jak Cię swędzą to się podrap :grins: cze z Samego Rańca Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='agbar']nawet:razz: :placz::placz::placz:nawet kjakejsa żałujesz ....buuuuuuuuuuuuuuu Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Wstałaś:sweetCyb:i jakaś ty skromna z samego rana:mdleje::evil_lol: Boshe, ja przeczytałam, że Madź jest ogromna z samego rana :splat: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witaj Klocusiowa w kraju ;) Ja też wolę fotki dokumentalne niż podkręcane ;)) Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 znalazłam Ci lineczkę do jemiołuszek :grins: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Fstyd przeca mosz przykryty :diabloti::diabloti: witej w koncu w doma :loveu::loveu: foty widziałam ..gryfneeeeeee :loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='clockwork'] bonsai :razz: nie mam fotoszopa :p :diabloti: nie bawie sie w przerabianie fotek :cool1::cool1: jedyne co to czasem podkręce na kontraście +/- i to wszystko ;) przekaż Kamilowi .... zazdrości talentu fotograficznego co?? :evil_lol::diabloti: a to orginalik :multi: Klocuś ja się z nim prawie pobiłam jak powiedział, ze to zfotoszopowane :evil_lol:.. a na dowód pokazałam resztę twoich fotek :diabloti:. Starcie wygrałam już dawno - Kamil jeszcze wczoraj [jakieś 15 minut po zobaczeniu 1 fotki] uwierzył, że to oryginalne zdjęcia :p Quote
clockwork Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 aaahaaa... dziś BARBÓRKA!!! więc życzonka dla górników i ich żon ;) a ja nie mam męża górnika :placz::placz::placz: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='clockwork']aaahaaa... dziś BARBÓRKA!!! więc życzonka dla górników i ich żon ;) a ja nie mam męża górnika :placz::placz::placz: A ja dziś życzę najlepszego Basiom wszystkim i jeszcze mojemu bratu, bo ma urodziny, hehe ;) Górników nie znam żadnych ;) To i życzeń im nie składam ;) Quote
agbar Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:nawet kjakejsa żałujesz ....buuuuuuuuuuuuuuu Ja po prostu dbam zebys nie przedawkowala:grins: Quote
BeaC Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 http://images6.fotosik.pl/342/85366c1902a44bac.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale klimat witka:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
sota36 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Madzialeno jo przyszla i kcem Ci podziekowac z apiykne foty katedr, drukne se je co by moim maturzystom pokozac co to fryzy, westwerki, zygacze i inne takie tam cuda! Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='sota36']Madzialeno jo przyszla i kcem Ci podziekowac z apiykne foty katedr, drukne se je co by moim maturzystom pokozac co to fryzy, westwerki, zygacze i inne takie tam cuda! tych 2 bajtli ;) co sie tam szwendali pod tom katedrom tysz drukniesz :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='sota36']Madzialeno jo przyszla i kcem Ci podziekowac z apiykne foty katedr, drukne se je co by moim maturzystom pokozac co to fryzy, westwerki, zygacze i inne takie tam cuda! że co???? :crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts