Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ja też nie wiem :hmmmm:

wow!! mieszałaś tym sprzęcikiem? :cool3:

nie mów , ze nie wiesz ....:evil_lol::evil_lol: pewnie jak mieszałoposty to i napisało u mnie że Madzia robiła :evil_lol::evil_lol: albo i nie :roll:

A potem Pawcio nam zrobił 3 STAR"s :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']na zapleczu to my u nas byli :evil_lol::evil_lol:.... a że chłopaki zabawowe to potwierdzam ;)

Wróciłam se z pracy ......:hand:.....szefowa przeżyła :grins:

Zademonstrujcie fotki z zaplecza ;) Będzie fajowo ;)

Posted

[quote name='Alicja']na zapleczu to my u nas byli :evil_lol::evil_lol:.... a że chłopaki zabawowe to potwierdzam ;)

Zaś te skakuny skaczące................................. :angryy:

Posted

[quote name='jbk']Ha ha ha :) Na Woodstocku byłam, ale i tak ich nie słyszałam, za to bawiliśmy się na zapleczu, że tak powiem ;) Posłucham w domu, bo w biurze dźwięku nie mam na kompie ;)

na zapleczu to my u nas byli :evil_lol::evil_lol:.... a że chłopaki zabawowe to potwierdzam ;)

Posted

[quote name='Alicja']było ciemno ....daleko ...... i dźwiękowiec ładował paluchi w obiektywa :evil_lol::evil_lol:

:hand: cze :calus:

aaaaaa nooo.... co chciałam pstryknąć fote to ON mi paluchi wsadzał :roll::oops::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']no i po głowie... bo znasz 3 z tych trzech... JA, ALA iiiii........:razz::razz:..DULCZYŃSKA :eviltong::eviltong:[/quote]Kto? Nie znam......mówię ze znam dwie:roll:

Posted

[quote name='apple'][quote name='clockwork']no i po głowie... bo znasz 3 z tych trzech... JA, ALA iiiii........:razz::razz:..DULCZYŃSKA :eviltong::eviltong:[/quote]Kto? Nie znam......mówię ze znam dwie:roll:

BoJa od DULKI... dogomaniaczka.... :eviltong::eviltong: ale tak rzadko bywa na dogo.... jak ja.... więc już zapomnieliście :roll::roll::oops:

[quote name='jbk']Ale fajne fotaski, jak Ty to zrobiłaś?? Jakie ustawienia w aparacie?

:hmmmm: nie pamniętam :diabloti: ISO 1600 na pewno a reszta.... metodą prób i błędów :cool1: z naciskiem na ..... BŁĘDÓW:evil_lol:

cze LALUNIE!!!! :loveu::loveu: