apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='clockwork']z jakiej pensji?? :hmmmm: :roll: ona pracuje u mnie bo... lubi... tak bezinteresownie... społecznie :cool1: ale z tymi wolnymi to już lekka przesada :mad:Jeeeeeeeee to ja też kcem taką ni być chitra podziel sie:razz: Quote
clockwork Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='apple']Jeeeeeeeee to ja też kcem taką ni być chitra podziel sie:razz: dopsze.... wyśle Ci ją czasem nie jestem świń :roll: :hmmmm: Quote
jbk Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ja też chcę pożyczyć darmowej gosposi!! Ja też chcę!! Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='clockwork']dopsze.... wyśle Ci ją czasem nie jestem świń :roll: :hmmmm: Trzy razy w tygodniu to nie bedzie nadużywanie twojej uprzejmości:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='clockwork']se przyszłam między praniem, myciem garów, odkurzaniem ..... itd.... :mdleje: taaaaa :hmmmm: gosposia zaś wzięła dzień wolnego :mad::mad::diabloti: a Ty zaś jej dałaś luz :shake:...mówiłam ....trzymać krótko :mad: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jestem:multi:.......przyszłam po gosposie bo nie ma kto u mnie prania powiesić Quote
jbk Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ja też przyszłam po sprzątaczkę, bo Vadir mi w nocy rozparcelował po mieszkaniu wiklinowy koszyczek, a nie miałam czasu się tym zająć przed pracą. Quote
clockwork Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 :hand: nie mam weny do pisania.... uwierzycie??? :crazyeye::crazyeye::roll::oops: Quote
Alicja Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='clockwork']:hand: nie mam weny do pisania.... uwierzycie??? :crazyeye::crazyeye::roll::oops: :shake:......N I E !!!!!!!!!!!!...bom ja człek małej wiary :grins: Quote
jbk Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A ja nie mam weny do pracy, w tym tygodniu jeszcze nic nie zrobiłam, uwierzycie? :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł Quote
Medorowa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='clockwork']:hand: nie mam weny do pisania.... uwierzycie??? :crazyeye::crazyeye::roll::oops: O to coś jak ja:grins: Quote
dbsst Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 kolejna fajowa jesień :cool1: niezła z Ciebie marchewa na drzewach mieszkająca :D na zdjęciu z nosicielami Pawciowych dziar masz niezłe ROGI hahahahahahhahahahahahhahahhahahahhaaa Quote
basia2202 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 cze Madź!!:multi: witam Cię w piąteczek - łikendasa począteczek :p o jaa... jaki on fajoski... chcę kiedyś takiego przystojniaka:) http://images6.fotosik.pl/290/12b165266c23d810.jpg i powiem Ci Madź, że ja to rozumiem Twój brak weny.... bo mam to samo... tylko raz na czas jakiś ostatnio mam zryw... jak teraz... a np. ostatni tydzień to normalnie wstręt do kompa miałam... :roll: buziamy!! i uściskaj pana psa :loveu: Quote
Alicja Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 WITANKO .........oddali mi neta .....ale cóż lece do pracy :roll:...a potem se jadę :roll: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Czesąć Magdaleno:loveu:.......zgłaszam iż znów coś mi kapie:roll: z nieba oczywiście:roll: Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Czesąć Magdaleno:loveu:.......zgłaszam iż znów coś mi kapie:roll: z nieba oczywiście:roll: Mi też :( kapie, znaczy, z nieba :angryy: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='jbk']Mi też :( kapie, znaczy, z nieba :angryy:No paczaj.......normalnie ktoś nam przedziurawił niebo:angryy: Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']No paczaj.......normalnie ktoś nam przedziurawił niebo:angryy: Trza by było naprawić jakoś..... Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='jbk']Trza by było naprawić jakoś.....Madzia ma zaprzyjaźnionego hydraulika naprawnika:diabloti: Quote
Recommended Posts