Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

nic nie rozumiem buuuuu jaka taka niekumata jezdem buuuuuu....no i nawet dzien dobry nie powiedzialam..nie dosc ze nie kumata to jeszcze chamowata....

:cool3:

Posted

[quote name='dealer']nic nie rozumiem buuuuu jaka taka niekumata jezdem buuuuuu....no i nawet dzien dobry nie powiedzialam..nie dosc ze nie kumata to jeszcze chamowata....

:cool3::crazyeye::crazyeye::crazyeye:co ty znów masz doła........

Klocusiowe ....wstawać;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:podobno od juterka pogoda ma być;)
no jest pogoda ... doopiata ale jest ;)

[quote name='agnes1']Mam nadzieje że nie, ale może co niektórych wiatrzysko porwało:crazyeye:
tjaaa... wyszłam wczoraj ze śmieciuchami i łeb mi chciało urwać :mad:, halny jakisik.... nie wrzuciłam śmieciuchów do kontenera bo bez nadbagażu furgałabym jak ptaszek.... :angryy:

[quote name='Samturia']KLOCKOWA I INNI MIESZKANCY J-BIA
WCZORAJ MOJEJ KOLEZANCE UCIEKL PIES WIEC JAKBYSCIE SPOTKALU BIEGAJACEGO MLODEGO BOKSERA TO DAJCIE ZNAC!
TEL. 663022395
oki... bede sie rozglądać... może go porwało :cool1:

[quote name='Vectra']złego diabli nie bierą :diabloti:
:evil_lol::evil_lol: dlatego wszystkie tu jesteśmy :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie groszek to Dilerka;)

ja nie mam dola ja mam zanizone poczucie wartosci wlasnej:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie groszek to Dilerka;)

przecież wiem :evil_lol: ja tak zapobiegawczo... żeby groszkowa nie smutkowała też :eviltong:

[quote name='dealer']ja nie mam dola ja mam zanizone poczucie wartosci wlasnej:razz:
witam w klubie :oops: też mam zaniżone poczucie TWOJEJ wartości :diabloti:

[quote name='evaxon']czesc Klocki:multi:

HELL o!!!! :evil_lol:

kompek mi dziś zachorował- przyjechał lekarz, reanimował, zrobił przeszczep czegoś tam...ufffffff.... KOMPEK URATOWANY!!!! :multi::multi::multi:bo już miałam czarne myśli... że... moje życie straciło sens... z Alą sie nawet pożegnałam :roll:

Posted

[quote name='clockwork']przecież wiem :evil_lol: ja tak zapobiegawczo... żeby groszkowa nie smutkowała też :eviltong:

witam w klubie :oops: też mam zaniżone poczucie TWOJEJ wartości :diabloti:

kompek mi dziś zachorował- przyjechał lekarz, reanimował, zrobił przeszczep czegoś tam...ufffffff.... KOMPEK URATOWANY!!!! :multi::multi::multi:bo już miałam czarne myśli... że... moje życie straciło sens... z Alą sie nawet pożegnałam :roll:

bardzo ci dziekuje moja droga ze jestes ze mna w tych trudnych dla mnie chwilach....

Posted

[quote name='clockwork']

...:crazyeye:WITAJ ........:multi::multi::multi:.........co by to było jakby nie istnieli lekarze od kompików:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...:crazyeye:WITAJ ........:multi::multi::multi:.........co by to było jakby nie istnieli lekarze od kompików:razz:
i kiedy ja nadrobie te pogaduchy od piątku wieczora do poniedziałku rana... MATKO!!!!! a w poniedziałek doktor przychodzi na kontrole i bedzie formata robił... kiedy ja to nadrobie :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork']i kiedy ja nadrobie te pogaduchy od piątku wieczora do poniedziałku rana... MATKO!!!!! a w poniedziałek doktor przychodzi na kontrole i bedzie formata robił... kiedy ja to nadrobie :placz::placz::placz::shake:oj marne szanse......mus wziąć nadgodziny;)

Posted

ooooooo :mdleje:!!! na ten przykład....
wchodze właśnie do Ozzulca... :onfire:a tam bagatela 7 stron do nadrobienia:x- na już... co bedzie do poniedziałku?? wtorku???:flaming:
mogłybyście sie zamknąć dziołchy na ten łikend??? proszę o wyrozumiałość
:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']TO JA LECE DO DOMU BO WŁAŚNIE DOSTAŁAM ESESMANKA OD PAWCIA...cytuje:
jestem juz w domu- legwan ci właśnie zmienia firanki ;)
WYPCHAM!!!!

ojejku:multi: jakie to pozyteczne zwierzatko taki legwanik:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']TO JA LECE DO DOMU BO WŁAŚNIE DOSTAŁAM ESESMANKA OD PAWCIA...cytuje:
WYPCHAM!!!!
wkoncu swieta sie zblizaja chcial pomuc w porzadkach :evil_lol:

Posted

WYPCHAM!!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jutro mamy potrawkę z legwanka:diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
TO JA LECE DO DOMU BO WŁAŚNIE DOSTAŁAM ESESMANKA OD PAWCIA...cytuje:
WYPCHAM!!!!

Dawaj go do mnie ;) Potrzebuję pomocy zeby kupić nowe :evil_lol: Jakby zmienił to miałabym powód gotowy :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
i kiedy ja nadrobie te pogaduchy od piątku wieczora do poniedziałku rana... MATKO!!!!! a w poniedziałek doktor przychodzi na kontrole i bedzie formata robił... kiedy ja to nadrobie :placz::placz::placz:

:hmmmm: tyo jak on go naprawil, ze trza formata strzelić? :hmmmm:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sępiące Psy Mordercy:loveu:

;)Klocuś przyprowadził sobie laskę:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wujcio dał się zahipnotyzować i bawił się z mordulcami