Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):

wiecie co?? spotkałam na spaceru z Klockiem 2 mies. boxerke- Afere :evil_lol:

i włosy mi dęba stanęły..... bo......gość był zauroczony Klockiem- znaczy sie zachowaniem i spytał jak często go biliśmy jako szczeniaka bo on by nie chciał katować psa a...........................................................

PANI WET poradziła panu że żeby sobie radził w wychowaniu to musi lać psa za każde przewinienie i czasem profilaktycznie- bo pies musi czuć respekt przed włascicielem.... a tylko bicie i przemoc sprawi że pies bedzie sie słuchał.... i.... do roku ma dopuścić sunie to nie bedzie miała ani raka i będzie bardziej zintegrowana z panciostwem i bardziej rodzinna......:huh: z tego wszystkiego zapomniałam spytać która to PANI WET:shock: (choć PAŃ wet mamy niewiele w jebiu i moge sie domyślać...) ale to kolo z bloku Pawcia więc będę ciągła temata...

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: o boszz......

to jak czesto laliscie Klocka:diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):

wiecie co?? spotkałam na spaceru z Klockiem 2 mies. boxerke- Afere :evil_lol:

i włosy mi dęba stanęły..... bo......gość był zauroczony Klockiem- znaczy sie zachowaniem i spytał jak często go biliśmy jako szczeniaka bo on by nie chciał katować psa a...........................................................

PANI WET poradziła panu że żeby sobie radził w wychowaniu to musi lać psa za każde przewinienie i czasem profilaktycznie- bo pies musi czuć respekt przed włascicielem.... a tylko bicie i przemoc sprawi że pies bedzie sie słuchał.... i.... do roku ma dopuścić sunie to nie bedzie miała ani raka i będzie bardziej zintegrowana z panciostwem i bardziej rodzinna......:huh: z tego wszystkiego zapomniałam spytać która to PANI WET:shock: (choć PAŃ wet mamy niewiele w jebiu i moge sie domyślać...) ale to kolo z bloku Pawcia więc będę ciągła temata...
łooooo masz przyszłam sie odprężyć a tylko się wkq.......:angryy: Za balony bym goopią pindę powiesiła:mad:

Posted

[quote name='Alicja']ciebie przytkło :roll:a mi się język poluzował :oops:

Jak Panu C. powiedziałam to rzekł że to wg niego TA WETKA :angryy:

szkoda słów, macie na mysli "schroniskową wetkę" ? czy jakąs inną??

Posted

ło matko
wlazłam se z samego rana
jesteś pierwsza i przeczytałam o TEJ:angryy::angryy::angryy: WETCE

ja nie powiem co bym jej zrobiła

bo to bardzo brzytkie jest:mad::mad:
:mad:

Posted

A może to nie była prawdziwa wetka?? Bo jak takie wetki są, to ja się boję! Nie pójdę z psami do żadnego i żadnej, bo mi jeszcze psy otrują albo co.....

Posted

jako że fot Klocka brak :roll::oops: pomęczę Was fotami z konwencji tatuażu w Czechach ;)

a co do Pani WET dopóki nie dowiem sie która to ... nie chce przesądzać... choć to jej (taaa tej schroniskowej) praktyka "rozmnażać rozmnażać rozmnażac... katrowanie, strerylka BE!"

Posted

[quote name='clockwork']boshhhhh... to Ty jesteś taka stara jak ja :razz::razz::loveu:

i dla nich właśnie są te imprezy... coby mogli zaprezentować to czego na codzień nie widać ;)

Kurde, to ja też jestem stara? Eeeee NIEEEEE! Też oglądałam za dzieciaka, a młoda jestem!

Zastanawia mnie trochę, jak będzie wyglądał taki tatuaż na połowie ciała, jak panienka będzie mieć 70 lat ;)