Samturia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 KLOCKOWA I INNI MIESZKANCY J-BIA WCZORAJ MOJEJ KOLEZANCE UCIEKL PIES WIEC JAKBYSCIE SPOTKALU BIEGAJACEGO MLODEGO BOKSERA TO DAJCIE ZNAC! TEL. 663022395 Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 agnes1 napisał(a):Mam nadzieje że nie, ale może co niektórych wiatrzysko porwało:crazyeye: złego diabli nie bierą :diabloti: Quote
Alicja Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Vectra']złego diabli nie bierą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o legwanie piszesz:eviltong: Melduję ,że prace zlecone wykonane;) Quote
agbar Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 nic nie rozumiem buuuuu jaka taka niekumata jezdem buuuuuu....no i nawet dzien dobry nie powiedzialam..nie dosc ze nie kumata to jeszcze chamowata.... :cool3: Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='dealer']nic nie rozumiem buuuuu jaka taka niekumata jezdem buuuuuu....no i nawet dzien dobry nie powiedzialam..nie dosc ze nie kumata to jeszcze chamowata.... :cool3::crazyeye::crazyeye::crazyeye:co ty znów masz doła........ Klocusiowe ....wstawać;) Quote
clockwork Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:podobno od juterka pogoda ma być;) no jest pogoda ... doopiata ale jest ;) [quote name='agnes1']Mam nadzieje że nie, ale może co niektórych wiatrzysko porwało:crazyeye: tjaaa... wyszłam wczoraj ze śmieciuchami i łeb mi chciało urwać :mad:, halny jakisik.... nie wrzuciłam śmieciuchów do kontenera bo bez nadbagażu furgałabym jak ptaszek.... :angryy: [quote name='Samturia']KLOCKOWA I INNI MIESZKANCY J-BIA WCZORAJ MOJEJ KOLEZANCE UCIEKL PIES WIEC JAKBYSCIE SPOTKALU BIEGAJACEGO MLODEGO BOKSERA TO DAJCIE ZNAC! TEL. 663022395 oki... bede sie rozglądać... może go porwało :cool1: [quote name='Vectra']złego diabli nie bierą :diabloti: :evil_lol::evil_lol: dlatego wszystkie tu jesteśmy :eviltong: Quote
clockwork Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:co ty znów masz doła........ Klocusiowe ....wstawać;) wstanięte.... groszku- nie miej doła :mad: Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='clockwork']wstanięte.... groszku- nie miej doła :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie groszek to Dilerka;) Quote
agbar Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie groszek to Dilerka;) ja nie mam dola ja mam zanizone poczucie wartosci wlasnej:razz: Quote
clockwork Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie groszek to Dilerka;) przecież wiem :evil_lol: ja tak zapobiegawczo... żeby groszkowa nie smutkowała też :eviltong: [quote name='dealer']ja nie mam dola ja mam zanizone poczucie wartosci wlasnej:razz: witam w klubie :oops: też mam zaniżone poczucie TWOJEJ wartości :diabloti: [quote name='evaxon']czesc Klocki:multi: HELL o!!!! :evil_lol: kompek mi dziś zachorował- przyjechał lekarz, reanimował, zrobił przeszczep czegoś tam...ufffffff.... KOMPEK URATOWANY!!!! :multi::multi::multi:bo już miałam czarne myśli... że... moje życie straciło sens... z Alą sie nawet pożegnałam :roll: Quote
agbar Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='clockwork']przecież wiem :evil_lol: ja tak zapobiegawczo... żeby groszkowa nie smutkowała też :eviltong: witam w klubie :oops: też mam zaniżone poczucie TWOJEJ wartości :diabloti: HELL o!!!! :evil_lol: kompek mi dziś zachorował- przyjechał lekarz, reanimował, zrobił przeszczep czegoś tam...ufffffff.... KOMPEK URATOWANY!!!! :multi::multi::multi:bo już miałam czarne myśli... że... moje życie straciło sens... z Alą sie nawet pożegnałam :roll: bardzo ci dziekuje moja droga ze jestes ze mna w tych trudnych dla mnie chwilach.... Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='clockwork'] HELL o!!!! :evil_lol: kompek mi dziś zachorował- przyjechał lekarz, reanimował, zrobił przeszczep czegoś tam...ufffffff.... KOMPEK URATOWANY!!!! :multi::multi::multi:bo już miałam czarne myśli... że... moje życie straciło sens... z Alą sie nawet pożegnałam :roll:...:crazyeye:WITAJ ........:multi::multi::multi:.........co by to było jakby nie istnieli lekarze od kompików:razz: Quote
clockwork Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']...:crazyeye:WITAJ ........:multi::multi::multi:.........co by to było jakby nie istnieli lekarze od kompików:razz: i kiedy ja nadrobie te pogaduchy od piątku wieczora do poniedziałku rana... MATKO!!!!! a w poniedziałek doktor przychodzi na kontrole i bedzie formata robił... kiedy ja to nadrobie :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='clockwork']i kiedy ja nadrobie te pogaduchy od piątku wieczora do poniedziałku rana... MATKO!!!!! a w poniedziałek doktor przychodzi na kontrole i bedzie formata robił... kiedy ja to nadrobie :placz::placz::placz::shake:oj marne szanse......mus wziąć nadgodziny;) Quote
clockwork Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 ooooooo :mdleje:!!! na ten przykład.... wchodze właśnie do Ozzulca... :onfire:a tam bagatela 7 stron do nadrobienia:x- na już... co bedzie do poniedziałku?? wtorku???:flaming: mogłybyście sie zamknąć dziołchy na ten łikend??? proszę o wyrozumiałość :diabloti: Quote
clockwork Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 TO JA LECE DO DOMU BO WŁAŚNIE DOSTAŁAM ESESMANKA OD PAWCIA...cytuje: jestem juz w domu- legwan ci właśnie zmienia firanki ;) WYPCHAM!!!! Quote
agbar Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='clockwork']TO JA LECE DO DOMU BO WŁAŚNIE DOSTAŁAM ESESMANKA OD PAWCIA...cytuje: jestem juz w domu- legwan ci właśnie zmienia firanki ;) WYPCHAM!!!! ojejku:multi: jakie to pozyteczne zwierzatko taki legwanik:loveu: Quote
e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='clockwork']TO JA LECE DO DOMU BO WŁAŚNIE DOSTAŁAM ESESMANKA OD PAWCIA...cytuje: jestem juz w domu- legwan ci właśnie zmienia firanki ;) WYPCHAM!!!! wkoncu swieta sie zblizaja chcial pomuc w porzadkach :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='clockwork']TO JA LECE DO DOMU BO WŁAŚNIE DOSTAŁAM ESESMANKA OD PAWCIA...cytuje: jestem juz w domu- legwan ci właśnie zmienia firanki ;) WYPCHAM!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jutro mamy potrawkę z legwanka:diabloti: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 clockwork napisał(a):TO JA LECE DO DOMU BO WŁAŚNIE DOSTAŁAM ESESMANKA OD PAWCIA...cytuje: jestem juz w domu- legwan ci właśnie zmienia firanki ;) WYPCHAM!!!! Dawaj go do mnie ;) Potrzebuję pomocy zeby kupić nowe :evil_lol: Jakby zmienił to miałabym powód gotowy :diabloti: Quote
PIKA Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 clockwork napisał(a):i kiedy ja nadrobie te pogaduchy od piątku wieczora do poniedziałku rana... MATKO!!!!! a w poniedziałek doktor przychodzi na kontrole i bedzie formata robił... kiedy ja to nadrobie :placz::placz::placz: :hmmmm: tyo jak on go naprawil, ze trza formata strzelić? :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ;)żeby nie było że nikt tu nie zagląda:evil_lol: Klocuś -dusiciel ciotek ;)Klocuś -bawiciel :loveu:Portrecik Quote
agbar Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 no i co ja mam powiedziec? ze ci on sliczny taki czarny i blyszczacy i w ogole mordusie ma kochana....dosc naslodzilam??:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:sępiące Psy Mordercy:loveu: ;)Klocuś przyprowadził sobie laskę:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wujcio dał się zahipnotyzować i bawił się z mordulcami Quote
Recommended Posts