Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]:mdleje: co za perwercha.... chcecie macać duchy??? :crazyeye::crazyeye:

a może jeszcze powiecie że św. Mikołaj też nie istnieje.... czy macałyście?? :razz:
:grins:

berczysław ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='bonsai_88']A ja macałam Mikołaja... mam nawet zdjęcie jak mu na kolankach siedzę :multi:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja mam takie jak stoję obok :grins:[/FONT]

Posted

Alutka, jak Ty to robisz, że najpier są 3 kawałki serniczka, a potem cały serniczek? To zaprzeczacza teorii, że nie można zjeść ciastko i mieć ciastko:roll::shake:

Posted

[quote name='Selket']Alutka, jak Ty to robisz, że najpier są 3 kawałki serniczka, a potem cały serniczek? To zaprzeczacza teorii, że nie można zjeść ciastko i mieć ciastko:roll::shake:

[FONT=Arial]
to jest już inna teoria ...było ciastko ...nie ma ciastka :shake::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
to jest już inna teoria ...było ciastko ...nie ma ciastka :shake:

Ale masz ciastko i masz 3 kawałki ciastka. Z tego wynika, że masz więcej niż samo ciastko, mimo że nie masz ciastka, które widać na zdjęciu, co jakoby świadczy, ze ciastko jest chociaż w sumie go nie ma, i są 3 kawałki ciastka od ciastka, którego już nie ma ale jeszcze jest mimo, że wszystko wskazuje na to, ze ono jeszcze gdzieś, bo jakby było inaczej to by go nie było a ono jest i ma 3 kawałki więcej niż samo siebie stanowi :niewiem:

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]Klockowa co to kurna ma być ja się pytam........wracaj!!!!
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]:motz:
[/FONT]

[FONT=Arial]:shake: nie pytaj ......ONA połknęła milczka :mad::mad::mad:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake: nie pytaj ......ONA połknęła milczka :mad::mad::mad:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Jak połknęła to znaczy że prędzej czy później się go pozbędzie ......drugą stroną:roll: znaczy sie wróci tak?:razz::multi:

A dlaczemu ona tego jego połknęła?:hmmmm:
[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']O matko, a co to jest ten milczek? Każdy może go połknąć? Skąd się toto bierze? Ja się boję!
[FONT=Century Gothic]I jak sie przenosi? :roll:[/FONT]