Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']Pewnie po kryjomu..... W takim razie cśśśśś.......... :razz::razz: incognito ;) Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz: incognito ;) Pewnie ma kaszkietówę i ciemne okulary..... Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']Pewnie ma kaszkietówę i ciemne okulary..... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: świetnie trafiłas ....Magda Ci wytłumaczy dlaczemu :roflt:...jak się znajdzie :razz::razz: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: świetnie trafiłas ....Magda Ci wytłumaczy dlaczemu :roflt:...jak się znajdzie :razz::razz: No wiesz, a ja czekać nie lubię! Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']No wiesz, a ja czekać nie lubię! :shake:...nic Ci na to nie poradzę :cool1: Quote
clockwork Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 ale o so chodzi??? :niewiem: :oops: czy ktos mowil ze w anglii nie ma psa byle kto, ze tu psy maja raj???? no to trafilam na jedynego bidulka- za plotem u sasiadow... :-( rodzina patologiczna, pies- mieszaniec rottka z ONkiem chyba :roll: caly czas na ogrodzie- zasypanym smieciami- nie ma nawet gdzie nogi postawic..... buda, miska, zarlo.... nie zauwazylam.... musze codzien jesc kuraki zeby mu rzucic resztki przez plot.... :mad: Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='clockwork']ale o so chodzi??? :niewiem: :oops: :evil_lol::evil_lol:spytaj Asi :p czy ktos mowil ze w anglii nie ma psa byle kto, ze tu psy maja raj???? no to trafilam na jedynego bidulka- za plotem u sasiadow... :-( rodzina patologiczna, pies- mieszaniec rottka z ONkiem chyba :roll: caly czas na ogrodzie- zasypanym smieciami- nie ma nawet gdzie nogi postawic..... buda, miska, zarlo.... nie zauwazylam.... musze codzien jesc kuraki zeby mu rzucic resztki przez plot.... :mad: no ale tam takie el dorado przecie ... są różne instytucje ....mieszkańcy chyba mogliby zgłosić ...nie boli ich niedola psiaka ?? myślę że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ...wszędzie ten sam syf ...ta sama psia niedola ...tylko lepiej ukryta Quote
clockwork Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Alicja'] no ale tam takie el dorado przecie ... są różne instytucje ....mieszkańcy chyba mogliby zgłosić ...nie boli ich niedola psiaka ?? :shake::shake: nikogo najwyrazniej to nie rusza- a przeca wiedza- dom na domu- wygladasz przez okno to widzisz co dzieje sie w domach w calej okolicy.... albo strach zaingerowac.... :niewiem: albo ja mam pecha na psie bidy.... widzialam psa raz- przez dziure w plocie-ze ma bide to z opowiadan wiem.... gdzie sie vhowa? chyba pod sterta syfu .... Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :multi::multi:wstałam wstałam ....o 9.17 :roll:...u Ciebie była 8.17 :grins:..... doberek :multi::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 przyniołam Ci polskom kafff prawie w połednie :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='zuzolandia']przyniołam Ci polskom kafff prawie w połednie :eviltong::eviltong: to ni ma polsko kawa :razz::razz:polsko to jest ta ....:p albo Quote
clockwork Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 DZEMkuje za kaffki .... :loveu::loveu::loveu: jbk... ANIELSKA Madzialeno :cool1::diabloti: jak juz :eviltong::eviltong: ehhh jesio 2 dzionki i do domku :multi::multi: stesknilam sie za Klocuchem :loveu: next time biere go w bagazu ;) Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 no to się Klocuś ucieszy :loveu::loveu: :razz:ANIELSKI to Paweł był na Tej focie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 wstawaj ...deszcz u Nas pada ..nie ma mroza ....a dlaczemu pada wiesz ... pakowaj już bagaże i wracaj tymczasem oć na kaff Quote
sota36 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jezdem! I nie wiem, czy Ci powiedziec juz Welcome home! Czy cosinkszego! Quote
Selket Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Cześć Klocusiowa :loveu::loveu::loveu: A to Ty jesce nie w domecku?:shake: Quote
clockwork Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 noooo niedawno my wrocili ze spacera... zima i mg£a ze konia dusi :shock::shock:bedzie grypsko :roll: zamarzli mi £apy, nos, uchi... zapalniczka, aparat... ale cos mam ;) Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 :loveu::loveu:pajeczynka zajebioza Widać ze zimno ;) http://images6.fotosik.pl/339/9da16dbf8b4e7392med.jpg Quote
Tengusia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 foty jak dla mnie boooooooooskie :-o:-o:-o Quote
clockwork Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 lata praktyki :diabloti::diabloti::eviltong: ehhh daleko mi do dobrego fotografa... choc przez grzecznosc nie zaprzecze ze i mie sie podobaja :roll::oops: ale toto jest tak oswietlone ze pewnie i na zdjeciach z komorki jest klimat:roll::oops: Quote
Recommended Posts