jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 clockwork napisał(a):HA! malo tego.... nawet im to dziala :evil_lol::evil_lol: No bo jakby nie działało.... A klawiatury mają takie same? Powiedz, no powiedz ;) Quote
clockwork Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):No bo jakby nie działało.... A klawiatury mają takie same? Powiedz, no powiedz ;) NIE!!! nie maja ogonkow :diabloti: a tera kilka slow od Wiktorii... dwuletniej ;) hfgsnnnhy nmmm,,kspowo932wendscnjdkd jddfteuwjkxnmamskkMSNSJkamxmcjc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: angielski dla poczotkujacych- uczta sie :eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 clockwork napisał(a):NIE!!! nie maja ogonkow :diabloti: a tera kilka slow od Wiktorii... dwuletniej ;) hfgsnnnhy nmmm,,kspowo932wendscnjdkd jddfteuwjkxnmamskkMSNSJkamxmcjc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: angielski dla poczotkujacych- uczta sie :eviltong::eviltong: Jak rozumiem, Wiktoria powiedziała: "te klawiatury bez ogonków są szalenie niewygodne" :) Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :bigcool: Klocusiowa :loveu:...... :calus: ... wracaj już ....ale z zaje2bistymi fotaskami ;) dawa tu te Wiktorię .... to nas pouczy :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 clockwork napisał(a):NIE!!! nie maja ogonkow :diabloti: a tera kilka slow od Wiktorii... dwuletniej ;) hfgsnnnhy nmmm,,kspowo932wendscnjdkd jddfteuwjkxnmamskkMSNSJkamxmcjc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: angielski dla poczotkujacych- uczta sie :eviltong::eviltong: jak pieknie:loveu:nie jestem osamotniona posiadaczka literek bez ogonow:diabloti: Quote
lolka75 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 agbar napisał(a):jak pieknie:loveu:nie jestem osamotniona posiadaczka literek bez ogonow:diabloti: Madzik:multi::loveu::multi: Aguniu ja tez nie mam ogonow (w literkach) i nie placze:eviltong: Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bezogonkowe towarzystwo ;) Klocusiowa wracaj ...wolę jak masz ogonki ;)i smutno bez ciebie :razz: Quote
clockwork Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 jestem jestem :loveu::loveu: jeszcze nie mam fotek bo .... nie mam :roll::oops: ale jest plan na wypad na fotoseszyn ;) Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):Jesteś:multi::multi::multi: była i pojszła :roll:....spóźniłyśmy się :placz::placz::placz: .... a mówią że niby w Angli tak dobrze a do kompecka kolejka :roll: Quote
clockwork Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Alicja napisał(a):była i pojszła :roll:....spóźniłyśmy się :placz::placz::placz: .... a mówią że niby w Angli tak dobrze a do kompecka kolejka :roll: nie ze poszla ino U NAS W ANGLII jest godzina do przodu... wiec jak ja to pisze tera to ty przeczytasz to godzine pozniej :roll: :grins: :evil_lol::evil_lol: czy wczesniej :hmmmm: a wogole widziolach u cia sniezne foty ..:crazyeye:. NIE WRACAM!!! :lying::no-no-no::no-no-no: Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 clockwork napisał(a):nie ze poszla ino U NAS W ANGLII jest godzina do przodu... wiec jak ja to pisze tera to ty przeczytasz to godzine pozniej :roll: :grins: :evil_lol::evil_lol: czy wczesniej :hmmmm: a wogole widziolach u cia sniezne foty ..:crazyeye:. NIE WRACAM!!! :lying::no-no-no::no-no-no: :hmmmm: to ja to widze teraz i czytam czy nie :razz::razz: WRACAJ :mdleje: śnieg już się posprzatał ;)i idzie ocieplenie ;) oć robię placuszki owsiane z twarożkiem Quote
Alicja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Meldunek meteorologiczny :grins: temperatura za Moim oknem 0 stopni śnieg w zaniku Wracaj :calus: ...i przywieź wiosnę ;) Quote
clockwork Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 meldunek przyjety... pamietacie film "Laleczka Czaki"??? w roli glownej- Viktoria :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :evil_lol::evil_lol:Wiktoria jest the best ..... widok zza krat tysz ;) Quote
lolka75 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://images6.fotosik.pl/336/4f9c6ac342087247med.jpg to ty na obczyzne do pierdziawki pojechalas?:placz: Powiedz przynajmniej za co zamkneli:-(:roll: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 lolka75 napisał(a):http://images6.fotosik.pl/336/4f9c6ac342087247med.jpg to ty na obczyzne do pierdziawki pojechalas?:placz: Powiedz przynajmniej za co zamkneli:-(:roll: Pewnie za to, że zanieczyściła samolot ;)a w czasie lotu narobilam w gacie :roll::oops:.. Quote
jonQuilla Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 wykapana Laleczka Czaski :loveu::loveu: sama słodycz :evil_lol::evil_lol: Quote
Kiłi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 clockwork napisał(a):nie ze poszla ino U NAS W ANGLII jest godzina do przodu... wiec jak ja to pisze tera to ty przeczytasz to godzine pozniej :roll: :grins: :evil_lol::evil_lol: Błeheheheh zajebista teoria:evil_lol::evil_lol: Klawiatura bez ogonków to jeszcze nic, ja miała kiedyś niemiecką:diabloti: Halo anglicka Klokowa:razz: Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 clockwork napisał(a):nie ze poszla ino U NAS W ANGLII jest godzina do przodu... wiec jak ja to pisze tera to ty przeczytasz to godzine pozniej :roll: :grins: :evil_lol::evil_lol: czy wczesniej :hmmmm: :roflt: :niewiem: hahaha Viki świetna - typowa angielka - ryszawa i rumiana :evil_lol: ahhhh i BIG BEN :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jol jol .... to JA! :grins: zamkneli mie w puszcze... za przemyt zimy :diabloti: i MUSIALAM kupic zimowa kurtke- osma do kolekcji bo zimno mie bylo :roll: ide se na FOSTERSa :diabloti::diabloti::eviltong: nie wiecie jak tam moje zwierza??? sis napisz czy papug i legwancio OK??? :loveu::loveu: no to pa..... jesio kilka dni i bede miala ogonki :multi::multi: Quote
clockwork Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 aa weszko- to nie bigben a Viki to POLECZKA :eviltong::eviltong: nasza polska dziolcha :loveu: ale chowana na angielskim mleku :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 clockwork napisał(a):jol jol .... to JA! :grins: :hmmmm: a kto to jest ten /ta/to JA :grins: zamkneli mie w puszcze... za przemyt zimy :diabloti: zostaw im już tą zime tam i wracaj bez :diabloti: i MUSIALAM kupic zimowa kurtke- osma do kolekcji bo zimno mie bylo :roll: sklepik otworzysz z kurteczkami ;) ide se na FOSTERSa :diabloti::diabloti::eviltong: ić se :roll: nie wiecie jak tam moje zwierza??? :shake::shake: sis napisz czy papug i legwancio OK??? :loveu::loveu: no to pa..... jesio kilka dni i bede miala ogonki :multi::multi: :roll::roll::roll: no wiemy że 3 zostawiłaś w Polsce ....ale 1 zabrałas :eviltong: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Nie mówiłaś ze w tym Englandzie to ty w pudle siedzisz:crazyeye: http://images6.fotosik.pl/336/4f9c6ac342087247med.jpg za co cię zapuszkowali:roll: Quote
Recommended Posts