halbina Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [FONT=Arial]Bereczek wczesno-porannie [/FONT] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 http://images6.fotosik.pl/324/3528b1bce62ad6c8.jpg - latawce dmuchawce pies :) Quote
jonQuilla Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [FONT=Georgia]co to za dramatyczne zdjecia :crazyeye::crazyeye: 1. butowanie psa http://images6.fotosik.pl/324/03cb2586c8b5c059.jpg 2. agresja na ringu http://images6.fotosik.pl/324/423257e4cb405346.jpg 3. pani z wózkiem stoi w oddali i kibicuje psu na którego postawiła kasę http://images6.fotosik.pl/324/d50f994328434a10.jpg troche skandal żeby takie zdjecia dawać na dogomanię no ale cóż ;) mnie tam się podobają :loveu: [/FONT] Quote
e.v.a Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 http://images6.fotosik.pl/324/3528b1bce62ad6c8.jpg achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja tez chce sie z nim tak porzucać liśćmi ..... Quote
Alicja Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='ice_t']hejeczka fajowa ta ostatnia fotorelacja:loveu: wrzucaj częsciej takie fajowe fotki :) [FONT=Arial]:mad::mad::mad:poprzednia się nie podobała :razz::razz:[/FONT] Quote
ice_t Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 hejeczka fajowa ta ostatnia fotorelacja:loveu: wrzucaj częsciej takie fajowe fotki :) Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [FONT=Century Gothic]Zagladam czy jesteś ale cie nie ma:shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zagladam czy jesteś ale cie nie ma:shake:[/FONT] [FONT=Arial]przeca była :p[/FONT] Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]przeca była :p[/FONT][FONT=Century Gothic]Ale za krótko:roll: i sprawdzam czy nie zrobiła ripleja:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale za krótko:roll: i sprawdzam czy nie zrobiła ripleja:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]po co reply .....najlepiej odpowiednia oprawa i wejście smoka ;)[/FONT] Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]po co reply .....najlepiej odpowiednia oprawa i wejście smoka ;)[/FONT][FONT=Century Gothic]No to moze być i wejście smoka tylko wtedy kiedy ja jestem a nie tak jak mnie nie ma:roll: [/FONT] Quote
Alicja Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to moze być i wejście smoka tylko wtedy kiedy ja jestem a nie tak jak mnie nie ma:roll: [/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: no to już musita siem dogadać :razz::razz: [/FONT] [FONT=Arial]FOTY NA WSTECZU ....MOJE I MADZIALENY :grins:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ciekawe czy Klocek jeszcze pamięta Dulkę:hmmmm: A tak w ogóle to CZEŚĆ Madzialeno;) Quote
Alicja Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='BoJa']Ciekawe czy Klocek jeszcze pamięta Dulkę:hmmmm: A tak w ogóle to CZEŚĆ Madzialeno;) :cool1: Klocek ....eeee pewnie nie :grins: ale Ozzy pamięta :p Quote
Alicja Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :hand: DOBEREK WAM żeby nie było że nikt się nie odzywa ;) będzie Madzialena to się odezwie :p Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Alicja']:hand: DOBEREK WAM żeby nie było że nikt się nie odzywa ;) będzie Madzialena to się odezwie :p Jak to dobrze, że jej przybytku pilnujesz :) Quote
lolka75 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 bo Alutka to wspaniala psiapsiolka:loveu: Czesc Madz:multi::loveu: Quote
clockwork Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 cze dziewuszki...:loveu::loveu::loveu: no dobrze... jestem Wam winna wyjaśnienie- dlaczego znikłam, bo Wy tu zaglądacie a ja udaję że nie czytam :oops: znikłam, zrezygnowałam z pomocy psom ponieważ oświecono mnie że pomoc osoby indywidualnej jest gówno warta, poza tym musiałam się odstresować, bo postanowiliśmy z Pawciem ... że czas na edukację w temacie życia w rodzinie :roll::oops: no i sie wyedukowaliśmy... w sobotę stwierdzono u mnie wczesną ciążę, widoczny był pęcherzyk ciążowy :multi: dziś miałam iść potwierdzić do weterynarza... tfu... pitologa, i chciałam się Wam pochwalić.... ale......................................... wczoraj w nocy wylądowałam w szpitalu :sad: niestety........... wczoraj już diagnozy zaciążenia nie potwierdzono ....... nie piszę Wam tego żeby się użalać, żebyście się litowały:shake:... tłumaczę się tylko dlaczego mnie nie ma, i jakiś czas nie będzie... muszę zadbać o siebie ....tym razem się nie udało, ale damy rade :razz::razz: podobno tak wczesne poronienia to praktycznie norma, wiele babek nawet nie wie, nie zdąży się zorientować że jest w ciąży :shake: a wczesne poronienie, czy tzw. ciąża biochemiczna przebiega praktycznie bezobjawowo... trzymajta kciuki..... KWM ! Quote
ice_t Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :loveu:clockwork napisał(a):cze dziewuszki...:loveu::loveu::loveu: no dobrze... jestem Wam winna wyjaśnienie- dlaczego znikłam, bo Wy tu zaglądacie a ja udaję że nie czytam :oops: znikłam, zrezygnowałam z pomocy psom ponieważ oświecono mnie że pomoc osoby indywidualnej jest gówno warta, poza tym musiałam się odstresować, bo postanowiliśmy z Pawciem ... że czas na edukację w temacie życia w rodzinie :roll::oops: no i sie wyedukowaliśmy... w sobotę stwierdzono u mnie wczesną ciążę, widoczny był pęcherzyk ciążowy :multi: dziś miałam iść potwierdzić do weterynarza... tfu... pitologa, i chciałam się Wam pochwalić.... ale......................................... wczoraj w nocy wylądowałam w szpitalu :sad: niestety........... wczoraj już diagnozy zaciążenia nie potwierdzono ....... nie piszę Wam tego żeby się użalać, żebyście się litowały:shake:... tłumaczę się tylko dlaczego mnie nie ma, i jakiś czas nie będzie... muszę zadbać o siebie ....tym razem się nie udało, ale damy rade :razz::razz: podobno tak wczesne poronienia to praktycznie norma, wiele babek nawet nie wie, nie zdąży się zorientować że jest w ciąży :shake: a wczesne poronienie, czy tzw. ciąża biochemiczna przebiega praktycznie bezobjawowo... trzymajta kciuki..... KWM ! no to edukuj się w temacie zycia w rodzinie :loveu: miłych prób Wam zyczę i trzymam kciuki żeby sie udało :lol: A co do pomocy zwierzakom TY jako jednostka i tak duzo robisz a w naszym świecie nie da się wszystkim dogodzic :) Quote
Alicja Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 BYŁAS :loveu::loveu: no to usz nie muszę milczeć ... ...bo ja taka gaduła a MUSIAŁAM :roll:...tyle , ze teraz to i Mi bardzo smutno z tego powodu:glaszcze:... zaświadczam , że ONE się edukują ;) a ta edukacja to całkiem fajna jest ....znam się na tym ....swego czasu też się wyedukawałam :roll::oops::grins: i będzie dobrze ... MUSI .....przeca Wasz Mały ;) ma na Mnie Ciocia wołać a nie Babcia :mad:Babć będzie miał 2 więc ;)...no i wiesz przecie że szporuję na prezent ;)...........:calus: i KWM :loveu: Quote
dog193 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Pieskom zawsze pomagac mozna:loveu: czy to jedostka czy cala organizacja;) No to sie postarajcie o dzieciaczka - my tu czekamy na szczesliwą wiadomosc:lol: Quote
zuzolandia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 no co jo czytom co jo czytom.......... Kolocusiowo Ty sie dziecko wypoczywej zero sztresa same przyjemnosci :loveu::loveu:....i czekom na pomyslne wiesci edukacyjne....:eviltong::eviltong: Moja edukacja niestety zakonczyła sie kilka lat do tyłu bez widocznych efektów :oops:.....ale za WAS trzymam kciukaski !!!!!!!! Koffom cie :loveu: Quote
Recommended Posts