Alicja Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='clockwork']lata praktyki :diabloti::diabloti::eviltong: ehhh daleko mi do dobrego fotografa... choc przez grzecznosc nie zaprzecze ze i mie sie podobaja :roll::oops: ale toto jest tak oswietlone ze pewnie i na zdjeciach z komorki jest klimat:roll::oops: nie musisz być taka skromna ...jakby były do doopy to My ci powiemy ...jak a digarcie :evil_lol::evil_lol: ale foty zjawiskowe :cool2: Quote
clockwork Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Alicja']nie musisz być taka skromna ...jakby były do doopy to My ci powiemy ...jak a digarcie :evil_lol::evil_lol: ale foty zjawiskowe :cool2: zjawiskowa to jest ta katedra i jeszcze kilka innych budowli w tej wsi ;) Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='clockwork']zjawiskowa to jest ta katedra i jeszcze kilka innych budowli w tej wsi ;) odpowiedni fotograf do ufocenia i tak niezbędny :cool1: więc tym razem pozwól se posłodzić :loveu:bo są piękne Quote
dog193 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Zdjecia cudowne:loveu: Na niektórych to normalnie dech zapiera :mdleje: taki klimacik jak z horroru:lol: OT - blog zoofila Normalnie szok:-o Quote
e.v.a Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :crazyeye:w morde ale kilimat wy****** w kosmos:crazyeye: Quote
agbar Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Chlorkowa....szacun normalnie wielki jak niewiemco za te foty:crazyeye: a chcialam se tylko wejsc i powiedziec gut iwning,a tera wyjsc nie moge..z podziwa..... Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='agbar']Chlorkowa....szacun normalnie wielki jak niewiemco za te foty:crazyeye: a chcialam se tylko wejsc i powiedziec gut iwning,a tera wyjsc nie moge..z podziwa..... ja mam cały czas stronkę otwartą i paczam i paczam :oops: Quote
dog193 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 http://images6.fotosik.pl/339/abeaeaf761382885.jpg http://images6.fotosik.pl/339/f16159cbd75736b2.jpg Te mi sie podobają najlepiej:loveu: Naprawde zdjecia doslownie pierwsza klasa:cool2: Quote
jonQuilla Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :crazyeye::crazyeye: jakie super zdjęcia... ale coś niebo pochłania te budynki :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :razz::razz:aaaa bo Wy nie wiecie :razz: w tej najwyższej wieży ....:razz: http://images6.fotosik.pl/339/f16159cbd75736b2.jpg Magda została uwięziona :placz:....i przez okno wypusciła swój warkocz :grins: ... Pawcio się wspiął po nim :razz: i uwolnił Madzialenę ;)....i teraz już siedzą w samolocie i zaraz polecą do domeczku :multi::loveu: Quote
dog193 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Warkocz?? :hmmmm: A z których włosów go zrobiła??:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='globalnydog193']Warkocz?? :hmmmm: A z których włosów go zrobiła??:evil_lol: :roll: bosh .... jakie Ty niedyskretne pytania zadajesz :roll::mad: Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='globalnydog193']No... tak jakos wyszlo:oops: przecie sie wyda , że pojechała do Londka włosy przedłużyć :razz::razz: Quote
dog193 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Tego to bym sie nie spodziewala:razz: to te piekne zdjecia to przykrywka:cool3: Quote
BeaC Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 fotki rewel a wróciła już z tego englanda???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :bigcool: :bigcool: :bigcool: WELCOME [SIZE=2]TO HOME :sweetCyb: :B-fly::B-fly::B-fly: :Dog_run: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jak tu angolosko sie zrobiło.....a ja ciebie na przekór po polsku! Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='jbk']Aaaaaaaaaaaaaa! Jakie tu foty widziałam! :multi::multi::multi: a ja czekam na resztę z tych pocykanych TAM ;) Quote
jbk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi: a ja czekam na resztę z tych pocykanych TAM ;) No ja też czekam, oczywiście ;) Quote
clockwork Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 :multi: WRÓCONA!!! WYSPANA!!! WYLIZANA przez Klocka :loveu: boshhhh... kocham go za tą wylewność.... :loveu::loveu: uwielbiam widziec radośc psa na widok panciów :loveu::loveu: ehhh... fanie być w domu... mieć OGONKI!!! ąęśćźłó :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='clockwork']:multi: WRÓCONA!!! WYSPANA!!! WYLIZANA przez Klocka :loveu: boshhhh... kocham go za tą wylewność.... :loveu::loveu: uwielbiam widziec radośc psa na widok panciów :loveu::loveu: ehhh... fanie być w domu... mieć OGONKI!!! ąęśćźłó :loveu::loveu::loveu::evil_lol: My Cię lizać nie będziemy :oops::roll:no chyba że Ozzy jak wpadniesz na wieś ;).....ale też się cieszkamy :multi::loveu::multi:...wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ;).......i ogonki są :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :razz::razz: zmień już tego Linkolna na Jebie :grins: Quote
Recommended Posts