lolka75 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 biedny Pawcio:placz: wyciumkaj go ode mnie:roll::oops: abo idzcie gdzies prywatnie bo rozbabrze mu sie konktetnie i otworzy i dopiero bedzie jazda na lata:placz: Quote
agbar Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Biedny Pawcio.....ucmoknij go w ryjok od mla:pniech sie chlopok czimie i niech nie sie nie do:cool1: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='clockwork']hejka... byłam wcześniej ale musiałam dymać do sklepu po kawe bo miałam końcówke a tu widzam ... kolejka :crazyeye: częstujcie sie ;) Ala.... też mam leniwe.... znaczy leniwca w domu- właśnie leży jojkami do góry i wietrzy :roll: no tom se pochwaliła Pawcia ...... znów mu sie pieprzy rana.... tym razem wewnętrzny szew- najprawdopodobniej uczulenie na nici... qffaaaa... wymyślają kolczyki antyalergiczne, a nici faken dupen ... dratwą go szyli czy ki pierun??:angryy: zapowiada sie mu dłuższe leczenie... a za tydzień MA JECHAĆ do englanda.... czarno to widze :shake: Ooooooooooooooooo fak:shake: Pozdrowienia dla Pawcia;) Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Melduję się , że wstałam :roll:....no spełzłam z wyrka :oops:.... i szykuję się do pracy :placz::placz::placz:.....za oknem czarna noc i mokre ulice :placz: Mimo to .....miłego dzioneczka :hand: :loveu: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 zabiłyście mnie tym domestosem :evil_lol::evil_lol: niech się szybko Pawcio zagoi bo inaczej zrobimy nalot na tego co mu tam grzebał !! :mad: Quote
agbar Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A tez se wstalam...nie wiem po co ale se wstalam:roll: dzien dobry torbencjo:multi: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Witanko :) Jak tam Pawcio i jego rany? A Ty jak się czujesz, Klocusiowa? Cholerka, co chcę napisać "Klocusiowa" to wychodzi mi "Kolcusiowa". Klocusiowa, czy Ty masz kolce? Quote
clockwork Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 witam Was wszystkie cuzamen do qpy!!!! :multi::multi::loveu: Pawcio dziś miał gastroskopie .... bleeeeee ... od wewnątrz niby wsjo prawie ok.... czyli już nic nie wiem :roll::oops: ale dziękujemy za dobre słówka :loveu::loveu: [quote name='jbk']Cholerka, co chcę napisać "Klocusiowa" to wychodzi mi "Kolcusiowa". Klocusiowa, czy Ty masz kolce? mam....kolców ci u mnie dostatek :loveu: w uszach, brodzie, brwi :hmmmm: w mymłonie.... nie!!! w mymłonie nie mam :evil_lol: mam jeszcze kolce na głowie :multi::multi: czasem wieczorem obroża z kolcami i pejczyk :diabloti::diabloti::eviltong::B-fly: dobra.... :roll: widać ja też za wcześnie wstałam i majacze:eek:....jak widać chyba nie czuje sie najlepiej :roll: to dobranoc 8-) Quote
lolka75 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 czesc Klocki:loveu::multi: i slimtasy dla Pawcia:oops::loveu: Quote
Medorowa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Witaj Ty nasz Kolcu, Ty Ty :loveu::loveu: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='clockwork']witam Was wszystkie cuzamen do qpy!!!! :multi::multi::loveu: Pawcio dziś miał gastroskopie .... bleeeeee ... od wewnątrz niby wsjo prawie ok.... czyli już nic nie wiem :roll::oops: ale dziękujemy za dobre słówka :loveu::loveu: mam....kolców ci u mnie dostatek :loveu: w uszach, brodzie, brwi :hmmmm: w mymłonie.... nie!!! w mymłonie nie mam :evil_lol: mam jeszcze kolce na głowie :multi::multi: czasem wieczorem obroża z kolcami i pejczyk :diabloti::diabloti::eviltong::B-fly: dobra.... :roll: widać ja też za wcześnie wstałam i majacze:eek:....jak widać chyba nie czuje sie najlepiej :roll: to dobranoc 8-) Masz dobrze, że se możesz spać iść............ :cool3: Quote
clockwork Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='lolka75']czesc Klocki:loveu::multi: i slimtasy dla Pawcia:oops::loveu: :loveu::loveu: sama se wycałuj .. ja nie moge bo nieczyste myśli to grzech :roll: [quote name='apple']No tak.....Klockowa przemówiła:loveu: czasem... sie mi zdarza... :roll::oops: [quote name='Medorowa']Witaj Ty nasz Kolcu, Ty Ty :loveu::loveu: Coolcycku :loveu::loveu:;) moaj ty :loveu::loveu: [quote name='jbk']Masz dobrze, że se możesz spać iść............ :cool3: a pewnie że mogem :grins: cza spać póki można :cool1: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='clockwork'] a pewnie że mogem :grins: cza spać póki można :cool1: To weź wyśpij się i za mnie, zrób to dla mnie........................ ;) Quote
clockwork Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 zapraszam do lektury http://polskalokalna.pl/wiadomosci/wielkopolskie/poznan/news/uwaga-bardzo-niebezpieczn*****-na-wolnosci,1190686 oprócz artykułu polecam poczytanie komentarzy- ukazujących debilizm, zacofanie, bezmózgowie i nienawiśc do psów w naszym społeczeństwie Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='clockwork']zapraszam do lektury http://polskalokalna.pl/wiadomosci/wielkopolskie/poznan/news/uwaga-bardzo-niebezpieczn*****-na-wolnosci,1190686 oprócz artykułu polecam poczytanie komentarzy- ukazujących debilizm, zacofanie, bezmózgowie i nienawiśc do psów w naszym społeczeństwie Kurde, ja już i tak za dużo czasu tu spędzam, a Ty jeszcze lekturę zapodajesz! Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='clockwork']zapraszam do lektury http://polskalokalna.pl/wiadomosci/wielkopolskie/poznan/news/uwaga-bardzo-niebezpieczn*****-na-wolnosci,1190686 oprócz artykułu polecam poczytanie komentarzy- ukazujących debilizm, zacofanie, bezmózgowie i nienawiśc do psów w naszym społeczeństwie czytałam :cool1:..... komenty żenuła:cool3: wróciłam ...ledwom żywa :cool1:.... ale pozytywnie podziałało na mła słoneczko :loveu: no i wiadomości ze Pawcio ma zdrowe wnętrze tysz podbudowało ;) Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Alicja']czytałam :cool1:..... komenty żenuła:cool3: wróciłam ...ledwom żywa :cool1:.... ale pozytywnie podziałało na mła słoneczko :loveu: no i wiadomości ze Pawcio ma zdrowe wnętrze tysz podbudowało ;) Jakby takie komenty się trafiły na dogo, to by dopiero było :mad: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='clockwork']zapraszam do lektury http://polskalokalna.pl/wiadomosci/wielkopolskie/poznan/news/uwaga-bardzo-niebezpieczn*****-na-wolnosci,1190686 oprócz artykułu polecam poczytanie komentarzy- ukazujących debilizm, zacofanie, bezmózgowie i nienawiśc do psów w naszym społeczeństwie Nic odkrywczego ten redaktor tam nie napisał:shake: a komenty................maskara:angryy: Quote
e.v.a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 czeee :multi: przyszłam po Pawcia:diabloti: Quote
lolka75 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 no tera to mi sie Klocusie snili:evil_lol: Magda i Pawcio plywali po jeziorze lodzia wikingow a Pawcio leczyl brzuszek plynem do silnikow ( cokolwiek to znaczy):evil_lol: chyba czas dawke lekow zwiekszyc:roll: Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='lolka75']no tera to mi sie Klocusie snili:evil_lol: Magda i Pawcio plywali po jeziorze lodzia wikingow a Pawcio leczyl brzuszek plynem do silnikow ( cokolwiek to znaczy):evil_lol: chyba czas dawke lekow zwiekszyc:roll: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a Magda miała kółeczko czy skrzydełka do pływania ...takie pływaczki :grins: ?? A leki .......:cool1: odstawić ....stanowczo odstawić Quote
BeaC Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 witaj od razu mówię że nie czytam szkoda m moich zacnych nerwów na taką lekturę pozdrow soje meskie towarzystwo:multi::multi::multi: Quote
lolka75 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Alicja'] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a Magda miała kółeczko czy skrzydełka do pływania ...takie pływaczki :grins: ?? A leki .......:cool1: odstawić ....stanowczo odstawić pamietam tylko ze Pawcio mial baaardzo gruby glos:roll: Quote
Recommended Posts