jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 malawaszka napisał(a):to tak jak ja :lol: Tylko czekam, aż ktoś teraz powie, że powietrza też nie możemy pomacać.... :diabloti: Quote
lolka75 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 czesc Madziusia:loveu: Mikolaj istnieje:multi:... nie macalam.......... ale jesli nie istnieje to swiat mi sie zawali:shake: Quote
clockwork Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [FONT=Arial]:mdleje: co za perwercha.... chcecie macać duchy??? :crazyeye::crazyeye: a może jeszcze powiecie że św. Mikołaj też nie istnieje.... czy macałyście?? :razz: :grins: berczysław ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Arial]przyszłam pomacać Mikołaja :grins: Berczysław :loveu:......nareszcie zajrzałaś :multi::multi:[/FONT] Quote
ice_t Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dziewczyny nie wiem jak z duchami ale święty Mikołaj na pewno istnieje:loveu: Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='bonsai_88']A ja macałam Mikołaja... mam nawet zdjęcie jak mu na kolankach siedzę :multi: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja mam takie jak stoję obok :grins:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A ja macałam Mikołaja... mam nawet zdjęcie jak mu na kolankach siedzę :multi: Quote
jbk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 W Mikołaja wierzę święcie, siedzi właśnie obok mnie i zawsze dostaję taki prezent, jaki sobie wymarzyłam :) Quote
BeaC Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 przyszłam Madz zobaczyć co u ciebie i co??? duchów im się zachciewa:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 bonsai_88 napisał(a):A ja macałam Mikołaja... mam nawet zdjęcie jak mu na kolankach siedzę :multi: i kto tu kogo macał :evil_lol: Quote
Selket Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Alutka, jak Ty to robisz, że najpier są 3 kawałki serniczka, a potem cały serniczek? To zaprzeczacza teorii, że nie można zjeść ciastko i mieć ciastko:roll::shake: Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Selket']Alutka, jak Ty to robisz, że najpier są 3 kawałki serniczka, a potem cały serniczek? To zaprzeczacza teorii, że nie można zjeść ciastko i mieć ciastko:roll::shake: [FONT=Arial] to jest już inna teoria ...było ciastko ...nie ma ciastka :shake::evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Alicja napisał(a):to jest już inna teoria ...było ciastko ...nie ma ciastka :shake: Ale masz ciastko i masz 3 kawałki ciastka. Z tego wynika, że masz więcej niż samo ciastko, mimo że nie masz ciastka, które widać na zdjęciu, co jakoby świadczy, ze ciastko jest chociaż w sumie go nie ma, i są 3 kawałki ciastka od ciastka, którego już nie ma ale jeszcze jest mimo, że wszystko wskazuje na to, ze ono jeszcze gdzieś, bo jakby było inaczej to by go nie było a ono jest i ma 3 kawałki więcej niż samo siebie stanowi :niewiem: Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: dobra już nie pije :shake::lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Georgia]eeee :) popieprzyły mi się galerie ;) ale widzę że i tu na ciacho się załapałam :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [FONT=Century Gothic]Doberek :hand:[/FONT] Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [FONT=Century Gothic]Klockowa co to kurna ma być ja się pytam........wracaj!!!! [/FONT] [FONT=Century Gothic]:motz: [/FONT] Quote
Alicja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Klockowa co to kurna ma być ja się pytam........wracaj!!!! [/FONT] [FONT=Century Gothic]:motz: [/FONT] [FONT=Arial]:shake: nie pytaj ......ONA połknęła milczka :mad::mad::mad:[/FONT] Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake: nie pytaj ......ONA połknęła milczka :mad::mad::mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jak połknęła to znaczy że prędzej czy później się go pozbędzie ......drugą stroną:roll: znaczy sie wróci tak?:razz::multi: A dlaczemu ona tego jego połknęła?:hmmmm:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 O matko, a co to jest ten milczek? Każdy może go połknąć? Skąd się toto bierze? Ja się boję! Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']O matko, a co to jest ten milczek? Każdy może go połknąć? Skąd się toto bierze? Ja się boję! [FONT=Century Gothic]I jak sie przenosi? :roll:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I jak sie przenosi? :roll:[/FONT] Jak się go łyka, to chyba drogą kropelkową? Quote
Recommended Posts