rufusowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 chalimala napisał(a):trzecia sunia (mloda rotka) to nasza sąsiadka :) przyszla zobaczyć klocusia :) jestem pod wrażeniem takiej zgody :multi: :loveu: Quote
rufusowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='clockwork']KOCHANE CIOTECZKI :loveu::loveu::loveu: Klocuś liże Was wszystkie, dziękuje za pamięć, i takie tam.....:roll: :ices_bla:nie ma fotek z rozkminiamia prezentów :roll::oops::oops: najważniejsze ze nas polizał :grins: :look3: Quote
chalimala Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 rufusowa napisał(a):jestem pod wrażeniem takiej zgody :multi: :loveu: kulturalne laseczki ;) poza tym są od malńkości razem :) jeszcze są mlode i czas pokaże co będzie z tą przyjaźnią później... oby została na takiej samej stopie jak teraz - czyli tarmoszonko i zabawa :D a tak wogóle BRYDZIEŃDO :) Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='clockwork'] :ices_bla:nie ma fotek z rozkminiamia prezentów :roll::oops::oops:Jak to? Jak to? jak to jest mozliwe ja się pytam:mad: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja protestuję przeciwko brakowi zdjęć z rozkminiania prezentów! Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Ja protestuję przeciwko brakowi zdjęć z rozkminiania prezentów! [FONT=Arial]:roll: no masz ...tak se weźmiesz i tak se będziesz protestować :crazyeye: jestem zwrócona :multi: :multi: :multi: [/FONT] Quote
dog193 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja tez, ja tez!!!!!! A tak w ogóle to wszystkiego naj naj dla Kloca:oops::oops: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll: no masz ...tak se weźmiesz i tak se będziesz protestować :crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]jestem zwrócona :multi: :multi: :multi: [/FONT] Jakoś tak ciągle protestuję, kurka, a to przeciw pogodzie, a to przeciw brakowi multi, a to tu.... A taki ze mnie zgodliwy człowiek w realu ;P Quote
clockwork Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [FONT=Arial]bry dzień dziewczynki :hand: jestem tera i już znikam ..... nie bedzie mie dziś raczej na dogo :cool1: supcio pogoda... może wyleze z piesem na psacera .... :razz::razz::razz: [/FONT] Quote
teqquila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Siemano Klockowa to fajnie ze ladna masz pogode bo u mnie szaro ponuro deszczowo zimno i do doopy :diabloti: Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bry dzień dziewczynki :hand:[/FONT] [FONT=Arial]jestem tera i już znikam ..... nie bedzie mie dziś raczej na dogo :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]supcio pogoda... może wyleze z piesem na psacera .... :razz::razz::razz:[/FONT] Nie zapomnij aparatu!! Quote
apple Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [FONT=Century Gothic]Byłam......przeczytałam że cię nie bedzie.....to se ide:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bry dzień dziewczynki :hand: jestem tera i już znikam ..... nie bedzie mie dziś raczej na dogo :cool1: supcio pogoda... może wyleze z piesem na psacera .... :razz::razz::razz: [/FONT] [FONT=Arial]byłaś ....zniklaś ....a se przyszłam ..porozgladam się chocia troszke ;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 tiaaaa ja mam siwe włosy, Luna ma od urodzenia siwy pysk, Pepa tyż - a żadna z nas w zaświaty sie nie wybiera :eviltong: sześć :p Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='malawaszka']tiaaaa ja mam siwe włosy, Luna ma od urodzenia siwy pysk, Pepa tyż - a żadna z nas w zaświaty sie nie wybiera :eviltong: sześć :p [FONT=Arial]:roll: a gdzie u cia siwe :hmmmm: bom nie zauważyła[/FONT] Quote
clockwork Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [FONT=Arial]o masz... wszystkie siwe- nagle sie okazuje ajajajajajjjjjjj... własnie wrócilim z meczu hokeja..[/FONT][FONT=Arial].. dostaliśmy po doopsku jak małolaci .... 7:4 dla Sosnowca ale chocia przez moment sie boxowali :multi::multi: [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]koniec relacji... paaaaaaaaaaaaaaaaa :eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]o masz... wszystkie siwe- nagle sie okazuje ajajajajajjjjjjj... własnie wrócilim z meczu hokeja..[/FONT][FONT=Arial].. dostaliśmy po doopsku jak małolaci .... 7:4 dla Sosnowca ale chocia przez moment sie boxowali :multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]koniec relacji... paaaaaaaaaaaaaaaaa :eviltong::eviltong: [/FONT] [FONT=Arial] ale fotę z boxu masz :grins: .....a kijaszkami się nie okładali :razz::razz:[/FONT] Quote
teqquila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Alu nie pytaj gdzie te siwochy sa :eviltong::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] ale fotę z boxu masz :grins: .....a kijaszkami się nie okładali :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]nie mam bo wciąż mi zasłanieli wielkie ludzie.....:roll::oops: ale mam jak pan wiercił dziure w tafli bo bramka odjeżdżała :grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='teqquila']Alu nie pytaj gdzie te siwochy sa :eviltong::evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: a dlaczemu [/FONT] Quote
teqquila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 no bo sai nie pyta o siwuchy bo moga byc w roznych miejscach :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='teqquila']no bo sai nie pyta o siwuchy bo moga byc w roznych miejscach :evil_lol: [FONT=Arial]aaaa no ta ....głowa duża :p...mogą być na skroniach , za uchem ....:roll:[/FONT] Quote
teqquila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 no albo na no palcu u noogi :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts