Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KLOCUNIU MÓJ ZIĘCIU :lol: OBYŚ ZDROWY BYŁ, OBYŚ DŁUGO ŻYŁ, OBYĆ GRZECZNY BYŁ ;) OBYŚ FEMI NIE ZDRADZAŁ ;) I KOCHAŁ TEŚCIÓW :lol::lol::lol::cool3::cool3:
STO LAT KOCHANY MÓJ ZIĘCIU :*

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']Klocunio dziękuje cioteczkom za życzonka :loveu::loveu::loveu:

ehhh to JUŻ 7 lat :loveu::loveu::loveu: za 2 mies. bedzie 7 lat jak Klocunio skradł nasze serducha :loveu::loveu::loveu:

coraz częściej siadam, patrze na starzejącego sie Klocunia i .... myślę .... dlaczego psiaki żyją tak króciutko? :roll: :-( co bedzie....

Klocuś wniósł w nasze życie wiele radości... czasem nerwów... ale TYLKO ON - TYLKO PIES potrafi tak kochać- całym sercem, całym sobą..... ehhhhhh....
Mam nadzieję że za rok, za 2 i jeszcze za 3 będziemy dziękować za życzonka :loveu::loveu::loveu:

i tak BĘDZIE :loveu::loveu::loveu: jeszcze nie raz będziemy się ślimtać z okazji urodzinek :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='sota36']A nie pochwalicie sie "gyszynkami"????

:roll::roll::oops: hmmmmm :oops::oops::oops:

Klocuś z okazji urodzin dostał................................. JEŚĆ :roll::cool1::diabloti:

[SIZE=2]Pancio jak znajdzie chwilke to ma wyskoczyć i kupić Klocusiowi piłeczke... taką jak lubi a gdzieś posiał w domu stare ..... :niewiem:

Posted

A propos długości życia psa - nasz poprzedni, szpic niemiecki, dożył 14,5 roku. Ile żyją Bandogi? Może to siedem to dopiero połówka :)

Posted

Cioteczka już zapakowała prezenciora :loveu::loveu::loveu: dla Klocusia na jutro ...ciekawe tylko czy ostatni element prezenta dowiozą jutro do sklepu :mad:... pani zapisała zamówienie ...

STO LAT KLOCUSZKU :loveu::loveu::loveu: :knajpa: cioteczka pije Twoje Zdrowie

Posted

z okazji urodzinek wstawie fotki które uwielbiam :)
pies morderca ( :evil_lol: ) i...

dzieci :evil_lol:

:evil_lol: która większa ;)

to male rożowe to moja chrześnica :D

:lol:

pragnę nadmienić, ze bylo to pierwsze tak bliskie spotkanie Femola z dzieckami :) ma dziewcze talent pedagogiczny :D

Posted

[quote name='clockwork']zapraszam do lektury
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/wielkopolskie/poznan/news/uwaga-bardzo-niebezpieczn*****-na-wolnosci,1190686

oprócz artykułu polecam poczytanie komentarzy- ukazujących debilizm, zacofanie, bezmózgowie i nienawiśc do psów w naszym społeczeństwie

Najbardziej podoba mi sie ten komentarz:
"Poziom umysłowy, tak jak i porzednich
wypowiadajacych się w tej kwestii na mój wpis jest
zatrważajacy. Właściciele psów to nawiedzeni,
chamscy fanatycy, którzy dla dobra swojego
pupilka, narażają na niebezpieczeństwo niewinnych
ludzi. Stare chińskie przysłowie powiada: z
pijanym wariatem lub z fanatykiem nie znajdziesz
wspólnego języka. Pozostaje twarde egzekwowanie
prawa. Pamiętam,jak duży buldog bez kagańca
puszczony luzem przez nastolatka rzucił mi się,
bez żadnego powodu do gardła. Całe szczęście, że
trenowałem. Piękna uchi mata i pies wyleciał
wysoko w powietrze. Gdy zwróciłem się do
własciciela - uciekł razem ze swoim
pupilkiem.Zapewne takie psy bezbłednie rozpoznają
złych ludzi? Tak szanowały essmana, a gryzły tych
w pasiakach."
Buldog mu do gardła skoczył:roflt::roflt::roflt:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cioteczka Atlantyda zaszalała :multi::evil_lol:

Dzień doberek :multi::loveu:... wstawanko :p

Obudził mnie sen ...ze mi czołg najechał na nogę :cool1:....okazało się , że to Ozzy uwalił na mojej łydce swoją głowinkę :roll: :evil_lol:...noga lekko zdrętwiała :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cioteczka Atlantyda zaszalała :multi::evil_lol:

Obudził mnie sen ...ze mi czołg najechał na nogę :cool1:....okazało się , że to Ozzy uwalił na mojej łydce swoją głowinkę :roll: :evil_lol:...noga lekko zdrętwiała :evil_lol:

Jak z nami Fiala śpi, to ja się całą noc nie ruszam ;)

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cioteczka Atlantyda zaszalała :multi::evil_lol:

Przeczytalam i wolam do pana Be. : A Ali sie snilo ze czolg polozyl na niej glowe:evil_lol::mdleje:

Posted

agbar napisał(a):
Przeczytalam i wolam do pana Be. : A Ali sie snilo ze czolg polozyl na niej glowe:evil_lol::mdleje:

Kurde, a gdzie czołg ma głowę? :???: