chalimala Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 KLOCUNIU MÓJ ZIĘCIU :lol: OBYŚ ZDROWY BYŁ, OBYŚ DŁUGO ŻYŁ, OBYĆ GRZECZNY BYŁ ;) OBYŚ FEMI NIE ZDRADZAŁ ;) I KOCHAŁ TEŚCIÓW :lol::lol::lol::cool3::cool3: STO LAT KOCHANY MÓJ ZIĘCIU :* Quote
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='clockwork']Klocunio dziękuje cioteczkom za życzonka :loveu::loveu::loveu: ehhh to JUŻ 7 lat :loveu::loveu::loveu: za 2 mies. bedzie 7 lat jak Klocunio skradł nasze serducha :loveu::loveu::loveu: coraz częściej siadam, patrze na starzejącego sie Klocunia i .... myślę .... dlaczego psiaki żyją tak króciutko? :roll: :-( co bedzie.... Klocuś wniósł w nasze życie wiele radości... czasem nerwów... ale TYLKO ON - TYLKO PIES potrafi tak kochać- całym sercem, całym sobą..... ehhhhhh.... Mam nadzieję że za rok, za 2 i jeszcze za 3 będziemy dziękować za życzonka :loveu::loveu::loveu: i tak BĘDZIE :loveu::loveu::loveu: jeszcze nie raz będziemy się ślimtać z okazji urodzinek :multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ooo dzien dobry... dłuuuugggooo mnnnie tu nie było...ale zawsze cieplo i z czuloscia mysle o Was:loveu:. oo widze ze Clocunio ma jakas imprezunie... to wszystkiego naj naj naj...od cioci Agi Madzik jak u Ciebie dobra kobieto??:p Quote
bonsai_88 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Klocuś to dzielny kloc i jeszcze drugie tyle z wami pożyje :cool3: Quote
agbar Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Klocuszku stoooo lat:multi::multi::loveu: Quote
sota36 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Madziu - nie bedziecie dziekowac za lat 1,2, czy 3 - za lat 5, 6, 7!!! I tego Wam zyczymy! Quote
clockwork Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='sota36']A nie pochwalicie sie "gyszynkami"???? :roll::roll::oops: hmmmmm :oops::oops::oops: Klocuś z okazji urodzin dostał................................. JEŚĆ :roll::cool1::diabloti: [SIZE=2]Pancio jak znajdzie chwilke to ma wyskoczyć i kupić Klocusiowi piłeczke... taką jak lubi a gdzieś posiał w domu stare ..... :niewiem: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 A propos długości życia psa - nasz poprzedni, szpic niemiecki, dożył 14,5 roku. Ile żyją Bandogi? Może to siedem to dopiero połówka :) Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 sota36 napisał(a):Pileczke? Oponke!!!!! Ciężko by mu się było bawić oponą w mieszkaniu ;) Quote
Medorowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Naj...naj...naj...naj...:multi::loveu: Quote
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Cioteczka już zapakowała prezenciora :loveu::loveu::loveu: dla Klocusia na jutro ...ciekawe tylko czy ostatni element prezenta dowiozą jutro do sklepu :mad:... pani zapisała zamówienie ... STO LAT KLOCUSZKU :loveu::loveu::loveu: :knajpa: cioteczka pije Twoje Zdrowie Quote
chalimala Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 z okazji urodzinek wstawie fotki które uwielbiam :) pies morderca ( :evil_lol: ) i... dzieci :evil_lol: :evil_lol: która większa ;) to male rożowe to moja chrześnica :D :lol: pragnę nadmienić, ze bylo to pierwsze tak bliskie spotkanie Femola z dzieckami :) ma dziewcze talent pedagogiczny :D Quote
dog193 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='clockwork']zapraszam do lektury http://polskalokalna.pl/wiadomosci/wielkopolskie/poznan/news/uwaga-bardzo-niebezpieczn*****-na-wolnosci,1190686 oprócz artykułu polecam poczytanie komentarzy- ukazujących debilizm, zacofanie, bezmózgowie i nienawiśc do psów w naszym społeczeństwie Najbardziej podoba mi sie ten komentarz: "Poziom umysłowy, tak jak i porzednich wypowiadajacych się w tej kwestii na mój wpis jest zatrważajacy. Właściciele psów to nawiedzeni, chamscy fanatycy, którzy dla dobra swojego pupilka, narażają na niebezpieczeństwo niewinnych ludzi. Stare chińskie przysłowie powiada: z pijanym wariatem lub z fanatykiem nie znajdziesz wspólnego języka. Pozostaje twarde egzekwowanie prawa. Pamiętam,jak duży buldog bez kagańca puszczony luzem przez nastolatka rzucił mi się, bez żadnego powodu do gardła. Całe szczęście, że trenowałem. Piękna uchi mata i pies wyleciał wysoko w powietrze. Gdy zwróciłem się do własciciela - uciekł razem ze swoim pupilkiem.Zapewne takie psy bezbłednie rozpoznają złych ludzi? Tak szanowały essmana, a gryzły tych w pasiakach." Buldog mu do gardła skoczył:roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To ja jeszcze przed snem .... i jeszcze jeden i jeszcze raz .... 100 lat 100lat niech żyje Nam .... KLOCUŚ :loveu::loveu::loveu: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
ATLANTYDA Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Hejka :multi: Dołączamy się do życzonek dla Klocusia 100 -lat 100 -lat 100 -lat 100 -lat Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cioteczka Atlantyda zaszalała :multi::evil_lol: Dzień doberek :multi::loveu:... wstawanko :p Obudził mnie sen ...ze mi czołg najechał na nogę :cool1:....okazało się , że to Ozzy uwalił na mojej łydce swoją głowinkę :roll: :evil_lol:...noga lekko zdrętwiała :evil_lol: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cioteczka Atlantyda zaszalała :multi::evil_lol: Dzień doberek :multi::loveu:... wstawanko :p Obudził mnie sen ...ze mi czołg najechał na nogę :cool1:....okazało się , że to Ozzy uwalił na mojej łydce swoją głowinkę :roll: :evil_lol:...noga lekko zdrętwiała :evil_lol: Jak z nami Fiala śpi, to ja się całą noc nie ruszam ;) Quote
agbar Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cioteczka Atlantyda zaszalała :multi::evil_lol: Dzień doberek :multi::loveu:... wstawanko :p Obudził mnie sen ...ze mi czołg najechał na nogę :cool1:....okazało się , że to Ozzy uwalił na mojej łydce swoją głowinkę :roll: :evil_lol:...noga lekko zdrętwiała :evil_lol: Przeczytalam i wolam do pana Be. : A Ali sie snilo ze czolg polozyl na niej glowe:evil_lol::mdleje: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 agbar napisał(a):Przeczytalam i wolam do pana Be. : A Ali sie snilo ze czolg polozyl na niej glowe:evil_lol::mdleje: Kurde, a gdzie czołg ma głowę? :???: Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 agbar napisał(a):Przeczytalam i wolam do pana Be. : A Ali sie snilo ze czolg polozyl na niej glowe:evil_lol::mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts