Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)żeby nie było że nikt tu nie zagląda:evil_lol: Klocuś -dusiciel ciotek ;)Klocuś -bawiciel :loveu:Portrecik Alu taki troszku duzy ten Twoj wielbiciel.....ale coz to znaczy mocne , meskie ramie.....:diabloti: Quote
e.v.a Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sępiące Psy Mordercy:loveu: :lol: jaka wiewiórka :grin: buahahahahah jaki czarny nochalek :loveu: Quote
Vogue Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witajcie kochani!! :placz::placz:Nie mam czasu na dogo, a tu takie piekne zdjecia i spotkania:placz: Klocuszek cudny czarnuszek:loveu: Trzymajcie sie Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 dealer napisał(a):ojejku:multi: jakie to pozyteczne zwierzatko taki legwanik:loveu: evaxon napisał(a):wkoncu swieta sie zblizaja chcial pomuc w porzadkach :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jutro mamy potrawkę z legwanka:diabloti: Pysia napisał(a):Dawaj go do mnie ;) Potrzebuję pomocy zeby kupić nowe :evil_lol: Jakby zmienił to miałabym powód gotowy :diabloti: zmiana planów... legwan zachowany przy życiu, bo go toffam :loveu: dzis ma otwarta szybę terrarium, niech sobie wyłazi jak chce, ale drogą normalną a nie jak kominiarz przez dach :diabloti:.... chyba spotkanko z dogociółkami mnie nastawiło jakoś przyjaźnie do świata-:hmmmm: jakas życzliwość we mni i takie dobro... :Rose: taki dzień miłości dla zwierząt- przejdzie mi jak wróce i zobacze co zbroił leg :diabloti: PIKA napisał(a)::hmmmm: tyo jak on go naprawil, ze trza formata strzelić? :hmmmm: bo on wymieniał zasilacz, ale kompek wymaga formata, bo sie wszystko pochrzaniło mu w czaszce...(kompkowi, nie doktorowi):angryy: Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)żeby nie było że nikt tu nie zagląda:evil_lol: Klocuś -dusiciel ciotek ;)Klocuś -bawiciel :loveu:Portrecik OOOOO ALA!!!! kope lat!!!!!! dzieki za fotki,ja juz nie musze wrzucać :eviltong: dealer napisał(a):no i co ja mam powiedziec? ze ci on sliczny taki czarny i blyszczacy i w ogole mordusie ma kochana....dosc naslodzilam??:evil_lol: sam cukier... na przemian z wazeliną... Klocuś dziękuje za dobre słowa - tez Was kkkocha :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sępiące Psy Mordercy:loveu: ;)Klocuś przyprowadził sobie laskę:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wujcio dał się zahipnotyzować i bawił się z mordulcami tjaaaa... mordercy pełną gębą... musieliśmy chronić nasze psy, żeby im sie krzywda nie stała :lol: Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Alu taki troszku duzy ten Twoj wielbiciel.....ale coz to znaczy mocne , meskie ramie.....:diabloti: eno... Pawcio wcale nie jest taki duży :diabloti:.... taki zwykły chłop - standartowy :eviltong: evaxon napisał(a)::lol: jaka wiewiórka :grin: buahahahahah NIE WIEWIÓRA INO KOT :mad: wiewióro ty.... :angryy: jaki czarny nochalek :loveu: diobelski :diabloti: paula_z napisał(a): Przecudne te morderce :loveu: shirrrapeira napisał(a):Oj cudowne te morderce. tjaaa... mamy straty w ludziach po spotkaniu- niektórym brakuje rąk, innym palców... mi brakuje móżdżgu.... ale wyjde z tego :cool3: Vogue napisał(a):Witajcie kochani!! :placz::placz:Nie mam czasu na dogo, a tu takie piekne zdjecia i spotkania:placz: Klocuszek cudny czarnuszek:loveu: Trzymajcie sie :crazyeye::crazyeye: jak można nie mieć czasu na dogo??? :crazyeye::crazyeye: matko... współczuwam... :mdleje: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 clockwork napisał(a):eno... Pawcio wcale nie jest taki duży :diabloti:.... taki zwykły chłop - standartowy :eviltong: nie o Pawciu przecia pisałam....ino o tym duzej postury zwierzeciu o czarnym umaszczeniu....:diabloti: diobelski :diabloti: :mdleje: dzien dobry sie z pania..... Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):dzien dobry sie z pania..... dzień dobry sie z Paniunią :multi: aaa... pisałaś że duży ten wielbiciel Ali.... i to mnie zmyliło... myślałam że o Pawciu:p a ty o psie ;) :eviltong: maleństwo... standard (wśród koni :p) Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 nie bede taka... podziele sie fotami z łikendowego dogo spotkania ;) a co.... a więc od początku... Luśka jak zobaczyła Klocuszka... zachowała sie jak rasowa :roll: rasistka ... i niczym KuKluxKlan-rzuciła sie na czarnucha pełna nienawiści i agresji ;)... ale... czarnuszek ujął ją swym wdziękiem osobistym :loveu: więc Lusia zaniechała swoich rasistowskich uprzedzeń i było tak -> patole :p niezidentyfikowany obiekt :cool3: 2 morderce i kot. :wolfie:... chyba kot :hmmmm: bo Beowa córa Zuzia robiła tak.... miał, miał... jedziemy?? miał.... chodź już... :evil_lol: krówka na pastwisku- zeżarł całą trawe :p dawaj to stara.... bo jak nie :mad: to zobacz co cie czeka... ostatnia fota Cezara Ozzulińskiego- z kompletem rąk :evil_lol: i przynudzająca Alicja :sleep: :evil_lol: i pyszny serniczek :loveu: Quote
PIKA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cześć Klockowa masz Was w ulubionych :loveu: Fajne pieski :loveu: To Twoje ? A z jakiej są hodwoli ? :loveu: A tak w ogóle to ja przyszlam zobaczyć zdjęcie wytrymowanego legwana :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 PIKA napisał(a):Cześć Klockowa masz Was w ulubionych :loveu: Fajne pieski :loveu: To Twoje ? A z jakiej są hodwoli ? :loveu: A tak w ogóle to ja przyszlam zobaczyć zdjęcie wytrymowanego legwana :evil_lol: cześć Pika!!! mam was w ulubionych... jakie zdjęcie?? jak wstawie to wyśle ci esemesa :diabloti: pieski moje ale nie pamiętam z jakiej hodowli :oops: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 clockwork napisał(a):cześć Pika!!! mam was w ulubionych... jakie zdjęcie?? jak wstawie to wyśle ci esemesa :diabloti: pieski moje ale nie pamiętam z jakiej hodowli :oops::cool3:no masz to nie wiesz z jakiej hodoffli:mad:.........nawet do fot nie wytrymowałaś .... A te nudziare to trza było wytrymować bo jakaś taka nieużyta :diabloti: Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:no masz to nie wiesz z jakiej hodoffli:mad:.........nawet do fot nie wytrymowałaś .... A te nudziare to trza było wytrymować bo jakaś taka nieużyta :diabloti: no nie wiem... :oops: nie pamiętam.... i jak kupowaliśmy psa mówiono nam że to łest bedzie :mad: wytrymowałam Legwana na łysej ;) nudziara jest wpożo.... pies ją pokochał. :loveu: i tego pana bez ręki też :p Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 clockwork napisał(a): nudziara jest wpożo.... pies ją pokochał. :loveu: i tego pana bez ręki też :p;)ona go chyba też :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)ona go chyba też :loveu::loveu::loveu::loveu: przekaże panu psu- będzie mu miło Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 clockwork napisał(a):przekaże panu psu- będzie mu miło ;)a psu tez przekaż:loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kolcusiowa mam nadzieje że teraz Twoje serduszko się uraduje :loveu: prosiłaś bym wpadła więc jestem :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 łomatko zaraz sie zrzygam od tej słodkości :diabloti: Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)a psu tez przekaż:loveu::loveu::loveu: torba... przeca mówie.. pan pies bedzie poinformowany Vectra napisał(a):Kolcusiowa mam nadzieje że teraz Twoje serduszko się uraduje :loveu: prosiłaś bym wpadła więc jestem :loveu: :loveu: :diabloti: szkoda że zdjęć nie widziałaś :mad: malawaszka napisał(a):łomatko zaraz sie zrzygam od tej słodkości :diabloti: ja też sie zwymiotuje , ino że chyba nie od słodkości :shake: Quote
malawaszka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 clockwork napisał(a): ja też sie zwymiotuje , ino że chyba nie od słodkości :shake: jesteś w ciąży :loveu::multi::multi::multi: ahh jak cudownie!!! będzie mały nowy dogomaniak :multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 malawaszka napisał(a):jesteś w ciąży :loveu::multi::multi::multi: ahh jak cudownie!!! będzie mały nowy dogomaniak :multi::loveu::crazyeye:no patrz ....to stąd taka impra była:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 malawaszka napisał(a):jesteś w ciąży :loveu::multi::multi::multi: ahh jak cudownie!!! będzie mały nowy dogomaniak :multi::loveu: gupia.... :stupid: czy ja wyglądam na kogoś kto se komplikuje życie... Quote
Recommended Posts