clockwork Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Alicja']:shake:......N I E !!!!!!!!!!!!...bom ja człek małej wiary :grins: ty.... ty niewierna ty :mad: [quote name='malawaszka']co tak siedzisz? gazete czytam :roflt::roflt: dooobre, dooobre... ciągle mi sie pysk śmieje :errrr: waszczko ... przyślij Pawciowi fotke ogolonej :razz::razz: [quote name='jbk']A ja nie mam weny do pracy, w tym tygodniu jeszcze nic nie zrobiłam, uwierzycie? :diabloti: jaaa tam wierze ... bo ja też nic :grins: błogie jesienne lenistwo mnie ogarnęło :roll::oops: [quote name='apple']Wróciła ci ta wena?:roll: taa... skoczyłam wieczorkiem do wenecji po nią ;) [quote name='evaxon']helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł HELL..............................ooooołłłłłłłłł :diabloti: [quote name='Medorowa']O to coś jak ja:grins: bo wszystkie Madzie to jedna rodzina.... z Tych... onych :cool1: [quote name='dbsst']kolejna fajowa jesień :cool1: niezła z Ciebie marchewa na drzewach mieszkająca :D na zdjęciu z nosicielami Pawciowych dziar masz niezłe ROGI hahahahahahhahahahahahhahahhahahahhaaa nooo :roll: wydaje mi się że to jakiś znak... i powinnam porozmawiać z Pawciem... co to za poroże Quote
clockwork Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='basia2202']cze Madź!!:multi: witam Cię w piąteczek - łikendasa począteczek :p o jaa... jaki on fajoski... chcę kiedyś takiego przystojniaka:) http://images6.fotosik.pl/290/12b165266c23d810.jpg i powiem Ci Madź, że ja to rozumiem Twój brak weny.... bo mam to samo... tylko raz na czas jakiś ostatnio mam zryw... jak teraz... a np. ostatni tydzień to normalnie wstręt do kompa miałam... :roll: buziamy!! i uściskaj pana psa :loveu: czyli nie tylko ja??? ufffffff.. bom sie wystraszyła żem sie z deka popsuła a zieleńca jaknajbardziej polecam.... własnie ma okres godowy i całe dnie spędza poza terra :razz: [quote name='Alicja']WITANKO .........oddali mi neta .....ale cóż lece do pracy :roll:...a potem se jadę :roll: kaj bedziesz sie smykoć jak padze :grins: [quote name='apple']Czesąć Magdaleno:loveu:.......zgłaszam iż znów coś mi kapie:roll: z nieba oczywiście:roll: cemu mie czeses?? rozczochrana jestem czy ki diobeł?? :hmmmm: nooo kapie kapie .... DLACZEMU??? [quote name='jbk']Mi też :( kapie, znaczy, z nieba :angryy: eee serio??? taka wielka ta dziura w niebie??? toż to już nie do załatania :shake: apokalipsa [quote name='apple']No paczaj.......normalnie ktoś nam przedziurawił niebo:angryy: to nieeee jaaa .... ja do nieba nie mam dostępu :shake: [quote name='jbk']Trza by było naprawić jakoś..... [quote name='apple']Madzia ma zaprzyjaźnionego hydraulika naprawnika:diabloti: dziura za duża... nie da rady :shake: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='clockwork'] cemu mie czeses?? rozczochrana jestem czy ki diobeł?? :hmmmm: nooo kapie kapie .... DLACZEMU??? To ty mnie powiedz czemu w końcu to twój naprawnik był:roll: to nieeee jaaa .... ja do nieba nie mam dostępu :shake: no jak nie....z tego drzewa to już rzut beretem miałaś:hmmmm: dziura za duża... nie da rady :shake:Czyja dziura za duża:crazyeye:......chyba jbk bo moja na pewno nie:shake: u mnie ino tak kap kap kapie:roll: a u niej to leje:evil_lol: Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='clockwork'] dziura za duża... nie da rady :shake: A ja miałam taką nadzieję, że ktoś z tym zrobi porządek.... Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Czyja dziura za duża:crazyeye:......chyba jbk bo moja na pewno nie:shake: u mnie ino tak kap kap kapie:roll: a u niej to leje:evil_lol: Wypraszam sobie insynuacje jakoby moja dziura była za duża :diabloti: Quote
clockwork Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 jbk ma dziure jak ozonowa teeee... powiedz no mi dziołszka czy w Skoczowie jest gdzie spędzić romantyczne popołudnie :razz::razz::diabloti: Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='clockwork']jbk ma dziure jak ozonowa teeee... powiedz no mi dziołszka czy w Skoczowie jest gdzie spędzić romantyczne popołudnie :razz::razz::diabloti: Wydało się! :oops: W Skoczowie? Zależy, z chłopem chcesz, czy z psem? Z psami - Kaplicówka, Łęg, nad Wisłą, nad Bładnicą..... miejscówek mnóstwo. Z chłopem - możnaby w Sadybie na rynku, w Nowej na Mickiewicza, a jak masz ochotę tylko na ciastko i kawę, to u Dusia na Kościelnej :) Quote
clockwork Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='jbk']Wydało się! :oops: W Skoczowie? Zależy, z chłopem chcesz, czy z psem? Z psami - Kaplicówka, Łęg, nad Wisłą, nad Bładnicą..... miejscówek mnóstwo. Z chłopem - możnaby w Sadybie na rynku, w Nowej na Mickiewicza, a jak masz ochotę tylko na ciastko i kawę, to u Dusia na Kościelnej :) ze psem i ze chłopem ;) gdzieś sie wyrwać z tego zapyziałego jastrzębia :razz: Quote
Alicja Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 :roll:...browarki spakowałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: następną razą dopakuję Cię :evil_lol: Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='clockwork']ze psem i ze chłopem ;) gdzieś sie wyrwać z tego zapyziałego jastrzębia :razz: Zobacz, ja to samo myślę o Skoczowie, że zapyziały ;) Jak z psem i chłopem, to łono natury polecam ;) Do knajpy z psem nie wejdziesz i tak ;) A kawę można mieć w termosie i wypić na Kaplicówce ;) A nawet piwo, po kryjomu ;) Quote
Alicja Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 :hand: jadę se ....:-(......se będę tęsknić :hand: ...:calus: ;) Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='jbk']Wypraszam sobie insynuacje jakoby moja dziura była za duża :diabloti:Mozesz przy mnie nie używać trudnych wyrazów?:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='clockwork']a Pawciowi sie marze... maże... :hmmmm: :oops: zainfekowali mu rane :angryy::mad: sączy sie , ropieje... i to ze względów tych odpada nam england:placz::placz::placz: no so Ty mówisz kochana!? :crazyeye: jak to zainfekowali??:-( to gnoje parszywe :mad: oj no to dbaj o Pawcia... pozdrowionka dla niego:) i miziaki... :evil_lol: :loveu: a cooo tam... niech ma:) dla Pana piesa miziaki oczywiście największe :loveu: całusy w oba fafluny od ciotki :loveu: [quote name='clockwork']czyli nie tylko ja??? ufffffff.. bom sie wystraszyła żem sie z deka popsuła a zieleńca jaknajbardziej polecam.... własnie ma okres godowy i całe dnie spędza poza terra :razz: noo.. nie tylko Ty... ;) w weekendasa to jeszcze trochę zasiądę na dogo.... ale w tygodniu.. to normalnie brak mi siły, chęci, czasu, weny i wszystkiego :diabloti: jakoś... nie ciągnie mnie jak kiedyś... nawet mi się nieraz nie chce kompa odpalać:roll: a zielony boski jest... taki ma urok w tym pycholu :) poza terra... czyli że na jakieś panny go puszczasz? :cool3: chcesz babcią zostać? :diabloti: no so Ty... za młoda jesteś :eviltong: CAŁUSY WY MOJE SZAJBUSY :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Basieńko.. z Pawciem już ok.... szkoda że tera a nie tydzień temu jak my mieli do Londka jechać.... :placz: ale i tak szczęście że nie dostał z gratisa gronkowca albo innej gangreny bo w naszym szpitalu to wcale nie takie rzadkie przypadki :mad: a tera JA!!! :grins: SMOK :hand: Quote
bonsai_88 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ale ten twój Smok zachłanny... z łapami do miski.... Quote
bonsai_88 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ale ten twój Smok zachłanny... z łapami do miski.... Quote
e.v.a Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 mmmmm jaki pycha zieloniusi mleczyk:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 :hand: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł.....wróciłam i DUŻY BUZIAK za przejęcie kontaktu w sprawie Boxiego uciekiniera ;) Quote
basia2202 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='clockwork']Basieńko.. z Pawciem już ok.... szkoda że tera a nie tydzień temu jak my mieli do Londka jechać.... :placz: ale i tak szczęście że nie dostał z gratisa gronkowca albo innej gangreny bo w naszym szpitalu to wcale nie takie rzadkie przypadki :mad: no tym lepiej, że przeszło... jeszcze by jakiej zarazy brakowało :shake: pozdroofka dla zdrowego już Pawcia :multi: a smoku po prostu obłędny wystrzałowy i w ogóle cool :evil_lol: pychol mu tu tak uroczo wyszedł :loveu: http://images6.fotosik.pl/292/49c607e30fe83bf6.jpg i jakie zajebiaszcze kukuryku ma :evil_lol: buźka Madź! :) Quote
Recommended Posts