Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Madziunia.....:loveu:
To ja ci wyznam cos w tajemnicy...reszta niech nie czyta:diabloti:
My sie eduukujemy w tym temacie juz 9 miesiecy i na razie bez widocznych efektow...Dolkow zaliczylam juz tyle ze ciezko zliczyc...oboje jestesmy przebadani,niby wszystko ok a efektow brak....Ostatnio nasza kochana Alicja wyciagnela mnie z leja po bombie..:loveu:Juz myslalam ze w tym cyklu sie udalo bo wszystko na to wskazywalo ale ..chyba jednak nie:shake:Trzymam za Was kciuki,nawet nie wiesz jak bardzo....Dbajcie o siebie o kochani i starajcie sie bo fakt faktem przyjemne te starania sa:razz:

Posted

O Madziuniu :glaszcze: :calus:

Jak to jest, że jak człowiek chce, to nie wychodzi, a jak nie chce, to pstryk i bęc? Ja takiego właśnie pstryka miałam 14 lat temu, gdyby nie on, to pewnie do dziś nie byłabym mamusią.

W każdym razie jestem z Tobą :)) Trzymam kciuki i w ogóle :)) Będzie dobrze :)) Zobaczysz kochana :))

Posted

Moja droga nie spiesz sie ja właśnie ledwo pisze, bo Polka mi asystuje :) co ma być to będzie i szybciej niż myślisz ale tu naszych historii Ci opowiadać nie będę :evil_lol:

powodzenia :cool3:

Posted

Madzia na pewno się uda następnym razem :)

to tak jak moja siostra, też pierwsze dziecko poroniła bardzo szybko a teraz urodziła zdrową i śliczną córeczkę :)

trzymaj się cieplutko i samych pozytywnych myśli :calus:

Posted

ja juz raz pisalam..... ale skasowalam:shake:
nie wytrzymam i napisze jeszcze raz.
moj doktor pipolog mi powiedzial (jak sie staralam o Eryka) ze z 6 zaplodnionych jajeczek przezywa jedno. Trzeba probowac i probowac:multi:. Ja sie staralam o dzidziusia ponad 7 miesiecy, az lekarz mi powiedzial zebysmy przestali robic dziecko a zaczeli cieszyc sie seksem:roll:. No i moja uciecha ma juz 8 lat
a Ty sloneczko powinnas sie wzmocnic. Witaminki i kwas foliowy. I spacerki i relaks. Ale niech Pawcie nie wazy sie Cie wieszac za nogi na haku jak Konopielke z filmu:evil_lol:

nie chcialam sie wymadrzac:shake:.... jak przesadzilam to mnie kopnij:oops:

Posted

lolka75 napisał(a):
az lekarz mi powiedzial zebysmy przestali robic dziecko a zaczeli cieszyc sie seksem

AMENT!!!! ;) moja siostra tam miała - jak się bardzo starali to nic z tego nie było, a jak przestali się starać to od razu Czarcie Kopytko sie pojawiło :evil_lol:

Posted

Madzia:loveu:..............coz ja mogę powiedzieć...te mUndrale już wszystko powiedziały;)

Cieszcie się sobą, kochajcie, dbaj o siebie a bedzie ok...na pewno.....ja to wiem....w końcu bądź co bądź jestem WSZECHWIEDZACA:B-fly: (taka krąży opinia, nie wiedzieć czemu:roll::evil_lol:)

Poza tym to święta prawda z tymi poronieniami u kobiet......mnóstwo kobiet roni wczesne ciąże i nawet nie sa tego świadome..........Ja tam za wasze EDUKOWANIE trzymama mocno kciukaski:thumbs: i przesyłam mnóstwo pozytywne energii...na przyszłość;)

P.S. Ale wpadnij tak chociaz od czasu do czasu......chociaz na momencik...noooooo:roll:

Posted

Klocusiowa Słońce:loveu::loveu::loveu: Łone już wszystko powiedziały a ja potwierdzam:loveu: A teraz macie ładnie edukować dla samej edukacji, a wyniki tego będą potem :grins: :grins:

Posted

:multi::multi:jak się wyedukujecie ;) to ja Wam mogę podpisać świadectwo ;)

ten skrawek edukacji jest mi jakiś taki milszy ;)niż moja zawodowa edukacja :roll::evil_lol:

Posted

kochane jesteście

ale ja naprawde nie chciałam współczucia.... serio serio... chciałam ino zauważyć że życie czasem bywa okrutne, w najmniej spodziewanym momencie...

wiem że nie ino ja przeżywam takie rozterki.... więc i ja trzymam kciuki za TE które mają, miały lub będą mieć taką sytuację

eeeee... nie piszcie o sexie... moja mama to czyta... a nie wie że ja już nie dziewica

[quote name='Alicja']

Bereczek wczesno-porOnnie

:roll:

JAPKOWA!!!!!
chooooo...... jestem....

Posted

[quote name='Alicja']
......ja też jestem :grins: a nie ino Dżapkowa :obrazic:
Ja też jestem:multi::multi::multi:A nie tylko Dżapkowa :obrazic: :obrazic:

Masz rację Alu ja też tak zrobię:diabloti:

Posted

......ja też jestem :grins: a nie ino Dżapkowa :obrazic:

[quote name='Selket']Ja też jestem:multi::multi::multi:A nie tylko Dżapkowa :obrazic: :obrazic:

Zazdrośnice:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no cieszkam że WY tu są....
ale japkowa ryczy że jak łuna jezd to mie ni ma :evil_lol::evil_lol:

TADAM!!!!!!

[quote name='jbk']Wszystkie tu ciągle przesiadujemy ;)

noooo :grins:....a dżapkowa największa to ją i widać i słychać :roll:....:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
noooo :grins:....a dżapkowa największa to ją i widać i słychać :roll:....:evil_lol::evil_lol:

No co, lubi dziewczę duże literki ;)