apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic: ...no taaaa pewnie trzymasz front z moim TZtem :mad:....bo On mnie posądza o Czarnowidztwo :diabloti::evil_lol:Jaaaaa nieeee:shake:.....moze mi się wydawało że czarnowidzisz bo u mnie znow świeci........:multi: Quote
jbk Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 U mnie tak świeci, że musiałam rolety spuścić, żeby na monitor widzieć ;) HA! Quote
Alicja Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='apple']Jaaaaa nieeee:shake:.....moze mi się wydawało że czarnowidzisz bo u mnie znow świeci........:multi: no wzięłam miotełkę i odkurzyłam niebo :p Quote
clockwork Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 wiedziałam że ktosik sie tu krząta bo klocuś ujada przy wejściu do swojego blogasa ;) choćta na kawke... on ino tak groźnie wygląda :loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Klockowa uważaj bo przyjdę na kawę... a wiesz co wtedy zrobi Birma twojemu Klockowi? ;) Quote
clockwork Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='bonsai_88']Klockowa uważaj bo przyjdę na kawę... a wiesz co wtedy zrobi Birma twojemu Klockowi? ;) zapraszam ;) nie wiem co Birma zrobi Klockowi... ale wiem co zaraz ja zrobie temu O! dezerterowi :mad::mad: Quote
zuzolandia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 cio mu zrobisz????????????? doberek u nas kapci z nieba i mam dooope a nie zbójnickie fotecki....... Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Alicja']no wzięłam miotełkę i odkurzyłam niebo :pkoffana:loveu: cześć Madzia...jestem na ta kawę bo ja się tam wcale Klocka nie boję:p A co zbroił Orange:razz: oprócz tego ze zwiało mu się:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='apple']koffana:loveu: cześć Madzia...jestem na ta kawę bo ja się tam wcale Klocka nie boję:p A co zbroił Orange:razz: oprócz tego ze zwiało mu się:evil_lol: jeszcze nic i nie kracz :p siedzi na kaloryferu i grzeje sie od spodu :loveu: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='clockwork'] jeszcze nic i nie kracz :p siedzi na kaloryferu i grzeje sie od spodu :loveu:no to co psioczysz że dezerter....nic nowego:roll::evil_lol: dzieki za kaff:loveu: Quote
clockwork Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='apple']no to co psioczysz że dezerter....nic nowego:roll::evil_lol: dzieki za kaff:loveu: psioczyłam bo myślałam że czeka mnie łapanie spadających... wszystkiego... a tak to niech se siedzi :loveu:;) Quote
Alicja Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='clockwork'] jeszcze nic i nie kracz :p siedzi na kaloryferu i grzeje sie od spodu :loveu: jajki se grzeje :grins: http://images6.fotosik.pl/290/12b165266c23d810.jpg widzę głowinkę Klocusia :loveu::loveu::loveu: czy i ja załapię się na kawusię :razz::razz: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='clockwork'] psioczyłam bo myślałam że czeka mnie łapanie spadających... wszystkiego... a tak to niech se siedzi :loveu:;)Tylko zeby się nie przykleił:roll: Quote
bonsai_88 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Birma pewnie odstawi Klocusiowi show pod tytułem "Jam jest pani świata a ty puch marny" :evil_lol:... A puch marny trzeba zjeść, stłamsić, zdeptać, usunąć :mad:. Chyba że akurat będzie jej się cieczka zbliżać - wtedy kusząca macha psu tyłkiem, a jak pies się zainteresuje to naskakuje na niego z w pełni uzbrojoną mordą - taka z niej paskuda :diabloti: Quote
Alicja Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 oj o zdeptywaniu świata:evil_lol::evil_lol: to Kloczuś :loveu: wie najlepiej :grins: jak mnie zdepnęło ostatnio te słodkie 55 kg:roll: ....rozsiadło się na mych wcale nie skromnych kolankach :roll: to było mi z leksza ciężkawo :razz::razz: Quote
sota36 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 WSZYSTKIEGO FAJNEGO CHLOPOKU W DZIEN FACETOW!!!!! PSSSS SIEM MY WSTRZELILI NA 2200 STRONKE! Quote
clockwork Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='sota36']WSZYSTKIEGO FAJNEGO CHLOPOKU W DZIEN FACETOW!!!!! :roll: dziękuję :roll::loveu: Quote
e.v.a Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::hand: [/CENTER] Quote
bonsai_88 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 No to Klocusiowej pożyczyli :D... na dzień chłopa ;) Quote
Alicja Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Klocusiowa :scream_3: czy masz GG ???? Quote
Alicja Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ..... helloł....... to sem Ja przyjszłam se Tu do Cia kaff wypić i grzecznie się przywitać ... będzie sie mi fest cknić za Wami w tej goopiej robocie Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Cześć Madzialena:loveu: oto wpadłam ci ozdobić blogasaka:loveu: Quote
clockwork Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 se przyszłam między praniem, myciem garów, odkurzaniem ..... itd.... :mdleje: gosposia zaś wzięła dzień wolnego :mad::mad::diabloti: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='clockwork']se przyszłam między praniem, myciem garów, odkurzaniem ..... itd.... :mdleje: gosposia zaś wzięła dzień wolnego :mad::mad::diabloti: potrąć jej z pensji:diabloti: Quote
clockwork Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='apple']potrąć jej z pensji:diabloti: z jakiej pensji?? :hmmmm: :roll: ona pracuje u mnie bo... lubi... tak bezinteresownie... społecznie :cool1: ale z tymi wolnymi to już lekka przesada :mad: Quote
Recommended Posts