Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='malawaszka']ja też nie wiem :hmmmm: wow!! mieszałaś tym sprzęcikiem? :cool3: nie mów , ze nie wiesz ....:evil_lol::evil_lol: pewnie jak mieszałoposty to i napisało u mnie że Madzia robiła :evil_lol::evil_lol: albo i nie :roll: A potem Pawcio nam zrobił 3 STAR"s :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Quote
basia2202 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 osz skubany, w mordę jeża! :mad: kolorowy wpierdziela czarnemu prowiancik :cool3: http://images6.fotosik.pl/328/974bf8ec972be492.jpg buziaki Klocusiowa! :multi: Quote
apple Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Hmmmmmmm chciałam powiedzieć że już wiem dlaczego mnie tak poliki w weekend piekły:diabloti: Cześć Madź:loveu:...znowu Cię nie ma:roll: ale za to foty som:grins: :thumbs:- to sie nazywa "przystosowanie do nowych warunków":evil_lol: http://images6.fotosik.pl/328/d6bccf9afcbc37b4.jpg Quote
jbk Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Alicja']fajne bo Nasze :pokoliczne posłuchaj ;) YouTube - Broadcast Yourself. YouTube - CARRANTUOHILL - Przystanek Woodstock 2007 YouTube - Koncert Carrantuohill w Chrzanowie Ha ha ha :) Na Woodstocku byłam, ale i tak ich nie słyszałam, za to bawiliśmy się na zapleczu, że tak powiem ;) Posłucham w domu, bo w biurze dźwięku nie mam na kompie ;) Quote
jbk Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='clockwork']nie wiem skąd wiesz że mam :hmmmm: Jakżebyś mogła nie mieć? Quote
jbk Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Alicja']na zapleczu to my u nas byli :evil_lol::evil_lol:.... a że chłopaki zabawowe to potwierdzam ;) Wróciłam se z pracy ......:hand:.....szefowa przeżyła :grins: Zademonstrujcie fotki z zaplecza ;) Będzie fajowo ;) Quote
jbk Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Alicja']na zapleczu to my u nas byli :evil_lol::evil_lol:.... a że chłopaki zabawowe to potwierdzam ;) Wróciłam se z pracy ......:hand:.....szefowa przeżyła :grins: Zaś te skakuny skaczące................................. :angryy: Quote
Alicja Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='jbk']Ha ha ha :) Na Woodstocku byłam, ale i tak ich nie słyszałam, za to bawiliśmy się na zapleczu, że tak powiem ;) Posłucham w domu, bo w biurze dźwięku nie mam na kompie ;) na zapleczu to my u nas byli :evil_lol::evil_lol:.... a że chłopaki zabawowe to potwierdzam ;) Wróciłam se z pracy ......:hand:.....szefowa przeżyła :grins: Quote
Alicja Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='jbk']Zademonstrujcie fotki z zaplecza ;) Będzie fajowo ;) ścisłe i tajne :evil_lol: i objęte prawami autorskimi Madzialeny i Pawcia ;) Quote
Alicja Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Fotogaleria > Koncerty > Carrantuohill w Domu Kultury w Boguszowicach tutaj na focie 14 jest Pan C. ,kawałek Qby , Pawcio , Madzia za aparatem i ja ukryta za dźwiękowcem ...poza tym Dulczyński i ich latorośl ;).... gwiazdowali my:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 jeszcze kilka fotecek z koncerta.... było ciemno i daleko :roll::roll:;) Quote
clockwork Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 czy... lalunie :cool1::eviltong: jak bum cyk cyk że nie piłyśmy :razz: znaczy nie wiem ja one... ja prowadziłam :grins: i na zapleczu :diabloti: Quote
Alicja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 było ciemno ....daleko ...... i dźwiękowiec ładował paluchi w obiektywa :evil_lol::evil_lol: :hand: cze :calus: Quote
apple Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Chyba skądś znam dwie z tych trzech:roll: ale głowy sobie nie dam uciać:evil_lol:http://images6.fotosik.pl/329/21e23d285107aee2.jpg Quote
clockwork Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='Alicja']było ciemno ....daleko ...... i dźwiękowiec ładował paluchi w obiektywa :evil_lol::evil_lol: :hand: cze :calus: aaaaaa nooo.... co chciałam pstryknąć fote to ON mi paluchi wsadzał :roll::oops::diabloti: Quote
clockwork Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='apple']Chyba skądś znam dwie z tych trzech:roll: ale głowy sobie nie dam uciać:evil_lol:http://images6.fotosik.pl/329/21e23d285107aee2.jpg no i po głowie... bo znasz 3 z tych trzech... JA, ALA iiiii........:razz::razz:..DULCZYŃSKA :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='clockwork']no i po głowie... bo znasz 3 z tych trzech... JA, ALA iiiii........:razz::razz:..DULCZYŃSKA :eviltong::eviltong:[/quote]Kto? Nie znam......mówię ze znam dwie:roll: Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ale fajne fotaski, jak Ty to zrobiłaś?? Jakie ustawienia w aparacie? Quote
clockwork Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='apple'][quote name='clockwork']no i po głowie... bo znasz 3 z tych trzech... JA, ALA iiiii........:razz::razz:..DULCZYŃSKA :eviltong::eviltong:[/quote]Kto? Nie znam......mówię ze znam dwie:roll: BoJa od DULKI... dogomaniaczka.... :eviltong::eviltong: ale tak rzadko bywa na dogo.... jak ja.... więc już zapomnieliście :roll::roll::oops: [quote name='jbk']Ale fajne fotaski, jak Ty to zrobiłaś?? Jakie ustawienia w aparacie? :hmmmm: nie pamniętam :diabloti: ISO 1600 na pewno a reszta.... metodą prób i błędów :cool1: z naciskiem na ..... BŁĘDÓW:evil_lol: cze LALUNIE!!!! :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 :roll:.... 3 STARS .....:roflt: http://images6.fotosik.pl/329/21e23d285107aee2.jpg Quote
emdziolek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Cześć NIEBIESKA dzioUszko:diabloti: Stęskniłam się za Tobą Madzialenko:loveu: a ty chyba o nas zupełnie zapomniłaś:-( a u nas tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle nowości:razz: Quote
Recommended Posts