Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]co to za dramatyczne zdjecia :crazyeye::crazyeye:
1. butowanie psa
http://images6.fotosik.pl/324/03cb2586c8b5c059.jpg

2. agresja na ringu
http://images6.fotosik.pl/324/423257e4cb405346.jpg

3. pani z wózkiem stoi w oddali i kibicuje psu na którego postawiła kasę
http://images6.fotosik.pl/324/d50f994328434a10.jpg

troche skandal żeby takie zdjecia dawać na dogomanię no ale cóż ;)
mnie tam się podobają :loveu:

[/FONT]

Posted

[quote name='ice_t']hejeczka fajowa ta ostatnia fotorelacja:loveu: wrzucaj częsciej takie fajowe fotki :)

[FONT=Arial]:mad::mad::mad:poprzednia się nie podobała :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale za krótko:roll: i sprawdzam czy nie zrobiła ripleja:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]po co reply .....najlepiej odpowiednia oprawa i wejście smoka ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]po co reply .....najlepiej odpowiednia oprawa i wejście smoka ;)[/FONT][FONT=Century Gothic]No to moze być i wejście smoka tylko wtedy kiedy ja jestem a nie tak jak mnie nie ma:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to moze być i wejście smoka tylko wtedy kiedy ja jestem a nie tak jak mnie nie ma:roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]:hmmmm: no to już musita siem dogadać :razz::razz:

[/FONT]

[FONT=Arial]FOTY NA WSTECZU ....MOJE I MADZIALENY :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='BoJa']Ciekawe czy Klocek jeszcze pamięta Dulkę:hmmmm:

A tak w ogóle to CZEŚĆ Madzialeno;)

:cool1: Klocek ....eeee pewnie nie :grins: ale Ozzy pamięta :p

Posted

[quote name='Alicja']:hand: DOBEREK WAM żeby nie było że nikt się nie odzywa ;) będzie Madzialena to się odezwie :p

Jak to dobrze, że jej przybytku pilnujesz :)

Posted

cze dziewuszki...:loveu::loveu::loveu:

no dobrze... jestem Wam winna wyjaśnienie- dlaczego znikłam, bo Wy tu zaglądacie a ja udaję że nie czytam :oops:

znikłam, zrezygnowałam z pomocy psom ponieważ oświecono mnie że pomoc osoby indywidualnej jest gówno warta,
poza tym musiałam się odstresować, bo postanowiliśmy z Pawciem ... że czas na edukację w temacie życia w rodzinie :roll::oops:
no i sie wyedukowaliśmy... w sobotę stwierdzono u mnie wczesną ciążę, widoczny był pęcherzyk ciążowy :multi: dziś miałam iść potwierdzić do weterynarza... tfu... pitologa, i chciałam się Wam pochwalić.... ale.........................................

wczoraj w nocy wylądowałam w szpitalu :sad: niestety........... wczoraj już diagnozy zaciążenia nie potwierdzono .......

nie piszę Wam tego żeby się użalać, żebyście się litowały:shake:... tłumaczę się tylko dlaczego mnie nie ma, i jakiś czas nie będzie... muszę zadbać o siebie ....tym razem się nie udało, ale damy rade :razz::razz:
podobno tak wczesne poronienia to praktycznie norma, wiele babek nawet nie wie, nie zdąży się zorientować że jest w ciąży :shake: a wczesne poronienie, czy tzw. ciąża biochemiczna przebiega praktycznie bezobjawowo...

trzymajta kciuki..... KWM !

Posted

:loveu:

clockwork napisał(a):
cze dziewuszki...:loveu::loveu::loveu:

no dobrze... jestem Wam winna wyjaśnienie- dlaczego znikłam, bo Wy tu zaglądacie a ja udaję że nie czytam :oops:

znikłam, zrezygnowałam z pomocy psom ponieważ oświecono mnie że pomoc osoby indywidualnej jest gówno warta,
poza tym musiałam się odstresować, bo postanowiliśmy z Pawciem ... że czas na edukację w temacie życia w rodzinie :roll::oops:
no i sie wyedukowaliśmy... w sobotę stwierdzono u mnie wczesną ciążę, widoczny był pęcherzyk ciążowy :multi: dziś miałam iść potwierdzić do weterynarza... tfu... pitologa, i chciałam się Wam pochwalić.... ale.........................................

wczoraj w nocy wylądowałam w szpitalu :sad: niestety........... wczoraj już diagnozy zaciążenia nie potwierdzono .......

nie piszę Wam tego żeby się użalać, żebyście się litowały:shake:... tłumaczę się tylko dlaczego mnie nie ma, i jakiś czas nie będzie... muszę zadbać o siebie ....tym razem się nie udało, ale damy rade :razz::razz:
podobno tak wczesne poronienia to praktycznie norma, wiele babek nawet nie wie, nie zdąży się zorientować że jest w ciąży :shake: a wczesne poronienie, czy tzw. ciąża biochemiczna przebiega praktycznie bezobjawowo...

trzymajta kciuki..... KWM !

no to edukuj się w temacie zycia w rodzinie :loveu: miłych prób Wam zyczę i trzymam kciuki żeby sie udało :lol:
A co do pomocy zwierzakom TY jako jednostka i tak duzo robisz a w naszym świecie nie da się wszystkim dogodzic :)

Posted

BYŁAS :loveu::loveu:

no to usz nie muszę milczeć ... ...bo ja taka gaduła a MUSIAŁAM :roll:...
tyle , ze teraz to i Mi bardzo smutno z tego powodu:glaszcze:... zaświadczam , że ONE się edukują ;) a ta edukacja to całkiem fajna jest ....znam się na tym ....swego czasu też się wyedukawałam :roll::oops::grins: i będzie dobrze ... MUSI .....przeca Wasz Mały ;) ma na Mnie Ciocia wołać a nie Babcia :mad:Babć będzie miał 2 więc ;)...no i wiesz przecie że szporuję na prezent ;)...........:calus: i KWM :loveu:

Posted

no co jo czytom co jo czytom..........
Kolocusiowo Ty sie dziecko wypoczywej zero sztresa same przyjemnosci :loveu::loveu:....i czekom na pomyslne wiesci edukacyjne....:eviltong::eviltong:
Moja edukacja niestety zakonczyła sie kilka lat do tyłu bez widocznych efektów :oops:.....ale za WAS trzymam kciukaski !!!!!!!!

Koffom cie :loveu: