e.v.a Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Alicja']:roll:.... 3 STARS .....:roflt: http://images6.fotosik.pl/329/21e23d285107aee2.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc wamm:loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 przyszłam na koncertowe zdjęcia :cool3::cool3: wszyscy uśmichnięci więc musiało być bardzo fajnie :multi: Quote
malawaszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 nie umiem zrobić zdjęcia ważki :placz: Quote
BoJa2 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Alicja']:roll:.... 3 STARS .....:roflt: http://images6.fotosik.pl/329/21e23d285107aee2.jpg :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Ta cze -cia to Ja:megagrin::B-fly: Quote
Alicja Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 malawaszka napisał(a):nie umiem zrobić zdjęcia ważki :placz: :cool1:no jak nie umiesz ....robisz pstryk pstryk pstryk i masz ważkę :roll:....a J. też nie potrafi :razz::razz:...no chyba że bojasz że co inszego by focił ;):evil_lol: Klocusiowa ...dałam u mła Twojej produkcji fotaski ;) Quote
malawaszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Alicja napisał(a)::cool1:no jak nie umiesz ....robisz pstryk pstryk pstryk i masz ważkę :roll:....a J. też nie potrafi :razz::razz:...no chyba że bojasz że co inszego by focił ;):evil_lol: robiłam ja i robiła potem moja siostra - nosz masakra - nic się nie nadaje, a chcę zrobić wyraźną fotkę bo będę miała do Pawcia romansa chyba :hmmmm: ale jakem ja to sie waham :lol: ta najlepsza z tego co mi wysżło :oops: Quote
agbar Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Alicja napisał(a):.....śnieg za oknem ze co???:crazyeye: malawaszka napisał(a):nie umiem zrobić zdjęcia ważki :placz: :hmmmm: a wazki zima to chyba spiom?:diabloti:powinno byc latwo takiej spiacej:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 malawaszka napisał(a):robiłam ja i robiła potem moja siostra - nosz masakra - nic się nie nadaje, a chcę zrobić wyraźną fotkę bo będę miała do Pawcia romansa chyba :hmmmm: ale jakem ja to sie waham :lol: :razz::razz:że niby co że scesz Pawcia podrywać :mad: pewnie chcesz drugą co by się ten tego qmplowały :grins:...mam na fotasku ...sces :p CZEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :loveu: :multi: Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To ja przybywam......buziolki zostawiam Quote
clockwork Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 ELO!!!! no to chciałam powiedzieć PA! zara sobie jade do Englanda :cool1: HA! buziaczkuje WAS .... see U later :evil_lol::evil_lol: szprechenzi po niemiecku?? naturliś owszem :eviltong::eviltong: PA! :hand: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 clockwork napisał(a):ELO!!!! no to chciałam powiedzieć PA! zara sobie jade do Englanda :cool1: HA! buziaczkuje WAS .... see U later :evil_lol::evil_lol: szprechenzi po niemiecku?? naturliś owszem :eviltong::eviltong: PA! :hand: Noooooo! To widzę że lingwista nam się tu objawiła:multi::evil_lol: bezpiecznej podróży;) Quote
Alicja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 clockwork napisał(a):ELO!!!! no to chciałam powiedzieć PA! zara sobie jade do Englanda :cool1: HA! buziaczkuje WAS .... see U later :evil_lol::evil_lol: szprechenzi po niemiecku?? naturliś owszem :eviltong::eviltong: PA! :hand: wracaj szybko ....wiadomo ...będziemy tęsknić wysokich lotów .......... Quote
Selket Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 O masz.........:placz::placz::placz: Żem się spóźniła:placz::placz::placz: Baw się dobrze Madż :grins: :grins: Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 To powiem tylko , że dolecieli całe i zdrowe :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 a o moim zdjęciu to nic nie napisała :obrazic: baw się dobrze :eviltong: Quote
lolka75 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 o Madz:loveu::multi:...to tera masz do mnie blizej niz dalej:multi: przyjedz:cool3::multi::loveu: Quote
jbk Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Się masz dobrze Klocusiowa, tam jest cieplej, niż tu... Quote
Recommended Posts