Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 O rany to myślisz że One tam pojechali przezimować :hmmmm: Madzialeno :scream_3:u Nas dziś biało i 3 na minusie :roll: Quote
Selket Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Madź oć tutaj spowrotem!!! Mamy śniega:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Fotka prawie Rodzinna ;) Dumny Ozzy mam ciocię i wujaszka :p Quote
Selket Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 O ta fota Alu przypomniała mi o Twoich rogalikach :grins: :grins: Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Selket napisał(a):O ta fota Alu przypomniała mi o Twoich rogalikach :grins: :grins: noooo były wtedy z czekoladą i dżemem czereśniowym ......a dziś mam z czekoladą i dżemikami : czereśniowym , truskawkowym i powidłami sliwkowymi :p Quote
Selket Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a):noooo były wtedy z czekoladą i dżemem czereśniowym ......a dziś mam z czekoladą i dżemikami : czereśniowym , truskawkowym i powidłami sliwkowymi :p Musi być pyszne:loveu::loveu::loveu: A jak siem robi takie pyszne nadzionko wielosmakowe? :oops: Ja nie wiem nawet jaki dżem mam:shake: Wyślę Iv niech coś upoluje w piwnicy ;) Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Selket napisał(a):Musi być pyszne:loveu::loveu::loveu: A jak siem robi takie pyszne nadzionko wielosmakowe? :oops: Ja nie wiem nawet jaki dżem mam:shake: Wyślę Iv niech coś upoluje w piwnicy ;) pakuje się takie nadzienie jakie się ma ;) byle było smaczne ...najlepiej wychodzi z marmoladą bo ona się nie wylewa ....ale najczęściej kupna marmolada jest niesmaczna :cool1:więc wolę nie ryzykować ;) Quote
Kiłi Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a):noooo były wtedy z czekoladą i dżemem czereśniowym ......a dziś mam z czekoladą i dżemikami : czereśniowym , truskawkowym i powidłami sliwkowymi :p No kurde no, przyszłam se do Klocka i się głodna zrobiłam:angryy: Ładnie to tak?:mad: Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 jonQuilla napisał(a):czyżbym miała deja vu? :) :razz::razz:....eeeee nic z tych rzeczy :grins: Kiłi napisał(a):No kurde no, przyszłam se do Klocka i się głodna zrobiłam:angryy: Ładnie to tak?:mad: no to ze złożeniem zażalenia musisz poczekać :pKlockowa w Englandzie i nie wiem czy ma dostępa do kompecka :razz::razz: Quote
BeaC Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 wiem ze wylecialaś.......więc Cię tylko tak popozdrawiam i spadam ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłła:diabloti: Quote
sota36 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Poleciala i echo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 Quote
Alicja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 noooo echo echo cho cho.......cho na chwilkę ;) Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Cho do Nas ...polepimy bawłanka .......... Quote
zuzolandia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 PYSZNEGO ENGLOWANIA:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 To ty jeszcze nie wróciłas:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):To ty jeszcze nie wróciłas:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ty tęsknisz, jak my? Bo jakoś nie wyglądasz, DIABLICO :diabloti: Quote
apple Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):A Ty tęsknisz, jak my? Bo jakoś nie wyglądasz, DIABLICO :diabloti: Ja? Ja czy tęsknię? No wiesz.......ja tęsknię NAJBARDZIEJ z was wszystkich:obrazic: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):Ja? Ja czy tęsknię? No wiesz.......ja tęsknię NAJBARDZIEJ z was wszystkich:obrazic: Nie wiem dlaczego, ale jakoś Ci nie wierzę :diabloti: Quote
apple Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):Nie wiem dlaczego, ale jakoś Ci nie wierzę :diabloti: To się Madzi zapytaj......ona Ci powie:p Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):To się Madzi zapytaj......ona Ci powie:p Tia, ale Madzi nie ma...... wygodnie? HEHE :diabloti: Quote
clockwork Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 HELL...OOOOOOOOO!!!!! :hand: nooo w koncu mam dostep do kompka.... masakra jak wszystkie chca siadac :mad: meldujem ze doleceni bylismy spoczko... choc....:roll: pare nocy wczesniej mialam sen o rozbitym samolocie.... :roll: na lotnisku okazalo sie ze lot opozniony.... w koncu jak my wsiedli do samolota- otwarlam gazete a tam... fota plonacego samolotu :crazyeye::placz:... potem okazalo sie ze MUS odlodzic samolot bo zamarzlo mu sie.... no i jak Pawel walnal haslo (nieswiadomy mojego snu) "to znak zeby wysiadac poki jeszcze mozemy" i "a co by bylo z Klockiem gdyby..." :placz:.... serio serio chcialam wysiadac.... a w czasie lotu narobilam w gacie :roll::oops:.. ale dolecielim... przywiezlismy angolasom ZIME i SNIEG :diabloti:.... niech maja cos z zycia :diabloti: tera ciepelko- w porownaniu z Polska of course:razz: na razie sie nie nudze :cool1: ale jeszcze 6 dni.... wiec jest szansa ze poznam miasto wzdluz i wszerz..... i umre z nudow :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to narazka....kolejka ;) NEXT PLEASE :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 clockwork napisał(a):HELL...OOOOOOOOO!!!!! :hand: nooo w koncu mam dostep do kompka.... masakra jak wszystkie chca siadac :mad: meldujem ze doleceni bylismy spoczko... choc....:roll: pare nocy wczesniej mialam sen o rozbitym samolocie.... :roll: na lotnisku okazalo sie ze lot opozniony.... w koncu jak my wsiedli do samolota- otwarlam gazete a tam... fota plonacego samolotu :crazyeye::placz:... potem okazalo sie ze MUS odlodzic samolot bo zamarzlo mu sie.... no i jak Pawel walnal haslo (nieswiadomy mojego snu) "to znak zeby wysiadac poki jeszcze mozemy" i "a co by bylo z Klockiem gdyby..." :placz:.... serio serio chcialam wysiadac.... a w czasie lotu narobilam w gacie :roll::oops:.. ale dolecielim... przywiezlismy angolasom ZIME i SNIEG :diabloti:.... niech maja cos z zycia :diabloti: tera ciepelko- w porownaniu z Polska of course:razz: na razie sie nie nudze :cool1: ale jeszcze 6 dni.... wiec jest szansa ze poznam miasto wzdluz i wszerz..... i umre z nudow :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to narazka....kolejka ;) NEXT PLEASE :evil_lol::evil_lol: MADZIALENA!!! Witaski!! Jak to dobrze, że Angole też mają komputery z internetem :) Quote
clockwork Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):MADZIALENA!!! Witaski!! Jak to dobrze, że Angole też mają komputery z internetem :) HA! malo tego.... nawet im to dziala :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts