jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No to może ja też się dostosuję: Czeeeeee..... Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='jbk']No to może ja też się dostosuję: Czeeeeee..... [FONT=Arial]nooooo :grins: cze........[/FONT] Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='jbk']Bardzo yntelygentne rozmowy :diabloti: [FONT=Arial]no so ..... ...nooo.........[/FONT] Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='jbk']A tylko jedno piwko było do tej pory ;P [FONT=Arial] :placz::placz: tylko jedno :placz:[/FONT] Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no so ..... ...nooo.........[/FONT] A tylko jedno piwko było do tej pory ;P Quote
bonsai_88 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 JBK jak mogłaś? tak zawstydzić biedną Alicję :razz: Quote
malawaszka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 sześć :p super foty z crossu :loveu: Alu a czemu do aqua parku do TG? w DG tyż jest :eviltong: Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='malawaszka']sześć :p super foty z crossu :loveu: Alu a czemu do aqua parku do TG? w DG tyż jest :eviltong: [FONT=Arial]:hmmmm: da namiary ;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Nemo - Wodny Świat Dąbrowa Górnicza Sp. z o.o. może nie jest aż taki super jak piszą, ale nie wiem jaki jest ten w TG - w Jaworznie też jest, ale tam już podstarzały i glonami jedzie :lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='malawaszka']Nemo - Wodny Świat Dąbrowa Górnicza Sp. z o.o. może nie jest aż taki super jak piszą, ale nie wiem jaki jest ten w TG - w Jaworznie też jest, ale tam już podstarzały i glonami jedzie :lol: [FONT=Arial]sprawdzę jak wróce z pracki ;) [/FONT][FONT=Arial] Dobereczek [/FONT] Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Century Gothic]DZIEŃ DOBRY SZANOWNEJ PANI:loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [FONT=Arial]wpadłam powiedzieć doberek :multi::multi::loveu: jesteście kochane... ja nie mam czasu do Was pozaglądać a Wy o mnie pamiętacie :oops::oops::loveu: KWM :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Georgia]Witaj Madziu :multi::loveu: powiedz Ty mi czemu ja nie widzę zdjęć :placz::placz::placz: nie wiem co mam teraz zrobić :roll: [/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wpadłam powiedzieć doberek :multi::multi::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]jesteście kochane... ja nie mam czasu do Was pozaglądać a Wy o mnie pamiętacie :oops::oops::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]KWM :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Jak można zapomnieć o Klocusiu i jego pańci? Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]może przetrzyj monitor :roll::diabloti:[/FONT] To nie zawsze pomaga ;) Chociaż zadziwiająco często okazuje się, że jednak na tym niebie nie było ptaszka ;) Quote
clockwork Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witaj Madziu :multi::loveu: powiedz Ty mi czemu ja nie widzę zdjęć :placz::placz::placz: nie wiem co mam teraz zrobić :roll: [/FONT] [FONT=Arial]bo nie wstawiałam???? :roll::roll::oops: nooo chyba że nie widzisz tych które wstawiłam ... Cross, Cieszyn.... :niewiem: może przetrzyj monitor :roll::diabloti: [/FONT] Quote
dog193 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 malawaszka - w TG jest.. tak sobie. Po godzinie nie ma juz co robic. Są tam trzy zjezdzalnie: żółta(dla dzieci), niebieska(taka ogólna) i czarna(od 16 lat podajrze). Są dżakuzje, jest fala(chyba co 15 minut), wir, i mozna wyplynąc na zewnatrz(są tam miejsca leżące z bąbelkami:cool3:). Basen olimpijski i brodzik dla dzieci. I to wszystko. Ja osobiscie polecam Kraków(albo Tatralandie na Słowacji:cool3:). Quote
jonQuilla Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bo nie wstawiałam???? :roll::roll::oops: nooo chyba że nie widzisz tych które wstawiłam ... Cross, Cieszyn.... :niewiem: może przetrzyj monitor :roll::diabloti: [/FONT] [FONT=Georgia] już widzę :multi: dzięki za radę, przetarłam i działa :loveu::loveu: co ja bez Ciebie bym zrobiła :) :evil_lol: nie mów że to mgła... pewnie ktoś tak napalił :eviltong: http://images6.fotosik.pl/312/6c2a8d0ad206ead8.jpg [/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 O, w Krakowie w Parku Wodnym było czadowo :)) Nawet i fotkę bym Ci mogła podesłać, ale nie mam tu na kompie. Quote
Alicja Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz: niebiewsko na blogasku :bigcool: swięto jakoweś :hmmmm: ........:grins:[/FONT] Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [FONT=Century Gothic]Jeeeeju ale tu cicho:roll: I jestem pierwsza.....co to się porobiło:roll: Cześć Madzialenka:grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jeeeeju ale tu cicho:roll: [FONT=Arial]nooooooo........:roll:[/FONT] I jestem pierwsza.....co to się porobiło:roll: [FONT=Arial]to ja druga :grins:[/FONT] Cześć Madzialenka:grins:[/FONT] [FONT=Arial]Witaj słonecznie ;) Madzialeno z miasta zdrojowego :multi::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witaj słonecznie ;) Madzialeno z miasta zdrojowego :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha a to dobre:evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts