Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:.....ej .....no ffstawaj już ..... daj fotaski :multi::loveu:
Wstanie za godzinę......zegar jej się przestawił na angolski:evil_lol:

Cześć Polko z odzysku:loveu::multi:

Posted

Madzia powiedz no mi ty jakimi liniami lotniczymi lecieliscie??:razz:i ile za bileta dawaliscie? wlasnie szukam czegos taniego :roll: lotem mi sie nie widzi leciec :roll:

Posted

[quote name='evaxon']Madzia powiedz no mi ty jakimi liniami lotniczymi lecieliscie??:razz:i ile za bileta dawaliscie? wlasnie szukam czegos taniego :roll: lotem mi sie nie widzi leciec :roll:

RÓŻOWYM :grins: WizzAir'em.... z wyprzedzeniem 2-3 miechy koło 200 zł to kosztuje ..;)

Posted

[quote name='clockwork']
RÓŻOWYM :grins: WizzAir'em.... z wyprzedzeniem 2-3 miechy koło 200 zł to kosztuje ..;)

ale w jedna strone 200pln?? z jakiej stronki zamawialas :razz: daj linka:razz: ja chce leciec koniec stycznia :roll:mam nadzieje ze tym razem mi wypali...

Posted

[quote name='clockwork']ale jo wiencej nie mam.... mało chodziłam po mieście z aparatem... bo..... musiałam mieć wolne ręce na dźwiganie zaqpów :grins: :eviltong:

daj jeszczo to 1 co sie ciebie nie podobje a Mi się podobało ...Pawciowi tysz :razz::razz:

Posted

[quote name='evaxon']ale w jedna strone 200pln?? z jakiej stronki zamawialas :razz: daj linka:razz: ja chce leciec koniec stycznia :roll:mam nadzieje ze tym razem mi wypali...

w dwie.... więcej za bilet nie dajemy :cool1:

trza szukać promocji... i zależy czy latają stąd co chcesz i tam gdzie chcesz....

Rezerwacje przez Internet

Ala... nie chce mi sie tera szukać tej foty :oops: ida sie kąpać bo w sobote przepadła moja kolejka :roll::p

Posted

[quote name='clockwork']w dwie.... więcej za bilet nie dajemy :cool1:

trza szukać promocji... i zależy czy latają stąd co chcesz i tam gdzie chcesz....

Rezerwacje przez Internet

no wlasnie juz poszperalam i znalazlam promocje w tym okresie co mnie interesuje no z tym ze nie bardzo wiem jak mam rozumiec fakt ze w jedna strone leci sie od 6 do 7:35 a spowrotem od 8:20 do 11:45 - czy to wykonalne?:evil_lol:

mam tez na oku easyjet cenowo i czasowo tez mi odpowiadaja i nie mam pojecia co zamawiac:roll:

Posted

[quote name='clockwork']

Ala... nie chce mi sie tera szukać tej foty :oops: ida sie kąpać bo w sobote przepadła moja kolejka :roll::p

no przecie nie pisam że już :oops::roll::eviltong:...ja JUŻ widziałam :p

ić się kąpać bo zaś namieszasz w grafiku :cool1: a nie daj boshe jeszcze u mnie woda nie poleci i wpadnę z wizytą :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']no wlasnie juz poszperalam i znalazlam promocje w tym okresie co mnie interesuje no z tym ze nie bardzo wiem jak mam rozumiec fakt ze w jedna strone leci sie od 6 do 7:35 a spowrotem od 8:20 do 11:45 - czy to wykonalne?:evil_lol:

mam tez na oku easyjet cenowo i czasowo tez mi odpowiadaja i nie mam pojecia co zamawiac:roll:

pod uwage weź strefe czasową... oni mają godzine do tyłu... czyli bedziesz na miejscu NASZEGO POLSKIEGO CZASU 8:35, a wylot wg. polskich zegarków 9:20 :grins: czyli lot 2,5 godz....

my ZAWSZE latamy RÓŻOWYM... mam do nich sentyment.. bo to mój ulubiony kolor....

więc nie mam porównania czym lepiej :niewiem:

Posted

[quote name='clockwork']
pod uwage weź strefe czasową... oni mają godzine do tyłu... czyli bedziesz na miejscu NASZEGO POLSKIEGO CZASU 8:35, a wylot wg. polskich zegarków 9:20 :grins: czyli lot 2,5 godz....

aaa czyli oni juz to obliczyli z czasem :splat: nie wpadłam na to :evil_lol:

to chyba sie zdecyduje na różowe linie:razz:

a sa jakies dodatkowe oplaty czy cos??

Posted

[quote name='evaxon']aaa czyli oni juz to obliczyli z czasem :splat: nie wpadłam na to :evil_lol:

to chyba sie zdecyduje na różowe linie:razz:

a sa jakies dodatkowe oplaty czy cos??

nooo są.. ukryte...jak wszędzie .... za bagaż 36'- za jakieś inne dupsy...płatność kartą 30 zł, przelewem chyba z 60 ... za rezerwacje przez telecentrum.58zł...:crazyeye: dolicz koło 100

Wizz Air

Posted

[quote name='clockwork']
nooo są.. ukryte...jak wszędzie .... za bagaż 36'- za jakieś inne dupsy...płatność kartą 30 zł, przelewem chyba z 60 ... za rezerwacje przez telecentrum.58zł...:crazyeye: dolicz koło 100

Wizz Air
no takie cos jak przelew kasy czy placienie karto to wiem
ale chodzi mi ze wiesz na lotnisku oni mi jeszcze 2stowy kaza placic za cos:roll:

Posted

[quote name='evaxon']no takie cos jak przelew kasy czy placienie karto to wiem
ale chodzi mi ze wiesz na lotnisku oni mi jeszcze 2stowy kaza placic za cos:roll:

na lotnisku jedyne za co mogą kazać Ci płacić to za nadbagaż... 30 zł/kg. nadbagażu :roll:

wstałam i UWAGA!!!!!! bedą foty....

mogą sie powtarzać bo nie pamniętam kiere dawałam :roll::oops:

Posted

se posty skaczą więc wrzucone foty mogą sie pojawić na... początku galerii :evil_lol::evil_lol:

tu my mieszkali :razz:

jedni pracują inni .... sie BYCZĄ :cool1:

o miejsca parkingowe ciężko, więc parkujemy kaj sie da :evil_lol: dzieci trza uczyć od małego;)