Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Kamil właśnie zaczął się ze mną kłócić, że ta fotka to fotoszop :evil_lol:

zaświadczam że widziałam i to oryginalny zrzut z karty :p

Posted

nooo doooobra.... niech Wam bedzie że ta fota jest OK> przekonałyscie mnie.... już mi sie podobie :roll:;)

bonsai :razz: nie mam fotoszopa :p :diabloti: nie bawie sie w przerabianie fotek :cool1::cool1: jedyne co to czasem podkręce na kontraście +/- i to wszystko ;) przekaż Kamilowi .... zazdrości talentu fotograficznego co?? :evil_lol::diabloti: a to orginalik :multi:

apropos... nie sztuka opanować fotoszop :razz:

funciakowa :razz: JA MAM TALENT POETYCKI :evil_lol::evil_lol: taki że aż swędzą.... :roll::roll::cool1:

wstałam ;)

Posted

[quote name='Alicja']:roll: nawet kjakejsa :razz::razz::mdleje:
nawet:razz:

[quote name='furciaczek']Szukam kogos kto ma talent poetycki:diabloti:

a ze po co:razz:

Posted

[quote name='clockwork']z natury jestem skromniutka ... i sie ffstydze :oops::oops::roll:
Taaaaak to już wiemy:evil_lol: Zdążyłyśmy zauważyć:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
bonsai :razz: nie mam fotoszopa :p :diabloti: nie bawie sie w przerabianie fotek :cool1::cool1: jedyne co to czasem podkręce na kontraście +/- i to wszystko ;) przekaż Kamilowi .... zazdrości talentu fotograficznego co?? :evil_lol::diabloti: a to orginalik :multi:
Klocuś ja się z nim prawie pobiłam jak powiedział, ze to zfotoszopowane :evil_lol:.. a na dowód pokazałam resztę twoich fotek :diabloti:. Starcie wygrałam już dawno - Kamil jeszcze wczoraj [jakieś 15 minut po zobaczeniu 1 fotki] uwierzył, że to oryginalne zdjęcia :p

Posted

[quote name='clockwork']aaahaaa... dziś BARBÓRKA!!!

więc życzonka dla górników i ich żon ;)

a ja nie mam męża górnika :placz::placz::placz:

A ja dziś życzę najlepszego Basiom wszystkim i jeszcze mojemu bratu, bo ma urodziny, hehe ;) Górników nie znam żadnych ;) To i życzeń im nie składam ;)

Posted

Madzialeno jo przyszla i kcem Ci podziekowac z apiykne foty katedr, drukne se je co by moim maturzystom pokozac co to fryzy, westwerki, zygacze i inne takie tam cuda!

Posted

[quote name='sota36']Madzialeno jo przyszla i kcem Ci podziekowac z apiykne foty katedr, drukne se je co by moim maturzystom pokozac co to fryzy, westwerki, zygacze i inne takie tam cuda!

tych 2 bajtli ;) co sie tam szwendali pod tom katedrom tysz drukniesz :razz::razz:

Posted

[quote name='sota36']Madzialeno jo przyszla i kcem Ci podziekowac z apiykne foty katedr, drukne se je co by moim maturzystom pokozac co to fryzy, westwerki, zygacze i inne takie tam cuda!

że co???? :crazyeye::crazyeye: