Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

agbar napisał(a):
dobrze ze nie wczorajszym piffem:diabloti:

:diabloti:..................:grins:

Pandisia napisał(a):
Dzień dobry :loveu: Klocusiowa a gdzie Ty? Słyszałam żeś chora to przyszłam Ci pożyczyć wyzdrowienia i dla pana P. również :loveu:

:hmmmm: chcesz jej pożyczyć Twoje zdrowie :crazyeye:ależ ona Ci je zachoruje i takiego wyplutka odda :razz::razz: zastanów się :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
:diabloti:..................:grins:

:hmmmm: chcesz jej pożyczyć Twoje zdrowie :crazyeye:ależ ona Ci je zachoruje i takiego wyplutka odda :razz::razz: zastanów się :roll:

Wyzdrowienie pożyczę bo ja wyzdrowiała to mogę nawet oddać w całości to wyzdrowienie :evil_lol:

Posted

Pożyczanie wyzdrowienia, odbijanie kawą i piwkiem, na trzy minuty się Was z oczu spuści i co się tu zaraz dzieje?? A Klocusiowej gacie spadną, jak wróci wyzdrowiana :diabloti: Ze zdziwienia, rzecz jasna :evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
Pożyczanie wyzdrowienia, odbijanie kawą i piwkiem, na trzy minuty się Was z oczu spuści i co się tu zaraz dzieje?? A Klocusiowej gacie spadną, jak wróci wyzdrowiana :diabloti: Ze zdziwienia, rzecz jasna :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no so ty życzysz jej żeby doopalon jej zamarzł :roll::evil_lol:

Posted

jkb to ty nie wiesz, że dziecko trzeba wytresować ;)... mój roczniak przed dziesiątą to się nawet na 2 bok nie obraca :D. Nauczył się, że do 10 mamusia musi pospać dla naszego wspólnego dobra :D. No, ew. jak Kamil się o 8 rano kręci [do pracy] to czasami mi małego do łóżka przynosi do karmienia ;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
jbk to ty nie wiesz, że dziecko trzeba wytresować ;)... mój roczniak przed dziesiątą to się nawet na 2 bok nie obraca :D. Nauczył się, że do 10 mamusia musi pospać dla naszego wspólnego dobra :D. No, ew. jak Kamil się o 8 rano kręci [do pracy] to czasami mi małego do łóżka przynosi do karmienia ;)

Wiesz, dziecko moje to śpi nawet i do 14-tej, może temu, że lat ma 14 ;) Dzidziuś to mówię o psie ;) Najmłodszy w rodzinie jest, pół roku ma ;)

Posted

ahhhaaaa.....

plotkary

a ja zaś byłach na randce z elDohtore... rozebrałam sie ale kłaść sie już nie kazał... to se poszłam- co tak bede stać

wiecie co?? spotkałam na spaceru z Klockiem 2 mies. boxerke- Afere :evil_lol:

i włosy mi dęba stanęły..... bo......gość był zauroczony Klockiem- znaczy sie zachowaniem i spytał jak często go biliśmy jako szczeniaka bo on by nie chciał katować psa a...........................................................

PANI WET poradziła panu że żeby sobie radził w wychowaniu to musi lać psa za każde przewinienie i czasem profilaktycznie- bo pies musi czuć respekt przed włascicielem.... a tylko bicie i przemoc sprawi że pies bedzie sie słuchał.... i.... do roku ma dopuścić sunie to nie bedzie miała ani raka i będzie bardziej zintegrowana z panciostwem i bardziej rodzinna......:huh: z tego wszystkiego zapomniałam spytać która to PANI WET:shock: (choć PAŃ wet mamy niewiele w jebiu i moge sie domyślać...) ale to kolo z bloku Pawcia więc będę ciągła temata...

Posted

Miałam troche zaleglosci, ale teraz wszystko nadrobilam, bo chora jestem... i w łózku leże.
A jak sie Was fajnie czyta:lol::lol: Normalnie mi sie humor poprawia:loveu::loveu:
A za to ta PANI WET - ....................:angryy::angryy:
I jak sie dzisiaj Klocusiowa z Pawciem czuje??

Posted

clockwork napisał(a):
ahhhaaaa.....

plotkary

a ja zaś byłach na randce z elDohtore... rozebrałam sie ale kłaść sie już nie kazał... to se poszłam- co tak bede stać

wiecie co?? spotkałam na spaceru z Klockiem 2 mies. boxerke- Afere :evil_lol:

i włosy mi dęba stanęły..... bo......gość był zauroczony Klockiem- znaczy sie zachowaniem i spytał jak często go biliśmy jako szczeniaka bo on by nie chciał katować psa a...........................................................

PANI WET poradziła panu że żeby sobie radził w wychowaniu to musi lać psa za każde przewinienie i czasem profilaktycznie- bo pies musi czuć respekt przed włascicielem.... a tylko bicie i przemoc sprawi że pies bedzie sie słuchał.... i.... do roku ma dopuścić sunie to nie bedzie miała ani raka i będzie bardziej zintegrowana z panciostwem i bardziej rodzinna......:huh: z tego wszystkiego zapomniałam spytać która to PANI WET:shock: (choć PAŃ wet mamy niewiele w jebiu i moge sie domyślać...) ale to kolo z bloku Pawcia więc będę ciągła temata...

dzem dobry, no to teraz Magda przyznaj sie jak często Klocka lejesz że on taki grzeczny :evil_lol:, a co do pani wet to słowa nie powiem bo chwilowo mnie przytkało po tych "radach "

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Miałam troche zaleglosci, ale teraz wszystko nadrobilam, bo chora jestem... i w łózku leże.
A jak sie Was fajnie czyta:lol::lol: Normalnie mi sie humor poprawia:loveu::loveu:
A za to ta PANI WET - ....................:angryy::angryy:
I jak sie dzisiaj Klocusiowa z Pawciem czuje??

też nadrabiałam :evil_lol:

Klocusiowa wypluła płuca więc jest ok..... przynajmniej zapalenie płuc mi już nie grozi....

Pawcio nadal nagina do szpitala na odkażanie rany i do doopy jedziemy a nie do londynu :placz::placz:

malawaszka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:zabrakło mi określeń.... Madz mam nadzieję, że wyjaśniłaś mu chociaż odrobinkę :placz:

oczywiście- wyjaśniałam dlatego zupełnie wypadło mi z głowy zapytanie która to "PANI WET"... ale ja go namierze :razz:
jest szansa że sunia zostanie poddana sterylce, bo "jakby wziął CAŁĄ białą boxie to te mają raka, a jego ma plamki na grzbiecie więc rak raczej wykluczony" :grab:
chyba że to "TA PANI WET" więc jak jej wspomni o mnie i radzie sterylki to usłyszy że ja to psychopatka i takie tam i.... mam nadzieje że zmieni weta :roll:

ice_t napisał(a):
dzem dobry, no to teraz Magda przyznaj sie jak często Klocka lejesz że on taki grzeczny :evil_lol:, a co do pani wet to słowa nie powiem bo chwilowo mnie przytkało po tych "radach "

profilaktycznie ze 666x dziennie coby przez doope do łba dotarło :diabloti:

bonsai_88 napisał(a):
Nie powiem co bym zrobiła takiej weterynarce :angryy:

mnie też przytkło :roll::angryy:

Posted

ice_t napisał(a):

ciebie przytkło :roll:a mi się język poluzował :oops:

Jak Panu C. powiedziałam to rzekł że to wg niego TA WETKA :angryy: