e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 clockwork napisał(a): wiecie co?? spotkałam na spaceru z Klockiem 2 mies. boxerke- Afere :evil_lol: i włosy mi dęba stanęły..... bo......gość był zauroczony Klockiem- znaczy sie zachowaniem i spytał jak często go biliśmy jako szczeniaka bo on by nie chciał katować psa a........................................................... PANI WET poradziła panu że żeby sobie radził w wychowaniu to musi lać psa za każde przewinienie i czasem profilaktycznie- bo pies musi czuć respekt przed włascicielem.... a tylko bicie i przemoc sprawi że pies bedzie sie słuchał.... i.... do roku ma dopuścić sunie to nie bedzie miała ani raka i będzie bardziej zintegrowana z panciostwem i bardziej rodzinna......:huh: z tego wszystkiego zapomniałam spytać która to PANI WET:shock: (choć PAŃ wet mamy niewiele w jebiu i moge sie domyślać...) ale to kolo z bloku Pawcia więc będę ciągła temata... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: o boszz...... to jak czesto laliscie Klocka:diabloti: Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 clockwork napisał(a): wiecie co?? spotkałam na spaceru z Klockiem 2 mies. boxerke- Afere :evil_lol: i włosy mi dęba stanęły..... bo......gość był zauroczony Klockiem- znaczy sie zachowaniem i spytał jak często go biliśmy jako szczeniaka bo on by nie chciał katować psa a........................................................... PANI WET poradziła panu że żeby sobie radził w wychowaniu to musi lać psa za każde przewinienie i czasem profilaktycznie- bo pies musi czuć respekt przed włascicielem.... a tylko bicie i przemoc sprawi że pies bedzie sie słuchał.... i.... do roku ma dopuścić sunie to nie bedzie miała ani raka i będzie bardziej zintegrowana z panciostwem i bardziej rodzinna......:huh: z tego wszystkiego zapomniałam spytać która to PANI WET:shock: (choć PAŃ wet mamy niewiele w jebiu i moge sie domyślać...) ale to kolo z bloku Pawcia więc będę ciągła temata... łooooo masz przyszłam sie odprężyć a tylko się wkq.......:angryy: Za balony bym goopią pindę powiesiła:mad: Quote
jonQuilla Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Pani "wetce" należy się mega nauczanie przez bicie :angryy::angryy: taką to bym własnoręcznie rozniosła :mad::mad: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 przyjechałam zobaczyć czy tu spokojnie wieczorową porą ....czy kto Klocka nie leje :roll:.....dobrej nocki :hand: Quote
Alicja Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ........................................ Quote
ice_t Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Alicja']ciebie przytkło :roll:a mi się język poluzował :oops: Jak Panu C. powiedziałam to rzekł że to wg niego TA WETKA :angryy: szkoda słów, macie na mysli "schroniskową wetkę" ? czy jakąs inną?? Quote
BeaC Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ło matko wlazłam se z samego rana jesteś pierwsza i przeczytałam o TEJ:angryy::angryy::angryy: WETCE ja nie powiem co bym jej zrobiła bo to bardzo brzytkie jest:mad::mad::mad: Quote
Pandisia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 :angryy::angryy: co za babon jeden brak słów :mad: Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A może to nie była prawdziwa wetka?? Bo jak takie wetki są, to ja się boję! Nie pójdę z psami do żadnego i żadnej, bo mi jeszcze psy otrują albo co..... Quote
clockwork Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 jako że fot Klocka brak :roll::oops: pomęczę Was fotami z konwencji tatuażu w Czechach ;) a co do Pani WET dopóki nie dowiem sie która to ... nie chce przesądzać... choć to jej (taaa tej schroniskowej) praktyka "rozmnażać rozmnażać rozmnażac... katrowanie, strerylka BE!" Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jaaaaaaa baja mojego dzieciństwa:multi::loveu: http://images6.fotosik.pl/285/036bcb16f0b4255c.jpg Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Niektórzy z tych ludzi powinni nago chodzić, żeby lepiej było widać malunki ;) Quote
clockwork Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Jaaaaaaa baja mojego dzieciństwa:multi::loveu: http://images6.fotosik.pl/285/036bcb16f0b4255c.jpg boshhhhh... to Ty jesteś taka stara jak ja :razz::razz::loveu: [quote name='jbk']Niektórzy z tych ludzi powinni nago chodzić, żeby lepiej było widać malunki ;) i dla nich właśnie są te imprezy... coby mogli zaprezentować to czego na codzień nie widać ;) Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='clockwork']boshhhhh... to Ty jesteś taka stara jak ja :razz::razz::loveu: prawie:diabloti: Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='clockwork']boshhhhh... to Ty jesteś taka stara jak ja :razz::razz::loveu: i dla nich właśnie są te imprezy... coby mogli zaprezentować to czego na codzień nie widać ;) Kurde, to ja też jestem stara? Eeeee NIEEEEE! Też oglądałam za dzieciaka, a młoda jestem! Zastanawia mnie trochę, jak będzie wyglądał taki tatuaż na połowie ciała, jak panienka będzie mieć 70 lat ;) Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 bonsai_88 napisał(a):Witam bladym świtem :cool3: Eeeeeee...... KE? Quote
Recommended Posts