BeaC Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a):a mnie się właśnie odbija poranną kaffką ....................... osz ty świnko:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 BeaC napisał(a):osz ty świnko:diabloti::diabloti::diabloti: z dwojga złego lepiej tą stroną Quote
agbar Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a):a mnie się właśnie odbija poranną kaffką ....................... dobrze ze nie wczorajszym piffem:diabloti: Quote
BeaC Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):dobrze ze nie wczorajszym piffem:diabloti: to by już nie było odbijanie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pandisia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dzień dobry :loveu: Klocusiowa a gdzie Ty? Słyszałam żeś chora to przyszłam Ci pożyczyć wyzdrowienia i dla pana P. również :loveu: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):dobrze ze nie wczorajszym piffem:diabloti: :diabloti:..................:grins: Pandisia napisał(a):Dzień dobry :loveu: Klocusiowa a gdzie Ty? Słyszałam żeś chora to przyszłam Ci pożyczyć wyzdrowienia i dla pana P. również :loveu: :hmmmm: chcesz jej pożyczyć Twoje zdrowie :crazyeye:ależ ona Ci je zachoruje i takiego wyplutka odda :razz::razz: zastanów się :roll: Quote
Pandisia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a)::diabloti:..................:grins: :hmmmm: chcesz jej pożyczyć Twoje zdrowie :crazyeye:ależ ona Ci je zachoruje i takiego wyplutka odda :razz::razz: zastanów się :roll: Wyzdrowienie pożyczę bo ja wyzdrowiała to mogę nawet oddać w całości to wyzdrowienie :evil_lol: Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 I jak orkiestra? Madzia? Heeeelooooołłł:razz: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Pożyczanie wyzdrowienia, odbijanie kawą i piwkiem, na trzy minuty się Was z oczu spuści i co się tu zaraz dzieje?? A Klocusiowej gacie spadną, jak wróci wyzdrowiana :diabloti: Ze zdziwienia, rzecz jasna :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jbk napisał(a):Pożyczanie wyzdrowienia, odbijanie kawą i piwkiem, na trzy minuty się Was z oczu spuści i co się tu zaraz dzieje?? A Klocusiowej gacie spadną, jak wróci wyzdrowiana :diabloti: Ze zdziwienia, rzecz jasna :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no so ty życzysz jej żeby doopalon jej zamarzł :roll::evil_lol: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no so ty życzysz jej żeby doopalon jej zamarzł :roll::evil_lol: Nieeeee! Broń Boże :p Quote
bonsai_88 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jkb to ty nie wiesz, że dziecko trzeba wytresować ;)... mój roczniak przed dziesiątą to się nawet na 2 bok nie obraca :D. Nauczył się, że do 10 mamusia musi pospać dla naszego wspólnego dobra :D. No, ew. jak Kamil się o 8 rano kręci [do pracy] to czasami mi małego do łóżka przynosi do karmienia ;) Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 bonsai_88 napisał(a):jbk to ty nie wiesz, że dziecko trzeba wytresować ;)... mój roczniak przed dziesiątą to się nawet na 2 bok nie obraca :D. Nauczył się, że do 10 mamusia musi pospać dla naszego wspólnego dobra :D. No, ew. jak Kamil się o 8 rano kręci [do pracy] to czasami mi małego do łóżka przynosi do karmienia ;) Wiesz, dziecko moje to śpi nawet i do 14-tej, może temu, że lat ma 14 ;) Dzidziuś to mówię o psie ;) Najmłodszy w rodzinie jest, pół roku ma ;) Quote
clockwork Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 ahhhaaaa..... plotkary a ja zaś byłach na randce z elDohtore... rozebrałam sie ale kłaść sie już nie kazał... to se poszłam- co tak bede stać wiecie co?? spotkałam na spaceru z Klockiem 2 mies. boxerke- Afere :evil_lol: i włosy mi dęba stanęły..... bo......gość był zauroczony Klockiem- znaczy sie zachowaniem i spytał jak często go biliśmy jako szczeniaka bo on by nie chciał katować psa a........................................................... PANI WET poradziła panu że żeby sobie radził w wychowaniu to musi lać psa za każde przewinienie i czasem profilaktycznie- bo pies musi czuć respekt przed włascicielem.... a tylko bicie i przemoc sprawi że pies bedzie sie słuchał.... i.... do roku ma dopuścić sunie to nie bedzie miała ani raka i będzie bardziej zintegrowana z panciostwem i bardziej rodzinna......:huh: z tego wszystkiego zapomniałam spytać która to PANI WET:shock: (choć PAŃ wet mamy niewiele w jebiu i moge sie domyślać...) ale to kolo z bloku Pawcia więc będę ciągła temata... Quote
dog193 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Miałam troche zaleglosci, ale teraz wszystko nadrobilam, bo chora jestem... i w łózku leże. A jak sie Was fajnie czyta:lol::lol: Normalnie mi sie humor poprawia:loveu::loveu: A za to ta PANI WET - ....................:angryy::angryy: I jak sie dzisiaj Klocusiowa z Pawciem czuje?? Quote
malawaszka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:zabrakło mi określeń.... Madz mam nadzieję, że wyjaśniłaś mu chociaż odrobinkę :placz: Quote
ice_t Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 clockwork napisał(a):ahhhaaaa..... plotkary a ja zaś byłach na randce z elDohtore... rozebrałam sie ale kłaść sie już nie kazał... to se poszłam- co tak bede stać wiecie co?? spotkałam na spaceru z Klockiem 2 mies. boxerke- Afere :evil_lol: i włosy mi dęba stanęły..... bo......gość był zauroczony Klockiem- znaczy sie zachowaniem i spytał jak często go biliśmy jako szczeniaka bo on by nie chciał katować psa a........................................................... PANI WET poradziła panu że żeby sobie radził w wychowaniu to musi lać psa za każde przewinienie i czasem profilaktycznie- bo pies musi czuć respekt przed włascicielem.... a tylko bicie i przemoc sprawi że pies bedzie sie słuchał.... i.... do roku ma dopuścić sunie to nie bedzie miała ani raka i będzie bardziej zintegrowana z panciostwem i bardziej rodzinna......:huh: z tego wszystkiego zapomniałam spytać która to PANI WET:shock: (choć PAŃ wet mamy niewiele w jebiu i moge sie domyślać...) ale to kolo z bloku Pawcia więc będę ciągła temata... dzem dobry, no to teraz Magda przyznaj sie jak często Klocka lejesz że on taki grzeczny :evil_lol:, a co do pani wet to słowa nie powiem bo chwilowo mnie przytkało po tych "radach " Quote
bonsai_88 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Nie powiem co bym zrobiła takiej weterynarce :angryy: Quote
agbar Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 clockwork napisał(a):z tego wszystkiego zapomniałam spytać która to PANI WET:shock: szkoda...bardzo szkoda.....:diabloti: Quote
clockwork Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 globalnydog193 napisał(a):Miałam troche zaleglosci, ale teraz wszystko nadrobilam, bo chora jestem... i w łózku leże. A jak sie Was fajnie czyta:lol::lol: Normalnie mi sie humor poprawia:loveu::loveu: A za to ta PANI WET - ....................:angryy::angryy: I jak sie dzisiaj Klocusiowa z Pawciem czuje?? też nadrabiałam :evil_lol: Klocusiowa wypluła płuca więc jest ok..... przynajmniej zapalenie płuc mi już nie grozi.... Pawcio nadal nagina do szpitala na odkażanie rany i do doopy jedziemy a nie do londynu :placz::placz: malawaszka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:zabrakło mi określeń.... Madz mam nadzieję, że wyjaśniłaś mu chociaż odrobinkę :placz: oczywiście- wyjaśniałam dlatego zupełnie wypadło mi z głowy zapytanie która to "PANI WET"... ale ja go namierze :razz: jest szansa że sunia zostanie poddana sterylce, bo "jakby wziął CAŁĄ białą boxie to te mają raka, a jego ma plamki na grzbiecie więc rak raczej wykluczony" :grab: chyba że to "TA PANI WET" więc jak jej wspomni o mnie i radzie sterylki to usłyszy że ja to psychopatka i takie tam i.... mam nadzieje że zmieni weta :roll: ice_t napisał(a):dzem dobry, no to teraz Magda przyznaj sie jak często Klocka lejesz że on taki grzeczny :evil_lol:, a co do pani wet to słowa nie powiem bo chwilowo mnie przytkało po tych "radach " profilaktycznie ze 666x dziennie coby przez doope do łba dotarło :diabloti: bonsai_88 napisał(a):Nie powiem co bym zrobiła takiej weterynarce :angryy: mnie też przytkło :roll::angryy: Quote
clockwork Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):szkoda...bardzo szkoda.....:diabloti: jesio mi gość stanie na drodze więc bedzie kontynuacja temata ;) Quote
Selket Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Cześć Nawiedzone Słoneczko :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ice_t napisał(a):dzem dobry, no to teraz Magda przyznaj sie jak często Klocka lejesz że on taki grzeczny :evil_lol:, a co do pani wet to słowa nie powiem bo chwilowo mnie przytkało po tych "radach " ciebie przytkło :roll:a mi się język poluzował :oops: Jak Panu C. powiedziałam to rzekł że to wg niego TA WETKA :angryy: Quote
dog193 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Moze mnie ktos oswiecic kim jest TA PANI WET??? Quote
Recommended Posts