agbar Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Madziunia.....:loveu: To ja ci wyznam cos w tajemnicy...reszta niech nie czyta:diabloti: My sie eduukujemy w tym temacie juz 9 miesiecy i na razie bez widocznych efektow...Dolkow zaliczylam juz tyle ze ciezko zliczyc...oboje jestesmy przebadani,niby wszystko ok a efektow brak....Ostatnio nasza kochana Alicja wyciagnela mnie z leja po bombie..:loveu:Juz myslalam ze w tym cyklu sie udalo bo wszystko na to wskazywalo ale ..chyba jednak nie:shake:Trzymam za Was kciuki,nawet nie wiesz jak bardzo....Dbajcie o siebie o kochani i starajcie sie bo fakt faktem przyjemne te starania sa:razz: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 O Madziuniu :glaszcze: :calus: Jak to jest, że jak człowiek chce, to nie wychodzi, a jak nie chce, to pstryk i bęc? Ja takiego właśnie pstryka miałam 14 lat temu, gdyby nie on, to pewnie do dziś nie byłabym mamusią. W każdym razie jestem z Tobą :)) Trzymam kciuki i w ogóle :)) Będzie dobrze :)) Zobaczysz kochana :)) Quote
Patka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Moja droga nie spiesz sie ja właśnie ledwo pisze, bo Polka mi asystuje :) co ma być to będzie i szybciej niż myślisz ale tu naszych historii Ci opowiadać nie będę :evil_lol: powodzenia :cool3: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Madzia na pewno się uda następnym razem :) to tak jak moja siostra, też pierwsze dziecko poroniła bardzo szybko a teraz urodziła zdrową i śliczną córeczkę :) trzymaj się cieplutko i samych pozytywnych myśli :calus: Quote
lolka75 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ja juz raz pisalam..... ale skasowalam:shake: nie wytrzymam i napisze jeszcze raz. moj doktor pipolog mi powiedzial (jak sie staralam o Eryka) ze z 6 zaplodnionych jajeczek przezywa jedno. Trzeba probowac i probowac:multi:. Ja sie staralam o dzidziusia ponad 7 miesiecy, az lekarz mi powiedzial zebysmy przestali robic dziecko a zaczeli cieszyc sie seksem:roll:. No i moja uciecha ma juz 8 lat a Ty sloneczko powinnas sie wzmocnic. Witaminki i kwas foliowy. I spacerki i relaks. Ale niech Pawcie nie wazy sie Cie wieszac za nogi na haku jak Konopielke z filmu:evil_lol: nie chcialam sie wymadrzac:shake:.... jak przesadzilam to mnie kopnij:oops: Quote
malawaszka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 lolka75 napisał(a):az lekarz mi powiedzial zebysmy przestali robic dziecko a zaczeli cieszyc sie seksem AMENT!!!! ;) moja siostra tam miała - jak się bardzo starali to nic z tego nie było, a jak przestali się starać to od razu Czarcie Kopytko sie pojawiło :evil_lol: Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Madzia:loveu:..............coz ja mogę powiedzieć...te mUndrale już wszystko powiedziały;) Cieszcie się sobą, kochajcie, dbaj o siebie a bedzie ok...na pewno.....ja to wiem....w końcu bądź co bądź jestem WSZECHWIEDZACA:B-fly: (taka krąży opinia, nie wiedzieć czemu:roll::evil_lol:) Poza tym to święta prawda z tymi poronieniami u kobiet......mnóstwo kobiet roni wczesne ciąże i nawet nie sa tego świadome..........Ja tam za wasze EDUKOWANIE trzymama mocno kciukaski:thumbs: i przesyłam mnóstwo pozytywne energii...na przyszłość;) P.S. Ale wpadnij tak chociaz od czasu do czasu......chociaz na momencik...noooooo:roll: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884 Quote
Selket Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Klocusiowa Słońce:loveu::loveu::loveu: Łone już wszystko powiedziały a ja potwierdzam:loveu: A teraz macie ładnie edukować dla samej edukacji, a wyniki tego będą potem :grins: :grins: Quote
Alicja Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 :multi::multi:jak się wyedukujecie ;) to ja Wam mogę podpisać świadectwo ;) ten skrawek edukacji jest mi jakiś taki milszy ;)niż moja zawodowa edukacja :roll::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 kochane jesteście ale ja naprawde nie chciałam współczucia.... serio serio... chciałam ino zauważyć że życie czasem bywa okrutne, w najmniej spodziewanym momencie... wiem że nie ino ja przeżywam takie rozterki.... więc i ja trzymam kciuki za TE które mają, miały lub będą mieć taką sytuację eeeee... nie piszcie o sexie... moja mama to czyta... a nie wie że ja już nie dziewica [quote name='Alicja']Bereczek wczesno-porOnnie :roll: JAPKOWA!!!!! chooooo...... jestem.... Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 :mad::mad::mad:tak BYŁO i JEST Bereczek wczesno-porAnnie DZIEWICA ......ja też jestem :grins: a nie ino Dżapkowa :obrazic: Quote
Selket Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Alicja'] ......ja też jestem :grins: a nie ino Dżapkowa :obrazic: Ja też jestem:multi::multi::multi:A nie tylko Dżapkowa :obrazic: :obrazic: Masz rację Alu ja też tak zrobię:diabloti: Quote
apple Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='clockwork'] JAPKOWA!!!!! chooooo...... jestem.... Usłyszałam Cię:sweetCyb: Jestem:sweetCyb: Quote
apple Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ......ja też jestem :grins: a nie ino Dżapkowa :obrazic: [quote name='Selket']Ja też jestem:multi::multi::multi:A nie tylko Dżapkowa :obrazic: :obrazic: Zazdrośnice:evil_lol: Quote
clockwork Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 no cieszkam że WY tu są.... ale japkowa ryczy że jak łuna jezd to mie ni ma :evil_lol::evil_lol: TADAM!!!!!! Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='clockwork']no cieszkam że WY tu są.... ale japkowa ryczy że jak łuna jezd to mie ni ma :evil_lol::evil_lol: TADAM!!!!!! [quote name='jbk']Wszystkie tu ciągle przesiadujemy ;) noooo :grins:....a dżapkowa największa to ją i widać i słychać :roll:....:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 noooooo japkowa taaaaaaa..... :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Alicja'] noooo :grins:....a dżapkowa największa to ją i widać i słychać :roll:....:evil_lol::evil_lol: No co, lubi dziewczę duże literki ;) Quote
Recommended Posts