Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']yhy... też bym chciała żeby z TYM było jak z TAMTYM... razem łazili po mieszkaniu, razem leżeli na wyrku.... :loveu::loveu::loveu:

:ylsuper:

[quote name='clockwork']a tera przerabiam wczorajsze foty..... ponudze Was miliardem fotecek :grins: :diabloti:

ja poprosze sryliard :grins:

juz lece dalej oglądac, bo nadążyc za Wami nie moge :roll:

Posted

[quote name='Alicja']Kawa raz ....i dla Ciebie :kaffee_2: proszę .....dzień dober dopierom wstała , zaraz będę kulać Leniwe Pierożki Leniwe:crazyeye: kocham leniewe:multi:......w ogóle kocham wszystkie pierogi....mogom być puste nawet:roll:

Klockowa zostaw troche nie być chytra:razz:

Posted

ja też na kaff przyszłam :loveu: ale mam swoją nie będe Cie opijać, bo widze ze sie wieksza gościna szykuje :roll:

dobrze, ze Alicja leniwe szykuje :cool3: ciekawe czy to z tych psiaczków :p

Posted

hejka...

byłam wcześniej ale musiałam dymać do sklepu po kawe bo miałam końcówke a tu widzam ... kolejka :crazyeye:
częstujcie sie ;)

Ala.... też mam leniwe.... znaczy leniwca w domu- właśnie leży jojkami do góry i wietrzy :roll:

no tom se pochwaliła Pawcia ...... znów mu sie pieprzy rana.... tym razem wewnętrzny szew- najprawdopodobniej uczulenie na nici... qffaaaa... wymyślają kolczyki antyalergiczne, a nici faken dupen ... dratwą go szyli czy ki pierun??:angryy:

zapowiada sie mu dłuższe leczenie... a za tydzień MA JECHAĆ do englanda.... czarno to widze :shake:

Posted

[quote name='clockwork']
no tom se pochwaliła Pawcia ...... znów mu sie pieprzy rana.... tym razem wewnętrzny szew- najprawdopodobniej uczulenie na nici... qffaaaa... wymyślają kolczyki antyalergiczne, a nici faken dupen ... dratwą go szyli czy ki pierun??:angryy:

zapowiada sie mu dłuższe leczenie... a za tydzień MA JECHAĆ do englanda.... czarno to widze :shake:

Ja tą wybieram, z ekspresu :) Fusów nie lubię ;)

Biedny Pawcio..... O co chodzi z tymi niciami, przecież to nie powinno uczulać, jak tym ludzi cerują!

Posted

[quote name='clockwork']hejka...

byłam wcześniej ale musiałam dymać do sklepu po kawe bo miałam końcówke a tu widzam ... kolejka :crazyeye:
częstujcie sie ;)

masz mleczko ??

Ala.... też mam leniwe.... znaczy leniwca w domu- właśnie leży jojkami do góry i wietrzy :roll:

to ja mam 40pare + Ozzy :grins:

no tom se pochwaliła Pawcia ...... znów mu sie pieprzy rana.... tym razem wewnętrzny szef- najprawdopodobniej uczulenie na nici... qffaaaa... wymyślają kolczyki antyalergiczne, a nici faken dupen ... dratwą go szyli czy ki pierun??:angryy:

osz qrdwa :angryy:...znam ten ból ... płukanie , antybiotyk , niech zapyta też o nagrzewanie .....ja miałam solux :roll:...ale można też tą cudowną ;)

a szyją jeszcze najczęsciej nićmi z jelit baranich ...o ile czegoś nie pokręciłam ;/

Posted

[quote name='jbk'] Ja tą wybieram, z ekspresu :) Fusów nie lubię ;)

Biedny Pawcio..... O co chodzi z tymi niciami, przecież to nie powinno uczulać, jak tym ludzi cerują!

też mi sie wydawało że medycyna idzie do przodu i już wypieprzyli te uczulające... gdybym wiedziała dałabym mu bioplast z których sie robi kolczyki- nichby go tym poszyli :evil_lol: służba zdrowia i ich oszczędność :angryy:

[quote name='Alicja']
masz mleczko ??

czy ja wyglądam na krowe dojną??? :roll::diabloti:

osz qrdwa :angryy:...znam ten ból ... płukanie , antybiotyk , niech zapyta też o nagrzewanie .....ja miałam solux :roll:...ale można też tą cudowną ;)

najlepsze jest to że on ani antybiotyku już nie dostał, a płukanie to takie lipne... robią dziure wyciskają rope :roll: wsadzają sączek i do domu ......
dziś własnie siedzi już na zmianie opatrunku, więc popyta jutro, ino kiedy on by miał chodzic jeszcze na te nagrzewania..... już go trafia że pół dnia w doopie:angryy:

a szyją jeszcze najczęsciej nićmi z jelit baranich ...o ile czegoś nie pokręciłam ;/

:shock::shock:

Posted

BARANIE JELITA??:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

A jak mu się to ma zagoić, jak antybiotyku nie dostał? Samo z siebie?? To czemu w ogóle nie poczekali, aż się zrośnie, po co szyli? ECH:mad:

Posted

Ja nagrzewałam w domeczku ... tą czerwoną lampą ....alemoże być też taka z Zeptera ;)
a płukać to ciołki powinne płynem zabijającym bakterie ... ino nie wiem jak sie to zwie ;/

Posted

[quote name='jbk']BARANIE JELITA??:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

A jak mu się to ma zagoić, jak antybiotyku nie dostał? Samo z siebie?? To czemu w ogóle nie poczekali, aż się zrośnie, po co szyli? ECH:mad:

:niewiem:

[quote name='Pandisia']Współczuję z całego serca :glaszcze:, człowiek musi mieć końskie zdrowie żeby chodzić po lekarzach :shake:
nooo jego już trafia że łazi i łazi i do doopy to wszystko.... prace zawala.. a że on pracoholik :roll: to już inna bajka...

jeden wyjazd odpadł- kasa w doopie- tera drugi pod znakiem zapytania... i jak tu nie mieć wrzodów na żołądku jak człowiek nic ino życie w stresie :roll::shake:

[quote name='Alicja']Ja nagrzewałam w domeczku ... tą czerwoną lampą ....alemoże być też taka z Zeptera ;)

nie jesteśmy w posiadaniu żadnej z nich :grins:

a płukać to ciołki powinne płynem zabijającym bakterie ... ino nie wiem jak sie to zwie ;/

domestos??? :roll::roll::cool1:

Posted

[quote name='clockwork']nie ważne czy szczypie... ważne że zabija miliony bakterii- NA ŚMIERĆ :evil_lol::evil_lol:

Powinni go używać podczas operacji :)

Posted

hej Madzia, sliczne wszystkie fotki Klockowe, :loveu:a co do Pawcia i paprania sie ran - znam to niestety z autopsji, niby wszystko takie sterylne i wogóle a po dwóch dniach od zabiegu (wycinali mi rybkę skórnąna brzuchu ) niestety zaczeło ropieć, pani na żywca rozcinała mi te bolące szwy a potem wsadzała tam do tej dziury gumowy dren, tak bolało ze myslałm że jej ręce odgryzę:-o, na szczęści dren miałam tylko 3 dni a potem miałam okłady najpierw z riwanolu a potem z takiego innego płynu (nazwy nie pamiętam - skleroza ) który działał jak riwanol ale nie uszkadzał skóry wokół rany