Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='jbk']Kurde, a gdzie czołg ma głowę? :???: :hmmmm: przed czy za lufą ....pomyslmy :roll: Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: przed czy za lufą ....pomyslmy :roll:Buhahahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale tu wesoło u ciebie Klocuszkowa z samego ranca:evil_lol: Witaj:loveu: Quote
clockwork Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 łooooo mamuniu!!!! jakieś roznegliżowane kuraki do Kloca przyszły :loveu::loveu: dziękujemy cioteczkom raz jeszcze.... myślałam że tu nikt nie zagląda ... a Wy tu som ino tak inkognito :razz: poujawniały sie, powychodziły z ukrycia :loveu::loveu: Kiera to pytała ile żyją bandosie??? nie ma publikacji na ten temat.... ale z racji iż to duże psy- z molosem w genie..... koło 10 lat?? :-( na pewno już z górki... po Klocuniu widać że już go starość bierze... śpi 2x tyle co 2 lata temu, szybko sie męczy, SIWIEJE :roll:, itd... ale nic... trza sie cieszyć że jest .... zamartwiać sie bedziemy potem :-( Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Madzialenko ....nie zamartwiaj ...a pamiętasz bordozia z Jebia ??? ile to miał latek 14 ?? bom zapomniała i jaka kondycha ...a Bordozie to też moloski ... jest coraz więcej psiaczków długowiecznych i tej wersji się trzymamy :cool2: Quote
jonQuilla Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ale mi wstyd.... pominęłam Klotzowe urodziny :crazyeye: :roll: :placz::placz: ale jestem beznadziejna :mdleje: :modla: wybaczcie spóźnione życzenia... :oops: sto lat dla Klocusia :loveu: i taki łakoć w prezencie Quote
clockwork Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']Madzialenko ....nie zamartwiaj ...a pamiętasz bordozia z Jebia ??? ile to miał latek 14 ?? bom zapomniała i jaka kondycha ...a Bordozie to też moloski ... jest coraz więcej psiaczków długowiecznych i tej wersji się trzymamy :cool2: ale bordoś spał na trawie albo w nieogrzewanej piwnicy, jadł albo nie jadł,pił albo nie... nie chodził do weta... a Kloc???? Kloc nie ma tak dobrze :placz::placz::diabloti::eviltong: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='clockwork']łooooo mamuniu!!!! jakieś roznegliżowane kuraki do Kloca przyszły :loveu::loveu: dziękujemy cioteczkom raz jeszcze.... myślałam że tu nikt nie zagląda ... a Wy tu som ino tak inkognito :razz: poujawniały sie, powychodziły z ukrycia :loveu::loveu: Kiera to pytała ile żyją bandosie??? nie ma publikacji na ten temat.... ale z racji iż to duże psy- z molosem w genie..... koło 10 lat?? :-( na pewno już z górki... po Klocuniu widać że już go starość bierze... śpi 2x tyle co 2 lata temu, szybko sie męczy, SIWIEJE :roll:, itd... ale nic... trza sie cieszyć że jest .... zamartwiać sie bedziemy potem :-( Ja pytałam ;) Dobrze wiedzieć :) Trzymam kciuki, co by z niego był najstarszy znany Bandog na świecie ;) Quote
rufusowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 STO LAT DLA PIĘKNEGO KLOCUSIA :loveu: OBY KOLEZANKI I RANDKI GO ZAWSZE ODMŁADZAŁY :multi: :loveu: foteczki superanckie :) czy ja dobrze zauważyłam....czy w mieszkaniu, ktore odwiedziliscie mieszkają trzy suczki? :-o łał :cool3: Quote
bonsai_88 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Klocuś bo my lubimy ciebie tak po kryjomu odwiedzać :evil_lol:... Miałam psa, który był siwy od urodzenia [na czubku pyska], jak miał jakieś 3 lata pysk zaczął mu mocniej siwieć i co.... i musiałam go uśpić jak miał 15 lat :placz: Quote
Cockermaniaczka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Rufusowa Chalimala ma dwie suczki:cool3:;) Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 bonsai_88 napisał(a):Klocuś bo my lubimy ciebie tak po kryjomu odwiedzać :evil_lol:... Miałam psa, który był siwy od urodzenia [na czubku pyska], jak miał jakieś 3 lata pysk zaczął mu mocniej siwieć i co.... i musiałam go uśpić jak miał 15 lat :placz: Kiluś mojej mamy też ma siwe pasma od urodzenia :) Quote
ice_t Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 hej, z okazji urodzin spóźnione ale bardzo szczere 100 lat dla Klocusia Quote
Medorowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='clockwork']łooooo mamuniu!!!! jakieś roznegliżowane kuraki do Kloca przyszły :loveu::loveu: dziękujemy cioteczkom raz jeszcze.... myślałam że tu nikt nie zagląda ... a Wy tu som ino tak inkognito :razz: poujawniały sie, powychodziły z ukrycia :loveu::loveu: Kiera to pytała ile żyją bandosie??? nie ma publikacji na ten temat.... ale z racji iż to duże psy- z molosem w genie..... koło 10 lat?? :-( na pewno już z górki... po Klocuniu widać że już go starość bierze... śpi 2x tyle co 2 lata temu, szybko sie męczy, SIWIEJE :roll:, itd... ale nic... trza sie cieszyć że jest .... zamartwiać sie bedziemy potem :-( Powiem ci Madziu, że ja też się tego boję i to strasznie:shake: Czasami łapię się na tym, jak myślę, jak to będzie, gdy ich juz zabraknie, a łzy same napływają do oczu:oops::shake::shake: Quote
bonsai_88 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A.... zapomniałam wam powiedzieć, że moja Birma lata z ... siwym tyłkiem :lol:. Jak do mnie trafiła to chyba nie miała takiej siwizny ;) Quote
chalimala Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='rufusowa'] czy ja dobrze zauważyłam....czy w mieszkaniu, ktore odwiedziliscie mieszkają trzy suczki? :-o łał :cool3: trzecia sunia (mloda rotka) to nasza sąsiadka :) przyszla zobaczyć klocusia :) Quote
Atkaaaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Klocuniu a przyjmujesz spóźnione życzonka?:oops::oops: Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Klocunio dziś był dzielny i rozkminiał prezenta urodzinowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha zapomniałam dodać że też mam siwe włosy :roll:...gdzieniegdzie i wcale nie jestem u schyłku wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja']Klocunio dziś był dzielny i rozkminiał prezenta urodzinowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha zapomniałam dodać że też mam siwe włosy :roll:...gdzieniegdzie i wcale nie jestem u schyłku wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też ostatnio jednego wyrwałam! :diabloti: Zafarbujemy Klocusia? Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Ja też ostatnio jednego wyrwałam! :diabloti: Zafarbujemy Klocusia? ze mną będzie się farbował :evil_lol::loveu:....ja się nie mogę wyrywać :roll: bo bym łysa została :evil_lol::evil_lol::evil_lol: doberek :multi::loveu: wujaszek posyła Klocusiowi liza ;) Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Cześć Madzialenko.....to moze jakieś foty z tego rozkminiania prezentów?:razz: Aaaaaaa i Kronos też już siwieje......dziadek mróz przypruszył mu już fafulce.....ehhhh ale ten czas leci:roll: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja']ze mną będzie się farbował :evil_lol::loveu:....ja się nie mogę wyrywać :roll: bo bym łysa została :evil_lol::evil_lol::evil_lol: doberek :multi::loveu: wujaszek posyła Klocusiowi liza ;) To na jaki kolorek ciachniemy Klocusia? Obstawiam czerwony :) Quote
clockwork Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 KOCHANE CIOTECZKI :loveu::loveu::loveu: Klocuś liże Was wszystkie, dziękuje za pamięć, i takie tam.....:roll: :ices_bla:nie ma fotek z rozkminiamia prezentów :roll::oops::oops: Quote
Pandisia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Trochę się spóźniłam ale lepiej późno niż później :oops: 100 latek Klocusiu i dużo smakołyków, oponek do aportowania i zdrówka :tort: Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='clockwork']KOCHANE CIOTECZKI :loveu::loveu::loveu: Klocuś liże Was wszystkie, dziękuje za pamięć, i takie tam.....:roll: :ices_bla:nie ma fotek z rozkminiamia prezentów :roll::oops::oops: jeszcze można zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:po urodzinkowe :p ale zaświadczam że przy mnie 2 prezenta zbeszcześcił i skonsumował :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts