Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kiedy jo nie mam czasu na dogo :placz::placz: gosposia sie zwolniła i tera ja musze.... pranie, gotowanie, sprzątanie, s*****:roll: :placz::placz: [/FONT] [FONT=Arial]:glaszcze: nie ślimtaj ..... wyślij LOTTO ;)[/FONT] Quote
furciaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Madziu oglos konkurs na nowa gosposie:diabloti: A casting mozesz w Londku zorganizowac:cool3: Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='furciaczek']Madziu oglos konkurs na nowa gosposie:diabloti: A casting mozesz w Londku zorganizowac:cool3: [FONT=Arial] w Rybniku zróbmy casting :p zbiórka u mnie ;)[/FONT] Quote
jbk Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Casting? Na gosposię? To się casting nazywa? Myślałam, że aktorów wybierają na castingach :eviltong: Widzę, że wiele jeszcze nauki przede mną ;) Quote
clockwork Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [FONT=Arial]tak tak kasting :multi::multi::evil_lol: na gosposie u mła :loveu::loveu::loveu: :hmmmm: zapomniałam co chciałam rzec..... aaaaa.... wysłałam wczoraj totka ... miałam 2 jedynki :diabloti:[/FONT] Quote
jbk Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak tak kasting :multi::multi::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]na gosposie u mła :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: zapomniałam co chciałam rzec.....[/FONT] [FONT=Arial]aaaaa.... wysłałam wczoraj totka ... miałam 2 jedynki :diabloti:[/FONT] Ja nie wygrałam wczoraj, więc jest kumulacja ;) Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='jbk']Ja nie wygrałam wczoraj, więc jest kumulacja ;) [FONT=Arial]kumulacja jest dlatemu bo nie wylosowali Naszych numerków :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak tak kasting :multi::multi::evil_lol: na gosposie u mła :loveu::loveu::loveu: :hmmmm: a może należałoby rozpisać wymagania :razz::razz: :hmmmm: zapomniałam co chciałam rzec..... aaaaa.... wysłałam wczoraj totka ... miałam 2 jedynki :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]ja mam jeszcze 4 jedynki :diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja mam jeszcze 4 jedynki :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] nie szpanuj :diabloti: ja miałam 2..... tera nie mam już żadnej bo Pancio sie zeźlił że 6 zeta w doopie :eviltong::eviltong: ale mam trzy szóstki :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] nie szpanuj :diabloti: ja miałam 2..... tera nie mam już żadnej bo Pancio sie zeźlił że 6 zeta w doopie :eviltong::eviltong: ......... :roflt: ale mam trzy szóstki :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]też mam trzy :eviltong::eviltong::eviltong: zmusiłaś mnie do policzenia zebów :roflt: [/FONT] Quote
clockwork Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] zmusiłaś mnie do policzenia zebów :roflt: [/FONT] [FONT=Arial]swoich czy...... państwowych ??:roll::roll::diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]swoich czy...... państwowych ??:roll::roll::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]swoich :grins: .... cholera państwowych teraz lepiej nie mieć :shake:...zabrać mogą :razz::razz:...teraz wszystko zabierają :diabloti: wykryłam dziurę w 7 :placz::placz::placz:lewej górnej :angryy: , no i brak 6 prawej dolnej :angryy:[/FONT] Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 cze babo :multi: :evil_lol: tęskniłaś choć troszkę? :cool3: :diabloti: no bo ja tęskniłam... dlatemu przylazłam... :calus: Quote
Selket Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Georgia]Cześć :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Przyszłam Ci ja:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [FONT=Arial]heja.... tęskniłam tęskniłam za Wami wszystkimi .... za kare pojechałam sie odchamić do Cieszyna na Carrantuohill + tańce irlandzkie..... nooooooooo co te ludzie z tymi nogami wyprawiają :shock: :mdleje: a jutro na Extreme MotoCross - Ostrava :multi::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]heja.... tęskniłam tęskniłam za Wami wszystkimi .... za kare pojechałam sie odchamić do Cieszyna na Carrantuohill + tańce irlandzkie..... u Nas występują w grudniu :p możesz se zaś przyjechać ...załatwię Ci od chłopaków autograf :grins: nooooooooo co te ludzie z tymi nogami wyprawiają :shock: :mdleje: a jutro na Extreme MotoCross - Ostrava :multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial] fajnie Wam ...też bym se pojechał :roll: ino Crossa ni mom :shake:[/FONT] [FONT=Arial] to porób jakieś fajne fotaski :razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [FONT=Arial]Z kawą przyjszłam .......[/FONT][FONT=Arial].......[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
clockwork Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] fajnie Wam ...też bym se pojechał :roll: ino Crossa ni mom :shake:[/FONT] [FONT=Arial] to porób jakieś fajne fotaski :razz:[/FONT] [FONT=Arial]pojechaŁ byś se...... :roll: oooo tak bedzie :razz::razz: GTMOTOCROSS :: port�l o motocrossu [/FONT] Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='clockwork'][font=Arial]pojechaŁ byś se...... :roll: oooo tak bedzie :razz::razz: [url=http://www.gtmotocross.cz/motoxshow.php]GTMOTOCROSS :: port [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1: coś cytowanie ciebie nie wyszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ....bym se pojechał ....a :p, sie czepiasz literki :obrazic:[/FONT] Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]heja.... tęskniłam tęskniłam za Wami wszystkimi ....[/FONT] [FONT=Arial]za kare pojechałam sie odchamić do Cieszyna na Carrantuohill + tańce irlandzkie.....[/FONT] [FONT=Arial]nooooooooo co te ludzie z tymi nogami wyprawiają :shock: :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]a jutro na Extreme MotoCross - Ostrava :multi::multi:[/FONT] Wiesz Klocusiowa, teraz to ja się obraziłam NA ZAWSZE!! W Cieszynie byłaś a nas po drodze nie odwiedziłaś? To jest szczyt wszystkiego! :obrazic: Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='jbk']Wiesz Klocusiowa, teraz to ja się obraziłam NA ZAWSZE!! W Cieszynie byłaś a nas po drodze nie odwiedziłaś? To jest szczyt wszystkiego! :obrazic: [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Skoczów :crazyeye:.....chyba że przez Tychy ;) [/FONT] Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Skoczów :crazyeye:.....chyba że przez Tychy ;)[/FONT] Zawsze się da! Rzut beretem jest! NO! Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='jbk']Zawsze się da! Rzut beretem jest! NO! [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda nie chodzi w berecie :grins: .... ciekawe czy do Rybolka dojedzie :razz::razz:...przez Świerklany czy przez Tychy :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='jbk']To kaszkietówką też można rzucić ;) [FONT=Arial]taaaa ...ino musi dokładnie okreslić trajektorię lotu kaszkieta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co by dobrze trafić [/FONT] Quote
Recommended Posts